Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Ella, stim ca proaspetele mamici sunt tare ocupate. Pt ochisorii lui Alex : un tifon steril inmuiat bine in ser fiziologic, cred ca tre sters dinspre exteriorul spre interiorul ochiului (dinspre tampla spre nas) dar nu-s 100% sigura de directie. Io zic sa intrebi si la farmacie, poate iti dau niste picaturi ceva over-the counter, daca nu ii trece repede ... sau sa suni la medicul de familie sa vezi ca iti zice.

Monica 34+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maryb ce ma bucur ca toate sunt bine cu sarcina! hai noroc si la mai mare (cu gramele)
didi te asteptam maica cu povetea! capri merci de vesti! (apropos..cu boti ai vorbit?)
sybille am ratat io povestea ta..sau inca n-ai apucat s-o afisezi!?
sunisor multzam de detaliile opartiei! ..ce tare e Thea cu kakitza ei! na..ai vrut kaki..ai primit
bubu mm...ce vlajgan ai! sa va traiasca..si 2 dejte zici!? na..mai sunt doar 8cm!
camy capul sus mamikule!! lucreaza o leac' la psihic..dreseaza-l ca va fi bine, vor fi si momente mai neplacute dar putine si care se compenseaza rapid cu un pipi/kaki/zambet/gangurit de bb!
mariana bine ati venit acasica! uof..nasol ca te-au chinuit aia..bine ca a trecut si acum sunteti in culcusul vostru!
dma spor la ales gresie &stuff! bine ca va fi casuca gata mai devreme..ai grija sa nu te obosesti prea tare!
ioana uelcam bec! refacere rapida mami! cum te simti supa ceza? ai laptic deja? pupici si asteptam poze..povesti si altele!
anka merci frumos! s-ar putea sa mai am intrebari d-astea mai tampitzele
ella nush sa-ti raspund cu conjunctivita...da'...pozici cu bb cand vedem!? ma bucur ca Alex e cuminte si poti sa te odihnesti noaptea!
camy am copiat si io lista ta de spital daca mai adaugi ceva da de veste!
ruxule..pe undi umbli??

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu inchide nimeni cap 105???????????

Cami 38s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

m-am intors.

ONUTZAam fost la o plimbarica. se innorase afara si am zis ca e numai bine de plimbare. m-a si picurat oolecutza de m-am speriat sa nu racesc. eu...infierbantata...apa..."uda"...deci, na! acuma sper ca nu-s asa de sensibila totusi. apoi m-am oprit la mama ca a gatit ea si am profitata dimn plin. plus porumb fiert ca e oartea mea si o felie de pepene. sa speram ca nu ma imprietenesc cu buda nici de data asta.adevarul e ca de cand sunt insarcinata nu am mai avut probleme cu stomacul, cu indigestia, cu burta deranjata...O sa imi fie dor sa fie BB la mine in burtika sa ma mai scape de asa ceva.
RALU manutza e ok, dar cand ma mai ating ma doare ingrozitor. da vb maica-mii, e vaccin, ce mai vreau. Da oare ma mai doare mult timp???
MARIANA chiar ma gandeam ca nu ai mai aparut si doar ziceai ca esti cu laptopu'dupa tine. da bine ca esti bine. si ma bucur ca ti-a placut poezica.
SUN la cum ai povestit tu de "cezarica", zau ca mi-e si mai frica! ma rog si mai tare sa pot naste natural. nu scot din calcul nici operatia...dar tare mai sper sa nu fie nevoie.oricum, o sa salvez capitolul si pagina ca sigurr o sa vreau sa recitesc, poate mai prind curaj. eu fac pe mine la o injectie amarata...(exagerez putin, desigur) brrrrrrr
MARYBsa-ti traiasca feciorasul. asa am vazut si eu la eco si tare mai eram mandra. de l-am pus si pe picasa.
ANKALAURA
ELLA bine ai revenit. sacum ma uit sa vad daca nu cumva te-am ratat cu poezica...ca nu m-ai stiu deja. sunt 34 de poezici.aaa si acum trebuie sa incropesc ceva pentru IOANA ca am vazut ca a revenit si ea.
Apropo, pe fete nu le mai baga nimeni in listuta???sau se asteapta capitolul nou. care cred ca s-a deschis deja cat am scris eu aici.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ella pt ochisori este un produs numit Gentacol, 1-2 picaturi. Daca nu gasesti curata cu ser fiziologic cum a zis Mobriq dintre tample catre nasuc. Si sa nu repeti miscarea cu aceeasi compresa.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

IOANA sa-ti traiasca printesa Ilinca sa se faca mare si sanatoasa sa va bucurati de ea. Frumos nume !!

