Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Salutari!
In legatura cu cezariana...intr-adevar poate sa fie dureroasa,dar sunt si cazuri in care mamica se simte foarte bine.Eu cred ca am suferit mai mult 2 zile,hai 3,dar ma durea numai la ridicarea din pat.
Si eu m-am ridicat a doua zi,desi am facut ceza la 7 seara sambata.Luni deja eram la salon,am facut chiar si dush.Ieri mi-au scos firele si deja operatia e aproape insesizabila.Burtica mi s-a retras foarte bine.Asa ca hai,curaj fetele,ca toate trec cand va vedeti minunile micute

O intrebare am si eu pentru mamici.Voi cum le faceti sau le-ati facut baita pana cand le cade buricul?Ca Timea azi a facut 10 zile si inca nu i-a cazut.E bai oare?

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Sun multumim de explicatii , deci m-am lamurit ca se poate trece si prin experienta asta fara frica, asa ca o sa incerc sa fiu tare si sa nu mai fiu asa panicoasa.
Cred ca va fi un sfarsit de saptamana plin de pepenasi.

39+AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kimmy, eu i-am facut baia la Maya de cand s-a nascut. Aici nu e nici o contraindicatie cu buricul. Inca nu ne-a cazut, dar se pare ca nu mai sta mult :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna proaspete mamici si (inca) gravidute,

Eu nu mai stiu pe cine am felicitat si pe cine nu...

Stiu doar ca pe 4 iulie s-au nascut 4 fetite, Mena, Nancy, Amira si Ana Raluca !!
FELICITARI MAMICILOR MARIANA, MADA, MONICA SI MIHAELA (ce coincidenta ca la toate va incepe numele cu M...mmmm !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Felicitari Daniela ( Canada) pt bebe Nicholas!!!Sa fie sanatos si mincacios!! !

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...iar mi-e somn..........

Cami 38s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAMY - nu sunt multe hainute, ba chiar spal non stop. Ii mai dau si bibe, ii curge din gurita, mozolim un prosopel pe zi. cel putin. Plus o barbita. Daca mai regurgiteaza putin in somn, se uda la umar, deci jos textila, schimbat bb. Alta textila. La Eliza era mai complicat. O schimbam uneori si de 3-5 ori pe zi. La vremea aia nu aparusera la noi pampersii newborn si kk iesea pe langa piciorus, desi si Eliza a fost grasunica la nastere.
Oricum, chiar daca ii raman mici repede - cred ca masura 54 nu o sa ii mai vina peste o saptamana-doua...- ii stau asa bine... Nu imi place sa inoate bebe in niste haine prea mari pentru el

DANA - in mod sigur o sa uiti repede. Si eu, dupa nasterea Elizei.... am fost de-a dreptul socata luni in sir!!! Nu mai suportam nici un fel de durere (si, sincer, am o MARE toleranta la durere!). Incepusem sa ma indoiesc de mine.. Vedeam atatea mamici care nu pareau sa sufere. Si ziceam ca sunt eu plangacioasa, ca ma lamentez degeaba, si credeam ca asa e normal sa fie. Acum imi dau seama ca se poate si altfel, si ca felul in care am nascut eu prima data a fost o EXCEPTIE de la regula.
Acuma, daca iti amintesti, nu vroiam epidurala. Ca mi-am zis ca nu mor a doua oara daca prima nu am murit, si ma bazam ca la al doilea e mai simplu. Mi-era teama de efectele de dupa anestezie, ca si tine, vedeam partea goala a paharului. Medicul mi-a zis sa iau trusa, si daca el asa a zis, eu asa am facut. Mare inventator asta care a inventat epidurala! E o placere sa nasti!
Nu spun ca iti vei schimba parerea, asta numai tu poti sa stii. Dar experienta anterioara m-a invatat ca uiti asa de repede Si Eliza a plaaaaaaans! Si a fost atat de agitata! Si am avut o depresie infernala! Doamne cat de greu a fost!

Iar acum, cand vad ce comori nepretuite am acasa, parca imi vine sa plang de fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

va fetelor!

FELICITARI MADA, BOTI, MARIANA, MORCOVEATA
BUN VENIT PEPENASILOR! MULT NOROC IN VIATA!

am apucat sa ma uit la poze cu pepenasi si nu ma mai satur sunt niste dulci
un de la mine pt fiecare obrajor

eu sunt super ocupata pt ca tocmai am aflat ca trebuie sa ne alegem gresie, faianta parchet si asta cat mai repede
apoi mobila etc
singura bucurie este ca poate o sa fie casuta gata mai devreme!uraaaaaaaaaaa!

33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

maryb: sa-ti traiasca frumusetea de baiat!!!

capri: eu ma inscriu in gasca de nascut in wknd dar deh nu e dupa mine ci e dupa cum vrea micul jmecher
Insa tu sigur nasti sapt asta

bubuleana
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, asa mi-a placut mesajul tau. Si mie mi se pare infernal de greu, desi nu am un bebe foarte dificil (cand nu are colici). Diferenta de la 0 bebe la 1 bebe e uriasa, totul e dat peste cap.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput