Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
tiberica spune:
Kimmy multumim de incurajari. Sunt sdigura ca asa va fi...eu la prima chiar nu am simtit mare durere dupa...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
SunSmile spune:
Mariana bine ai revenit! Incet-incet vor trece toate. Important e ca bebe Mena e o sanatoasa si o cumintica!
Alooo, duamna Camy, fii barbata bre!:) Asa cum bine iti spunea Capri, tu trebuie sa ai controlul actiunilor si nu actiunile controlul asupra ta! Ai incredere in doctor, in tine, in bebe si va fi bine! Fruntea sus, daaaa?
Bubu super-truper! Inseamna ca si tu esti o candidata pt weekend? Tu pe cine anunti? Ca trebe sa stim repede ce si cum. Poate te apuca joi si te vad pe la spital:)
Noi am facut baitza si buricu e inca acolo. Saracul buric abia se mai tine, dar cand avea tuburi si alte trebi pe ea, de el nu s-a mai interesat nimeni...asa ca pica mai greutz. Dar faceti baie fara grija, pt ca nu-l afecteaza!
Am reusit sa facem cacaaaa
...pe masa de infasat, pe mainile lu' mami, pe ale lui tati, pe body...cred ca a facut 300 de grama de kk nene:)
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
ioana spune:
Acum am ajuns si eu acasa, de la maternitate. Asadar:
ILINCA, nascuta pe 5 iulie prin cezariana, 3,7 kg, 52 cm, 39 de saptamani, scor Apgar 9, perfect sanatoasa.
Acu ma duc sa citesc din urma si revin.
Ioana.
ankalaura spune:
MORCOVEATZA - sa va traiasca micul plangacios!!! Sigur ca am patit si noi asa ceva
Dragul de el, tineti-l acuma, cat va vrea!!!
Sa fie sanatos si sa aiba parte de o viata senina!
Fie-mea Eliza, nu numai ca vroia in brate, da' noi trebuia sa stam in picioare frate!!! Parca avea un altimetru instalat pe undeva!!! Nu mai puteam nici de maini si nici de picioare! Unii copii asa sunt, cu un "emotional" mai puternic. Cel putin Eliza mea asa este si acum. Este extrem de atasata de noi, este sensibila.
Nu te decuraja, chiar daca micutul vrea in brate. asta e. Tine-l in brate! Nu il lasa sa se simta abandonat, acum, cand lumea asta mare si zgomotoasa e o chestie in care s-a trezit aruncat pe ne-pusa masa! Cand o sa mai creasca putin si o sa iesiti la aer, o sa aiba alte fascinatii... pasarele, fosnet de frunza, scartait de roti... ![]()
BIRI - mie mi-au zis la spital ca ar trebui sa ii dau supliment formula, ca nu mananca suficient. De fapt, cred ca asta e singurul minus la Elias (si probabil ca e mult mai mic decat la alte spitale...) Erau bebelusi care plangeau mult, siasistentele... hop cu biberonul in gura, sa taca. Fireste, la ora de alaptare, aia nu mai mancau. Fie-mea, care nu putea dormi de plansul celorlalti, adormea. Manca mai putin. Dupa ce o luau, probabil ca se trezea si ea de foame. Asistentele... hop cu bibe! Noroc ca am stat numai 2 zile in spital si povestea asta s-a petrecut doar de vreo 3 ori. In rest, o trezeam, faceam ce faceam, mergeam prima la alaptat si plecam ultima... si manca suficient. Cand am ajuns acasa, i-am pregatit si formula. Noroc ca fata stie mai bine, si a papat suficient, iar formula a refuzat-o
Tare fericita am fost! Acum papa 100-110 ml la o masa.
Si azi avem o saptamana! 
NATI - mie mi se pare foarte coerenta "moda" japoneza. Asa ii faceam si eu Elizei baita si asa o sa ii fac si lui bebe de saptamana asta. Pana acuma, baita la chiuveta
.
Cu facutul baitei impreuna cu bebe... parerile sunt la extreme! Eu am facut baie cu Eliza din ratiuni practice, dupa ce am renuntat la cadita (pe la 6 luni). Ea era mare, eu nu puteam sta atata timp aplecata... si am luat-o cu mine si a fost tare comod si bine. Unii considera ca si asta e o reteta de "bonding" altii se crizeaza, ca vezi doamne sa stai cu chiloti si sa te speli tu inainte, si sa faci doar dus... Eu una sunt pentru prima varianta... 
CAMY - oricate intrebari, binevenite fie! Asa-i ca e bine sa ai astfel de emotii?
Abia astept sa nasti sa vedem daca e fetita sau baietel ![]()
SUN maica... sa stii ca la mine nu s-au modificat sanii dupa alaptare! Nu am alaptat decat vreo 3 luni si ceva, dar chiar si asa... Oricum, exista metode... era o discutie pe un alt forum, in urma cu vreo doi ani... Cica daca vrei sa se refaca frumos sanul, sa folosesti patrunjel sau marar, nu mai stiu! Si un tatic intervine... cica ce sa faci cu el? Sa il bagi in sutien??? 
DIA - am ras teribil la poezica Morcovetzei!!! 
TIBERICA - cica de cu seara nu mai trebuie sa papi. Asa ziceau cele care au nascut cand eram si eu in spital
OANA - nu trebuie sa iei marime mai mare, asa sunt ele din croiala, despre pijamale zic,.... mai largute. Acuma, copilul oricum se cam impinge in talpite de zici ca ii e scurta costumatia, dar i se cam aduna la umeri dupa cum sta el sau cum il tii in brate. Eu am luat cu tot cu manusele, dar de la Redoute ca aici nu am vazut. Si oricum sunt triple la pret...
Nu ai cum sa iti dai seama daca o sa ii fie mari sau mici - ia si tu cea mai mica masura.... 54 sau 56... Altele sunt numerotate de la 0... vezi si tu. In lista aia eu am pus hainutele 54/56/60 (cele 60 care erau putin mai micute).
In plus fata de ele, am mai luat 3 pantalonsi si 3 bluzite de bumbac alb, de-alea romanesti, pentru spital, dar nu le-am folosit inca. Mi se par cam uratele ![]()
dana81 spune:
Bine ai venit Ioana, felictari pt bebe Ilinca, sa va faca viata mai frumoasa, sa fie cuminte si norocoasa...hai acomodeaza te si zi ne apoi povestea nasterii
SUNULE imi si inchipui ce era acolo pe voi...treaba serioasa, nu gluma!!! BRAVO TEO!!!!!
36 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 4 SAPTAMANI
dma2007 spune:
FELICITARI IOANA
33s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ella81it spune:
Buna ziua mamici si gravidutze!
Imi cer scuze ptr disparitia mea!Nu stiu daca mi a simtit cineva lipsa
,dar mie mi a fost dor de voi!
Vreau sa felicit toate mamicile 
Noi suntem bine mancam ,dormim si cateodata ,rar,mai si plangem!Sunt o norocoasa bb Alex e cumintel doarme toata noaptea si eu cu el![]()
In rest nimic nou despre noi!
Va cer si eu un sfat...Alexutu a facut conjuctivita,cu ce sa il curat la ochisori?Abia sapt viitoare merg la pediatru si imi e mila de el cand il vad cu ochisorul lipit!
Va multumesc!Si sper sa intru mai des!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
iriss27 spune:
Buna fetele,
In primul rand vreau sa a felicit pe cele care ati nascut, sa va traiasca puii si sa va bucurato de ei.
As vrea sa stiu si eu daca a nascut cineva la municipal, prin cezariana si daca cumva a folosit rahidiana+epidurala.
Mai naste cineva in jur de 8 aug la municipal?
Eu cam atunci o sa am DPN pt Davidutu.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
vias spune:
am terminat bagajul de spital...cred...
..eu nu-l am asa des stufos ca al vostru ca merg la clinica privata...
...mi-am luat asa
- halat subtire (camasa de noapte primim de acolo)
- papuci
- 2 prosoape
- 7 perechi de chiloti (moartea pasiunii)
- 3 perechi de sosete
- 1 sutien de alaptat
- tampoane pt alaptat
- tampoane normale
- 1 pachet mare vata
- cosmeticele mele
- de prins parul
...cam atat...ma rog...mai adaug actele si deodorantul...altceva???
...pt bebe nu iau nimic, pregatesc si aduce Cristi la iesirea din spital ...asa ne-au spus la spital....
nu inteleg ce-i cu somnul asta pe capul meu...![]()
...am calcat si hainutele lui bebe...dragalasul de el...fie el ce-o fi...oricum nu conteaza...

Cami 38s+, cu
???????
pustai
dara_d spune:
Felicitari pentru bebei Ioana si Morcoveatza cu bebe Nicholas si bine ati revenit acasa.
Eu am vrut sa ma uit la televizor si am atipit 10 minute de nu am stiut de mine. ce lene am pe mine oare ma intreb daca imi va mai trece vreodata lenea asta.
Fetelor care ati facut cezariana cand ati putut face primul dus dupa operatie.??
39+
AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png