Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Asa, m-am intors si eu de la doctor:
bebe are aprox 3,500 Kg si a mai coborat 1 cm
colul s-a mai deschis nitel cica intra 2 degete, asta inseamna dilatat 2 cm, nu?
dar inca este necopt dupa cum s-a exprimat dr, adik este scurtat dar nu este sters, in plus este un col tare
Si in sfarsit am vazut si eu cum sunt contractiile pt ca dr mi-a provocat acolo pe masa o contractie prin palparea burticii si tuseu pe col, m-a intrebat la un mom dat daca simt ceva si eu simteam asa o durere ca la menstra care radia spre laterale si in partea de jos a burticii care se intarise si mi-a zis ca tocmai am o contractie
faza mai tare e ca acum sunt acasa si tot am astfel de contractii dar aiurea, neregulate si suportabile.
in rest am mult lichid, placenta matura de grd 2, membrane intacte, totul ok
concluzia e ca mai am cateva zile pana nasc, asteptam cu rabdare cand vrea bebe sa vina

bubuleana
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, am facut poze cu cuculetul si cu fatuca lui bebe pe care le puteti vedea mai jos....oricum le gasiti si la semnatura.

poze cu bebe la 23s+3z

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Dara, te intreb pe tine fiindca esti din buc si tot ceaza: cam cat dai tu dr -ului pt ca eu am o enigma cu aceasta problemuta...

Maryb sa-ti traiasca bb, i-am vazut fatuca...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Inseamna ce eu sigur am baiat?????????????????????????????????????????????????????...nu mai am nici o sansa la fetita???...m-am uitat pe ecografiile lui Maryb
...ce-i drept, dr mi-a zis ca mai mult de 100% e baiat...dar la mine pe eco se vede f bine si cucu si testiculele...deci e baietel pana la urma......

am calcat pt mine....mai am pt bebelusul meu drag si scump...

Sun..ce-o sa fac eu??????...m-a cam apucat panica cand am citit...pt ca eu sunt o fricoasa si o miorlaita...nu stiu...tu esti curajoasa, eu nuuuuuuuuuuu
....eu as vrea asa..sa nu simt nimic...nimic...nimic...si apoi sa nu ametesc sau sa-mi fie rau....offfffff..nu mai vreau sa nasc asa repede......sa mai stea in burtica!!!!

Cami 38s+, cu ?????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ralu, merci. Depresia cred ca a trecut :). Incet, incet lucrurile intra pe fagas. LA mine ajutorul mamei este estrem de pretios.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Camy, fi barbata ! Totul pleaca de la creier, mama!
Deci, repeta dupe mine : nu-mi este frica si totul o sa decurga minunat!

Hai, curaj! Stapaneste tu emotiile, nu le lasa pe ele sa te stapaneasca pe tine! Tu esti seful acolo, daaaaa?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Bubule, deci facem gasca weekendul asta la nascut? Ce zici ?

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici si gravidute de pepenasi si pepenase,
Va multumesc mult de tot pentru sustinerea voastra.
Ruxandrei ii trimit si niste pentru draguta poezioara care m-a facut sa zimbesc dupa citeva zile de incordare...

Diana_Mirela eu nu pun gura pe cafea never ever, dar am incercat-o si cu cafeaua bineinteles, insa in zadar...cica intensitatea durerii este proportionala cu dimensiuneile "gauricii"...

Felicitari Danielei din Canada pentru nasterea baietelului Nicholas!

In sfirsit am ajuns si noi acasa azi dimineata.

Cefaleea a durat 3 zile pina s-au milostivit de mine si mi-au trimis un anestezist asa cum am comandat: barbat peste 40 de ani (blond, barbos si aratos, un viking autentic ).LOL

Simbata si duminica am tinut-o cu Panadoale.Noroc ca lapte a fost din belsug inca de la inceput si fetita asta este cel mai cuminte bebe pe care l-am avut pina acum.Probabil CINEVA ACOLO SUS a dorit sa-mi compenseze durererile cumplite...

In loc sa mi se permita sa discut cu un anestezist, in fiecare zi mi-a venit in vizita doar ginecolog.Pe parcurs am aflat de la asistente ca doar ea avea posibilitatea sa-l cheme pe anestezist, cind considera ca este necesar.
Luni deja am crezut ca face cineva glume proste cu mine, ca anestezistul a fost aproape toata dimineata ocupat si in sedinta.

Cind in sfirsit si-a facut aparitia a fost foarte amabil, mi-a explicat in detaliu cum va "actiona" si mi-a expus chiar in procente sansele de reusita dupa "blood patch".A zis de asemenea ca majoritatea se refac de la sine dupa 2-3 zile, de aceea regula spitalului este sa astepte pina atunci fara sa intervina.

Deci de-abia luni,pe la orele 12 m-au transportat cu patul pina la reanimare si acolo mi s-a luat singe din brat (ca moasa de la nastere imi facuse venele de la labuta praf si eram invinetita de la frumoasa branula pentru rahi anestezie)
O studenta mi-a facut figura si nu stiu cum, a gresit si a iesit acul, l-a "re"bagat si a devenit strimb...L-am rugat pe anestezist sa-mi ia el ca ma saturasem de moase si altele care greseau mereu cite-un pic ceva...

Omul zimbitor a dat-o la o parte pe studenta si mi-a facut el totul, apoi m-a pus in pozitie si m-a sfatuit sa stau ca o pisica zburlita. Dupa asta mi-a bagat singele meu exact in "gaurica" de la rahianestezie si mi-a anuntat ca in jumatate de ora vom stii daca a reusit procedura.Dupa ce am numarat minutele de stat pe spate nemiscata, a sosit la fix si m-a ajutat sa ma ridic.Mi-era o teama ca mai trebuia sa suport inca o data aceeasi chestie daca nu ar fi reusit...
Din fericire s-a rezolvat si m-a sfatuit sa ramin inca o ora nemiscata pe spate in pat ca sa se inchege singele si sa astupe definitiv "gaurica" din membrana dura.

Asta a fost povestea cu rahi a mea si incalecai pe-o sha...

Oricum, la externare le-am inminat un feedback de toata frumusetea despre "sederea" in spital de data asta.(aici ne dau o foaie sa o completam cu parerea noastra despre spital, servicii, personal, etc)

Mergi la inceput

Mariana, mai da ce te-au chinuit! Bine ca bb e cuminte macar... Multi pentru o mamica greu incercata.

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cuscri da cine crezi ca s-a mai uitat la picioru beteag? Io eram preocupata cu ceva de pe langa Ma mai intepa cu barba cand ma pupa da mie mi se parea tare sexi
L-am visat odata si pe dr. Shepard din Anatomia lu' Gray. Ala da bucatik. Am ce-am cu doctorii, adevaru e ca nu prea scap serialele astea cu medicina, deh.. voiam sa ma fac doctor candva.
Tocmai am calcat si io hainute de papushi Masina de spalat face figuri, tare mi-e ca ne lasa acu cand avem mai mare nevoie. Oricum are vreo 15 ani saraca.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput