Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari lui Cristi de Afibebe pentru primii pasi!

Erika cea frumoasa! Este minunata, la fel ca si mami. Imi place mult si blogul.

Cu intarziere:

Roxali si Danielle Sa fiti sanatoase si fericite!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, vreau sa il dau de la 1 sept la gradi. Vedem daca si reusesc. N-o sa fie foc daca e 1 oct in loc de 1 sept, numai sa gasesc loc la acea gradi. Eu vroiam sa ma mai duc si la altele 2 care primesc copii asa mici, dar sotul nu vrea. A zis ca daca imi place asta, sa raman la ea ca o sa se elibereze loc si pt noi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

multumim mult de aprecieri , Rox sa stii ca nu s-a schimbat nimic in relatie, doar ca trebuie sa ne facem noi timp sa mai socializeze si ei

vreau si eu un sfat , v-am zis de dimineata ca a vomat Miru toata noaptea, dar acum m-a sunat mamaie si a zis ca a facut un scaun moale mai devreme , iar acum unul numai de apa, am sunat la medicover si mi-a zis sa ii dau hidrasec si debridad si sa o pun pe regim, pe regim e oricum ca nu vrea sa manance.... acum eu nu prea am inteles cum sa ii dau astea in acelasi timp sau pe rand?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, cati dinti mai are Miru? Mai iese ceva? Cred ca vrea inapoi la Cascais.

Alehiam, nici al meu nu doarme in carut. L-am plimbat 2 ore intr-o seara sa doarma si el 15 min si alea in miscare alerta.

Andreea1002, Andrei a avut 3 dinti jos si abia apoi au iesit cei centrali de sus. Nu e nici o regula. O sa iasa ei.

Fetele cu biberoanele in loc de tzitzi, Sabina mai sta la mare inca o saptamana, asa ca atata mai puteti sa va faceti de cap.

Apropos de dinti si altele, al meu rontaie acum biscuitii, ii mesteca intre dintii din fata, e asa caragios. Si mananca si paine si cascaval a hapait.

Piciulika, si atat mai pot spune dupa mesajul tau. Nu stiu ce anume din el mi-a pus in nod in gat si lacrimi in coltul ochilor. Cred ca a fost si este greu, dar sunt sigura ca sunteti niste luptatori si o sa fie totul bine. Si nu ma indoiam ca si la cresele de acolo sunt probleme.

Sim, acum am vazut mesajele tale din urma. Te rog da-mi si mie un PM cu cele 5 gradi care primesc copii de la un an, sa fiu pregatita.

Bernix, bine ati revenit si noi. Impresii am primit si live la telefon, asa ca doar Degetica cea scumpa si mergareata pe plaja. Sa stii ca este tare frumusica si numai slaba nu pare, arata super. Ca si tine de altfel.

Vazut si scumpicul de Vlad de Ramona, mare sofer mare! Ramona, stiu ca nu e voie TV, dar tot mai calc pe alaturea cu drumul.

Papanash, esti o scumpa ca m-ai asteptat aseara. Eram obosita moarta si m-am cam necajit eu si de niste nimicuri, plus baiat urlator. Am adormit la Alex in pat uitandu-ma la Scooby, m-am trezit pe la 10 si ceva, am pus-o pe ea in loc la culcare si m -am mutat la mine in dormitor unde am adormit instant.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

CARPATINA si voi cu febra? Ioanei,oricum rubeola sau roseola tot doar antitermice si stat in casa, nu inteleg ce mai trebuia sa apara si roseola asta ca erau destule boli pe bietii copilasi. Am inteles ca voi ati fost vizitati de zana maseluta.Si noi stam cu aerul conditionat si in masina si acasa altfel nu se poate.Asa racoare e la munte????Cred ca o sa mergem si noi pe la sfarsitul lunii, sa fim toti sanatosi ca altfel nu ne duce sotul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Simmult succes cu gradinita si lui Stefan

Rox felicitari d-lui Andrei pentru progrese, asa face si Miru se catara peste tot si fuge repede repede in genunchi , dar cand e in picioare si -si da drumul la manute , pica pe fundulet si nu mai poate de ras...si a invatat sa faca asta repetativ

poze

Mergi la inceput

pai noi avem 7 dinti si unul pe drum , cred ca azi maine e afara, cred ca din cauza lui nu a dormit saptamana trecuta bine noptile

cu aerul stam si noi acasa, dar mai mult in masina , ca pe acasa am ajuns mai mult seara cand deja era mai racoare iar pe Miru am dus-o la curte saptamana trecuta ca acolo e racoare, chiar o inveleste cu paturica groasa la somn

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Rox multumesc de raspuns.

Myral nici Luca nu are nici un dintisor.Semne ca ar iesi sunt dar nimic concret.

Luca vorbeste mult in silabe: baba, nana, caca, mama. Dar tata zice si cu adresa.

Sanatate multa bolnaviorilor.
Pupici

Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tuturor!!!

O TANGIOBI OMEDETO GOZAIMASU NAOKI-KUN , RYUJI-kun!!!

Am citit tot din urma si am vazut poze minunate de la noi (moldova si litoral)Italia, Portugalia, Bulgaria si Japonia!!!

Familii superbe si zimbitoare in locatii incintatoare!!!

Astept si pozele de la munte.

Felicitari pentru progresele puiutilor!!!
Daria se ridica si ea cu usurinta la marginea patutului si face pasi saltareti tinuta de minute.

In general e foarte vesela dar aseara a adormit foarte greu si a plins mult. Banuiesc ca de vina sunt incisivii sus care trebuie sa aapara.
Noi avem acelasi program intre oras si tara.
Saptamina asta organizez bagajul pentru plecarea la mare.

Am updatat flickr cu citeva www.flickr.com/photos/23256333@N02/" target="_blank">pozici din week-end.

Va sarutam roz si va dorim numai bine!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, ti-am trimis mail.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput