Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Cristina, uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=1122" target="_blank">aici un articol despre roseola. In afara de antitermice pt scaderea febrei nu prea ai ce face. Sanatate!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Jurnal de calatorii

multumesc

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

In fine am reusit sa ma loghez, deja imi pierdusem rabdarea, merge foarte greu la mine.
In primul rand vreau sa felicit si eu cei doi sarbatoriti Ryuji si Naoki, LA MULTI ANI!.

Cat despre noi, am avut un week-end mai incarcat si nu prea am mai avut timp de nimic, acum am reusit sa termin treaba prin casa si gaza doarme. Sambata am fost la doua aniversari si am ajuns acasa undeva pe la 22:30, Adelina s-a comportat extraordinar, ia placut si la copii si la nasu. A dansat, a socializat si a fost toata un zambet. Numai ca la ziua fetitei aleia statea in carut si s-a agatat cu mainile de un scaun si a tras cu asa putere de el de s-a dus cu tot cu carut si a cazut peste el. Cred ca am tremurat vreo ora dupa de cat de rau m-am speriat. S-a facut tare nazbatioasa.
Ieri am fost la strand, nu prea m-am bronzat ca am stat mai mult la umbra cu pitica, dar a fost placut sa stam la aer si la iarba verde.
In rest, de vreo 4 zile si-a facut un program ciudat de se culca numai pe la 12:30 noaptea, ma dispera, o pun in patut si nu o ia locul deloc, se ridica in picioruse si nu vrea sa doarma, abia, abia o adorm, cu plansete. Sper sa treaca repede de faza asta ca e tare obositoare.
Cei doi dintisori se vad din ce in ce mai bine, are si mama acum un iepuras.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

LA MULTI ANI PENTRU PRIMII BEBELUSI CE ANIVERSEAZA PRIMUL ANISOR!NAOKI RYUJISA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

AM citit si blogurile gemeneilor si pe al mogalnetei migdalate, ff frumos povestiti fetelor si f bine faceti ca scrieti pt ca ffff multe lucruri se uita si e pacat, eu de la cea mare am uitat multe si imi pare rau, pe atunci nu credeam ca va trece asa repede timpul si voi uita. Asta nu inseamna ca acum scriu ceva diferenta e ca acum facem multe poze.Am vazut si pozele Mirunei in vacanta, ce mai m-am simtit si eu in concediu. Miruna e o frumoasa , iar tu mamico stai linistita ca nici tu nu arati rauMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Teo,Sim multumim

cristi07 eu zic sa mergeti si la doctor sa-l vada pe micut...noua ne-a recomandat 5 zile de stat in casa..sanatate!

Mergi la inceput

DANUTA MIRUNICA sa treaca repede, presupun ca acum nu mai face febra.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mada, este caldura in vile, este chiar prea cald. Serile a fost super super cald, ieseam tot in tricou. Vineri seara a fost ploaie si ceva mai rece, iar sambata seara foarte rece, am pus pulover pe mine. Era si acum plin de bebelusi si burticoase.

Sim, eu nu am citit din urma. Am vazut acum despre gradi, este super. Inteleg ca vrei sa il dai pe Stefan de acum? Ca au grupa de la 1 an.

Carpatina, stiam ca la rubeola se umfla si ganglionii. Sanatate multa trandafirasului!

Danuta, multa sanatate si voua.

Bebeka, bine ati revenit!

Sa va spun de drum, ca tot zicea Bebeka. Andrei nu doarme in masina, aproape deloc. 20 min la intors, si jumatate de ora la dus. Insa nici nu plange. Decat daca ii este foame. AC a mers continuu, mai ales la intors cand era cald rau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

NAOKI RYUJI ! Felicitari mami ayumi pentru cele 2 minuni din viata ta!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Am citit de dintisori si chiar maselute, noi cred ca am ramas ultimele stirbe, chiar mai e cineva fara nici un dintisor?Sim, cred ca i-a placut lui Stefan la gradi ca erai si tu, in general problema apare cand realizeaza ca mama nu va sta cu ei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am vazut si gemenasii pe blog, sunt niste scumpi, nici nu imi vine sa cred ca au facut un an. Ma apuca un strans de inima cand ma gandesc la asta. din nou!

M-am delectat si cu frumoasa Mirunica si mami ei cea sexi la Cascais! Foarte frumos! Mor dupa Mirunica, dar deh, nu am nici o sansa sa o castig de nora ca vad ca e mare inghesuiala.

Citisem pe aici de progresele puilor. In sfarsit bombane si Andrei un tata si mai nou si mama. Dar e mai mult mult un maaa lung si se adreseaza mancarii si nu mie. Sta din ce in ce mai bine in picioare, se da rotund si se tine intr-o mana si mai nou da drumul ambelor maini si pica. A inceput si el sa paseasca de manute si ii place mult "batanogeala" asta cum ii zic eu cand il vad biped.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput