Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mada28 spune:
La multi ani Ryuji si Naoki
Roxana multumim pentru detalii. Si noi plecam la Cheile Gradistei pe 17. Speram sa fie bine si pentru Luca, noi am mai fost.
Serile erau racoroase? Mai aveau caldura in vile? Asa aveau anul trecut. Noi am fost si anul trecut pe vremea asta , cand eram burticoasa.
Noi suntem bine. Luca creste. S-a adaptat cu bona. Dar incepe sa fie nazbatios.
In week-end a cam refuzat mancarea a vrut doar san.In rest am fost la terasa si la un gratar unde si el a mancat puiut maruntit.
La terasa e terorist nu mai vrea in carut ci doar in brate la mine. Cu bona e cuminte.
Asta e cred ca simte ca o sa plec la servici.
Va pup
O saptamana minunata
Mada28 si Luca
sim_stoian spune:
Papanash, e vorba de gradinita www.acorns.ro/babyacorns_rom.htm" target="_blank">Baby Acorn. Sediul il au in sect 3, pe strada Chiparosului, program 9-13 sau 8-18. E situata intr-o casa cu o curte destul de maricica, e curat, am vizitat si bucataria, tot curata. De fapt, am fost si in dormitor si in sala de mese si in cea de joaca si erau f curate. Educatoarele vorbeau toate engleza excelent. Cand m-am dus copiii erau in curte si se jucau, cantau. Chiar mi-a placut. E destul de scumpa - 1300 ron programul prelungit, dar in banii astia ai inclus tot, adica si scutecele si servetele umede, ii duci copilului doar pijamale de acasa. Am vazut ca fiecare avea canita lui cu apa (de aia cu cioc), era numele fiecaruia scris pe cate o canita ca sa nu le incurce. Daca vrei sa mai stii si altceva, intreaba-ma.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Diagnosticul e rubeola,nu roseola,cum am crezut noi...trebuie sa o tinem in casa 5 zile si sa nu-i facem baita in acest timp...Nasol e ca nu prea mai are pofta de mancare si lapte bea mai putin...asta e,bine ca totusi e o boala mai usoara si speram sa scapam repede de pete si sa nu mai apara febra.
Danuta36, ti-a si explicat de ce e rubeola si nu roseola? Ca si noi aceleasi manifestari ca si voi (febra mare 3 zile apoi eruptie).. si la noi diagnosticul e de roseola...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Danuta, ce fel; de pete are ? nu-s bubite de la caldura care apar si dispar ? si ce tratament i-au dat ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
moldoveanca spune:
La multi ani vonicilor care implinesc azi 1 anisor si multa sanatate bolnavioarelor
teo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Carpatina sa stii ca nu mi-a explicat,desi i-am zis ca banuim ca-i roseola...a mai zis ceva de grupe de ganglioni mariti.Cred ca e foarte mica diferenta intre cele doua boli...Sanatate multa Ioanei!
Papanash petele sunt marisoare,se vede ca nu-s de la caldura,si rosietice.Pe fata sunt mari si unite intre ele,are si pe pleoape...Tratament,sa-i dam Nurofen daca mai face febra si sa o hidratam bine.
sim_stoian spune:
Papanash, daca vrei sa vorbim mai multe, id-ul de mess e acelasi.
Danuta, sanatate fetei! Pacatoase si bolile astea...
Jurnal de calatorii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
buna ziua, sunt mamica de nov-dec 07, baietelul meu a facut la sfarsitul saptamanii trecute febra 38.8-38.9-39.0...a trecut cu nurofen/panadol/supozitor..astazi au inceput sa ii apara bubite (mai dese decat cele la caldura) intai pe fatza acum si pe trunchi...
se pare ca e roseola (am vazut ca este discutie chiar acum). intrebarea mea este daca trebuie "tratat" in vreun fel anume? il pot scoate afara seara? (evident sa nu intre in contact cu alti copii)
multumesc anticipat!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
sim_stoian spune:
Cristina, uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=1122" target="_blank">aici un articol despre roseola. In afara de antitermice pt scaderea febrei nu prea ai ce face. Sanatate!
Jurnal de calatorii