Anka multumesc de raspuns, o sa ma abtin sa nu mananc, am incercat aazi si pe la pranz imi tremura corpul de foame...noi suntem fomiste , nu gluma!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutzelor va invit la capitolul numarul 107 al odiseei de pepenasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI _ e foarte misto leaganul. Noi nu am luat, mai ales din lipsa de spatiu. Apoi, scoica noastra face si pe leaganul, dar na, nu are melodii si alte smecherii de-astea. Deocamdata sunt fericita ca doarme fara brate si fara suzeta si fara sa fie leganata, deci nu mi-as face un rau singura, sa o invat in leagan. INSA, noroc ca nu am spatiu, altfel... probabil mi-as fi facut rau si as fi luat si leagan

VOI AVETI CANTAR??? Noi nu am luat inca si nu vroiam sa iau, dar cred ca mi-ar fi util si am inceput sa ma gandesc sa iau unul. Am vazut un model misto de la care se scoate talerul ala si ramane cantar pentru copil pana la 20 de kile... adica pana pe la 5 ani.

MADA - chiar ca mama ta are niste bazdaci! O sa va mire, dar eu cu maica-mea ne intelegem de minune!!! Noroc ca e fata cuminte Cred ca amandoua ne abtinem sa comentam. Si funcitoneaza.

Atat doar, acum 15 minute, am trimis-o pe Eliza la tuns cu tati. Ca m-am saturat sa ne certam, eu ii prin clame sau codite, ea le scoate. Eu iar tip ca ii intra parul in macare! Ca transpira! Ca nu pune clamele la loc, macar, daca tot nu le tine in par! Tocmai ce ii luasem fundite de toate culorile ca sa ii fac cozi. Asa ca m-am saturat. I-am zis sa se gandeasca bine daca vrea sa mergem la tuns. S-a gandit si a zis ca da, vrea sa se tunda. Maica-mea nu a luat in serios discutia, desi dureaza de vreo 2-3 zile. Acum, cand a vazut ca Eliza isi pune sandalele, a izbucnit! Ca nu se poate asa ceva, ca alte fetite o sa aiba codite si ea nu, ca nu o sa mai fie frumoasa daca nu o sa aiba parul lung... Asta dupa ce toata copilaria mea am fost terorizata de parul lung!!! Ca ma obliga sa il am lung si eu il vroiam scurt!!! Si m-a obligat pana cand am fost suficient de mare sa ma duc singura la tuns, fara ca ea sa stie, si sa ma gaseasca acasa gata tunsa!
Buuunnnn...
Si da-i acuma suparare ca vrem sa tundem fata, fratilor, suferea de-a dreptul! S-a suparat, nu a mai vorbit pana acu'!!!
I-am zis sa o lase in pace sa decida singura, ca e destul de mare! I-am explicat deja (Elizei) ca nu ii creste inapoi peste noapte, si ea a decis ca vrea sa o tundem. Pentru mine e suficient. Daca o sa isi doreasca din nou par lung, il lasam sa creasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BUJO - cu Dr HOUSE???
DARA - ai facut un lucru bun sa rezervi la spital! Eu m-am "informat" din gura in gura, si stiam ca e vreo 175 de euro pe zi, si cand colo era 75 de euro... SI n-am rezervat. Dar macar am prins vreme buna, nu a fost atat de cald in cele 2 zile cat am stat in spital si a fost ok...
MARY - super vesti! Cred ca esti fericita pana la al noualea cer!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

MA INSCRIU SI EU PE LISTA VOASTRA, ACUMN AM AFLAT DE VOI SI SUNT FOARTE INCANTATA!!!
SUNT PACIENTA DR TUTUNARU.... AM AVUT MULTE PROBLEME , M-A AJUTAT MULT DR, AM FACUT LAPARO , ACUM CEVA TIMP, IMPORTANT E PREZENTUL... AM 28 SAPTAMANI, ASTEPT PE BEBE LA SF,LUI SEPT
AS VREA SA MA AJUTATI CU CEVA SFATURI: CE TRBUIE LA SPITAL? BAGAJUL LUI BEBE, AL MEU?
SI PROBLEMA CEA MAI GREA PTR MINE E CONSTIPATIA, AM MANCAT TOT CE SE POATE ...FRUCTE, LEGUME,E GROASNIC, MAI ALES CA DIN CAUZA CONSTIPATIEI MA UMFLU RAU LA PICIARE SI MAINI.
VA PUP SI ASTEPT VESTI DE LA VOI!!!!!!!!!11

Mergi la inceput