Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
rodicamarza spune:
bebe-ii vostri se constipa de la banana?
si altceva:dupa 6 luni voua v-a dat fier de la medicul de fam pt anemie?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
virgo spune:
quote:
Originally posted by rodicamarzaquote:
Originally posted by gugushtiuc
Stiu ca imi complic existenta, insa eu ii prepar in fiecare zi papa. desi stiu ca nu e o problema, am eu un pitic pe creier, parca nu ma indur sa ii dau ceva tinut la frigider(probabil din cauza ca nici eu nu pot manca ceva de pe o zi pe alta). Acum nu stiu cat o sa ma tina excesul asta de zel.
GUGUde LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
si eu prepar zilnic papa.cred ca puiul meu are dreptul la o ora de gatit din partea mea.a nu se supara mamicile pe mine pt ce am zis dar eu asa cred
http://community.webshots.com/album/563781322YHTWOqpaula mica(26.12.2007)
poze noi
Nu se supara nimeni , stai linistita ! Problema este ca eu nu sunt tot timpul la mine acasa iar conditiile pentru prepararea hranei bebelushului trebuie sa indeplineasca niste standarde . Nu stiu , eu n-as putea sa pun la congelator mancarea lu' asta mik alaturi de pestele lu' maica-mea , care poate sta de vreo juma' de an acolo , si nici sa-i spun ei sa-l arunce nu pot . Ca si pisica , care la ordinea zilei se suie pe ... hota , nu pot s-o articulez ca s-a suit . Desi , intre noi fie vorba , cand am gasit-o in camera la noi a si zburat dupa ea un papuc !
Mami de Matei Cazimir
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Camelia, puiu meu si-a scos abia dupa vreo saptamana masa de lapte, dar numai cea de dupa fructe (la 11), la cea de legume desi mananca cate 140 de gr tot mai vrea sa suga.
Despre scaun: el la inceput a fost constipat nu facea decat la 2 zile si era asa ca pasta, de fapt ca un pireu.Acum e ca plastelina cateodata, face asa in bucatele parca . Noi am inceput cu sucul de fructe si din 22 iunie (5 luni jumate) am inceput sa ii dau si pireu de legume si de fructe.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
ramonab spune:
Si despre preparare, eu ii fac pireu pe doua zile, adica papa azi si maine din el.
Nush cand sa ii bag carnita si de care ca aici am auzit mai multe variante si nush dupa care sa ma iau:carne de pui sau de curcan, gaina sau vita?
POZICI CU RAZVANICI
roli25 spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Si despre preparare, eu ii fac pireu pe doua zile, adica papa azi si maine din el.
Nush cand sa ii bag carnita si de care ca aici am auzit mai multe variante si nush dupa care sa ma iau:carne de pui sau de curcan, gaina sau vita?
POZICI CU RAZVANICI
Eu una prefer vitel. Puiul de alimentara e crescut cu hormoni, iar curcan nu am gasit decat congelat..si nici ala nu cred sa fie crescut cu altceva. Acum, ce sa zic, normal ca lui Marc, dupa 1 an am inceput sa-i dau si pui ca tb. sa mai manace si altele...da pana intr-un an numai vitel.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
roli25 spune:
Am uitat sa mentionez ca i-as da cu drag pui daca as avea o sursa de unde sa procur pui de tara crescut cu graunte
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
JELIMONI, imi pare foarte rau pt prietenul tau. Unica si cea mai draga prietena a mea s-a stins anul trecut in august, la doar 30 de ani. A fost crunt, intr-un an de zile...
GUGUde LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
![](plang.gif)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Gata stai linistita, uite am si eu un mititel, are doar 6.200 si poimaine are 6 luni.De mancat mananca f bine, doarme la fel da nush unde se duce toata mancarea.Are o energie... mama mama, nu sta locului o clipa se rostogoleste ca titirezu rade gangureste.Na e sanatos si asta e tot ce conteaza pt mine.
Jelimoni ce m-am distrat de puiutul tau ce frumos rade.Nici nu trebuie sa te straduiesti mult sa-l faci sa rada.
POZICI CU RAZVANICI
CameliaH spune:
Mersi de raspunsuri.
Cartof i-am amestecat azi cu morcov si i-am dat putin vreo trei lingurite. Daca nu sunt multumita de cum evolueaza treava, maine nu ii mai dau. Si eu fac pentru trei patru zile pireu. portia pentru a doua zi o las in frigider, restul congelez in pahare de unica folosinta bagate in punguta in sertarul unde nu am decat cuburi de gheata. LA mine e destul de complicat sa fac in fiecare zi, pentru ca eu trebuie sa fac si fetelor si noi suntem toti pe modelul ca nu mancam decat de 2 ori din mancare. Asa ca ii fac lui bebe o zi, o zi lor si tot asa. Am intrebat de scaun pentru ca noi suntem modelul cu scute murdar si cam lichid aproape la fiecare alaptat. Si am inceput cu morcov in ideea de a se mai solidifica treaba. Si inca ceva, la cat timp ati introdus a doua masa diversificata, in cazul meu fructele? O sa incep cum zice lavinia cu mar copt si cred ca o sa iau orez sa pun un pic in el.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
miri_mik spune:
hello!
la multi ani ginaM si ginette! chiar daca sunteti ocupate cu piticii, va doresc sa va amintiti ca astazi e o zi speciala pentru voi si ca meritati sa fiti rasfatate!
ereeeenaaaaaaaaaa, pliz, un pont pentru parcarea cu spatele? laterala iese. mai chinuita ashea, dar iese! da cu spatele? cum procedez? poate imi dai un pm sa nu le mai fac fetelor capul patrat:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png