Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
hello hello
cum rezistati fetelor pe caldurile astea?? maine sunt 37 grade la umbra .. cred ca plecam in parc la 8 si ne intoarcem la maxim 11. aseara nu am mi intrat caci am venit de la botez pe la 9 jumate, i*am facut baita lui bitzi si apoi m-am odihnit. nu a fost cine stie ce la botez, caldura mare, dezorganizare, am stat mai mult pe terasa.
anca, lala sunteti curajoase fetelor .. inca un bb???!! eu nu stiu daca mai fac inca un bb .. imi ajunge unu'.
gatta nu forta fata. incearca sa schimbi lingurita, poate gasesti una mai colorata, poate papa asa.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LaLa_20 spune:
Ellenuta 37 la umbra?????????????
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
ROXANA
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
virgo spune:
Feteloooooooooooooor !
Eu dau in balbaiala , Caz a slabit 120 gr . de saptamana trecuta !!! Ce ma fac !?
Mi-a cazut fatza cand l-am pus azi pe cantar , ca mi se parea mie ca iar il strang cu scutecul parte peste parte ! Si se confirma ! De joi a dat jos in loc sa ia !
Bolnav nu e , in schimb doarme mult mai mult ca de-obicei si mananca prost , prost ! De azi dimineata a papat doar 50 ml formula si ceva san , poate , poate 100 ml insumat ! Si e ora 15:30 !
Mami de Matei Cazimir
Ereena spune:
miri , hai sa vad ce imi aduc aminte.din pozitia paralel cu trotuarul si in spatele masinii din stanga (parcata cu fata)trebuie sa vezi al doilea far al masinii respective in coltul geamului tau din spate dreapta. total dreapta si mergi incet cu spatele, urmarind foarte bine oglinzile laterale ca sa fii sigura ca nu freci masina . cand esti paralel cu masinile intre care ai intrat indrepti volanul (parca pana iti vine bara de pe mijlocul volanului in poala)si mergi drept pana la bordura .daca masina reper e parcata cu spatele , reperul nu mai este al doilea far ci jumatatea portbagajului - capatul masinii tale sa fie acolo. tot asa, incet-incet cu spatele si ochii cat cepele in oglinzi. cum naiba sa explic eu faza cu al doilea far .in dreapta (sau in stanga)ai mai multe faruri cate naiba or fi 2-3 ca n-am stat niciodata sa le numar ,eh, al doilea de acolo. nu al doilea ca si cand primul ar fi in dreapta si a l doilea in staga.....vaii capul meu , dar ce-o fi pe al tau cand oi citi :-)))))
bafta Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
Ellenuta 37 la umbra?????????????
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
asa am auzit eu la meteo ... sper totusi sa fi auzit prost. iti dai seama ca vor fi 45-50 la soare ...
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
SAARA
MILAN
DANIEL
LA MULTE LUNITE SI ANISORI CU SANATATE SI CUMINTENIE!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
docdecap spune:
fetelor, mai apar si eu ca sa nu ma dati chiar disparuta, am fost plecata cateva zile la socri cu totii (adica toti 5) si maine plecam in vacanta in 3, un fel de luna de miere din nou, adica doar cu ala micu', sa vedem cum o iesi...
in rest papa asta micu' morcov cu dovlecel de mi-e teama sa-i dau cat ar vrea el, e a 4-a masa azi si cum ii scot lingurita din gura incepe sa dea din aripi si copanele ca sa-i dau din nou... din fericire mai vrea inca lapte, si ii dau, ca si-asa anorexicu' lu' mama inca n-a sarit de 7 kile la 6 luni, martea viitoare il duc la vaccin si cantarirea oficiala, sper sa primim vesti bune.
va pupam si revenim peste o saptamana,
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
a, si mi-am adus aminte sa mai zic un sfat pentru miri: eu am invatat toate parcarile privind de sus cum se face, iti spuneam din 2 secunde daca ii reuseste sau nu, cand vezi de sus treaba intelegi care sunt greselile si cum trebuie sa abordezi cel mai bine. asta daca ai de unde sa te uiti. eu am petrecut multe zile de vara studiind Sibiul din balconul de la etj 9 al bunica-mii, si dupa 'stop a mea' la masini crem asta era cel mai distractiv
si am uitat sa spun un
pentru sarbatoritele noastre dragi, christina_m, raca, Iulia, Monica-matz si Ginette!!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
cati_magureanu spune:
Te pup, Laura! UIte..poate n-ai facut nimic special, dar asa mi se pare mie ca esti tu..o super-draguta! Nu te cunosc personal insa, din cuvintele tale, din ton din mesaje mi-am format o parere si-mi place mult de tine, nah! hi, hi
Da, Mateiul meu este inscris in concurs de Ana Maria Bratu (sora mea)..caci eu nefiind in tara, am zis ca nah...poti sa stii? sa o gaseasca pe ea...Este la pagina 4 momentan! Ne-am inscris mai mult de curiozitate si de distractie...
Multumim tare mult fetelor care ne-au votat!
L-am votat si eu pe Rila Iepurila Mihaita! Unde o gasesc pe Ioana a sorei tale? la ce pagina?
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!