Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Cam liniste pe-aici...Oare Ioana o fi facut pana la urma cezariana azi??
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 44 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
turturica spune:
cristina, semnatura ta e actualizata? N-ai implinit si tu 34 de saptamini?
intrebare intrebatoare: Mamicilor, din experienta voastra, care biberoane sint mai utile? De la ce firma? Cam cite biberoane ar trebui sa am in casa?
Eu am luat la plezneala un singur biberon de la chicco. Pentru ca pur si simplu n-am stiut ce sa iau, am fost complet debusolata la puzderia de biberoane care erau pe-acolo, asa ca m-am gindit ca mai bine sa mai intreb in loc sa cumpar.
34+
M&M spune:
quote:
Originally posted by turturica
cristina, semnatura ta e actualizata? N-ai implinit si tu 34 de saptamini?
intrebare intrebatoare: Mamicilor, din experienta voastra, care biberoane sint mai utile? De la ce firma? Cam cite biberoane ar trebui sa am in casa?
Eu am luat la plezneala un singur biberon de la chicco. Pentru ca pur si simplu n-am stiut ce sa iau, am fost complet debusolata la puzderia de biberoane care erau pe-acolo, asa ca m-am gindit ca mai bine sa mai intreb in loc sa cumpar.34+
Turtu, luni implinim 34 de saptamani!!!

Eu i-am luat lui bebe 3 biberoane de la NUCK..dar am citit intr-o revista despre bebei ca e bine sa ai 5 biberoane ca sa poti sa le invarti, cand unele sunt la spalat si sterilizat sa ai altele de rezerva...Acum de la ce firma ar fi mai bune, nu stiu ce sa zic...am auzit tot felul de pareri..
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 44 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaxena spune:
eu am avut 2 biberoane de la Avent:unul mic si unul mare(de la sterilizator de microunde) si 5 recipiente pt stocat laptele care se fac si ele biberoane(erau la pachet cu pompa),iar azi am mai cumparat unul de la chicco cica anticolici ca sa-i pun Baby drink-ul...oricum folosesc doar bibe mic de la avent,ca la varsta ei ala e cel mai ok
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
MissJJ spune:
Buna fetele!
Multumim inca o data de mesaje sorry ca nu nominalizez. Am reusit si eu sa dorm putin, parca is mai vie i-am facut baie si lui Amira si lui Ari in seara asta, Ami cam greu vrea sa pape.
Ari cand am venit de la maternitate papa mai bine well mai incercam poate incet incet papa si Ami.
Sg veste cam proasta Flo si Ari au racit.
Acu bagam medicamente in ei sa treaca.
Ari a fost incantata de bebe azi acuma scot pozele si pun pe contul de pepenasi sa vedeti cateva poze, nu sunt tare multe mai am si de l nastere dar alea is facute cu camera video ca uitasem stick-ul de la camera foto acasa in graba.
Am sa le scot si pe alea da tre sa caut cablul de camera.
felicitari noilor mamici si de la noi, incerc sa tin pasul sa nu va pierd prea tare, oricum sorry daca scapa multe.
Merg sa pun pozele pe picasa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
8 Days Overdue...will this be the day?...
ankalaura spune:
Salutare fete!
O sa radeti, dar am fost foarte ocupata cu un milion de chestii, numai cu copila mea nu. Copila mea nu face decat sa doarma si sa pape. Deci, daca nu as mai avea treburi prin casa, m-as plictisi!!!
De fapt, mai mult ma solicita Eliza. Se comporta foarte bine, dar are momente cand ii este greu, mai ales cand se intampla sa aiba nevoie de ajutor fix cand alaptez eu! Maica-mea e cu ochii in 14 si considera ca Eliza nu trebuia sa fie in preajma fetei asa repede (o mai mangaie pe cap si maica-mea se teme ca o apasa...), asa ca nu poate sa faca Eliza o miscare ca maica-mea e cu ochii pe ea si cu teoria pregatita...
Mariana - imi pare rau sa aud ca ai dureri in urma anesteziei
Deci se mai intampla si la voi sa dai peste neprofesionisti...
Bine ca a trecut. Sa va traiasca fetita cu nume minunat!
Irinuca - m-a impresionat ciuful Amaliei!!!
Vicky - frumoasa mai e mica Maya!
Siby - ce copane are fata ta!
Mada - am zis eu ca ratez "momentul" si galeria...
Ce frumos doarme mandruta ta. Se vede ca a stat la caldurica, lungana! A preluat recordul! ![]()
Sun - de a ta ce sa spun... minune mica si luptatoare! Are o mutrita asa serena incat nu ai spune ca a trecut prin ce a trecut. Sa dea Doamne Doamne sa nu mai aiba niciodata nici un fel de cumpana!
Gini - am citit foarte putin si cam in diagonala, dar am vazut ca mititica ta este bine. O sa vezi ca si investigatiile ulterioare o sa spuna la fel si ma bucur ca si tu esti optimista. Asta conteaza enorm pentru copil. Sa fiti sanatoase amandoua si sa va linistiti repede!
BOTI - te-am ratat cu galeria
Lasa ca te sun maine, poate te aud "live" Sa fiti sanatoase fete curajoase! Ii doresc micii Nancy sa fie la fel de puternica precum esti tu! Abia asteptam pozici.
Kimmy - vazut si pozicile Timeei! ce grasunica aveti! Sa fie sanatoasa, puiul drag!
Diarux - esti fenomenala!
ce tare e si poezia Marianei!!!
Camy - traiasca frigiderul!!! ![]()
Bujo - acuma zici reteta de perna mai??? Pai nu puteai sa o zici acu' vreo doua saptamani ca sa o aplic si eu??? 
Monalacule - mama draga, tot te mai chinui cu necroza??
Saraca de tine! Nu stiu daca ai mai povestit despre copii, dar sper ca si-au reglat amandoi programul si emotiile, si ca iti e mai usor ca la inceput 
Diana - noua ne-au zis sa ii dam Vigantol din ziua a 14-a. De la Ferrum Hausman nu face kk inchis la culoare? Eliza asa facea.
Eu iau doar Omega3. Sa mai iau si Elevit sau alt complex de vitamine? Analizele nu au fost grozave in sarcina - calciul, de exemplu, putin sub limita normala. Altfe, mananc major si de toate ![]()
Voi cand ati scos bebelusii afara pentru prima data si cat timp i-ati tinut?
Mada Nu iei nimic pentru durere? La voi nu se face epiziotomie sau ruptura a fost "bonus"?
Colici - noi nu avem inca, deci nu ii dau nimic fetei. Poate nici nu o sa aiba... Ce visez eu!
JJOVI - cum adica ... asa, ca niste alunite? Unde ti-au aparut? Mie mi-au aparut chiar alunite, putin in relief, mici... pe piept, cam intre sani si pe dedesubt... Daca e acelasi lucru, NU TREC...
Primele mi-au aparut la sarcina trecuta si acum mi-au mai aparut cateva...
Turtu - eu sunt foarte prietena cu Chicco. Am avut, la inceput, doar 3 bibe, in ideea ca alaptez (stiam eu ca o sa am o Milka suficienta...) dar la spital mi-au zis sa ii dau si supliment. Asa ca mi-am mai luat biberoane, ca sa nu sterilizez cate unul cate unul... Formula... am pregatit degeaba, ce bebe suge suficient, dar intre timp am luat si bibe mai multe.
Acuma am si recipiente de pastrat lapticul la frigider tot de la Chicco, si pun numai filetul cu tetina. Si pun pompita pe bibe si tot asa...
Acum folosim deci 7 sticlute.
Ce bine e sa mai stai si sa citesti aici ![]()
Acum ma duc la dus si la nani. Asta daca nu cumva o sa vrea bebe sa pape inainte de miezul noptii....
diarux spune:
slaba miscarea aici...
eu cred ca ma retrag...
am facut un pui de depresie asa deodata!
ma tot gandesc sa fie bebe al meu sanatos!!!!e cea mai mare dorinta a mea. nu imi mai trebuie nimic altceva decat sa fie bine. ma mai loveste asa din cand in cand cate o idee de asta tampita...tocmai am vazut o emisiune cu sindromul Down...
ma deprima cumplit ideea...
trebuie sa imi dau 2 palme poate imi revin....
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
SunSmile spune:
Anutz ai dreptate, asa scrie si la noi..la cerere. Numai ca don'soara mea ar dormi si 5 ore noaptea, ori macar pana trecem si noi de o luna, nu vreau s-o las mai mult de 3 fara sa manance. Am devenit nitel paranoia, dar am trecut prin prea multe.
Inteleg ca in seara asta si Maria si Teodora primesc porumb fiert in laptic:). Eu cred ca n-o sa le doara burtica! Dar daca se intampla ceva, ne intalnim pe forum la impartasit impresii:)
Vio imi pare rau ca te simti asa aiurea. Sper sa fi trecut de tot!
Turtu noi avem biberoane de 100 si 250 ml de la avent si de la nuk. Sunt ok.
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
anaxena spune:
te inteleg Sun,dar eu nu o trezesc pe Maria sub nicio forma...sa doarma,ca dc ii e foame se trezeshte ea(asta noaptea) ca ziua se trezeshte tare haotic
eu sufar rau cu sfarcurile mele!!!am incercat sa-i bag tzatza in gura fara protectiilea de la Avent si nu a vrut sa o ia,ba chiar s-a strambat,asta m-a facut sa plang un pic,dc se vindeca intr-un final sfarcul si Maria nu mai vrea tzatza fara plastic?am incercat toate cremele din farmacii,am cheltuit milioane pe creme si nu glumesc si degeaba ..ce se repara in 3 ore strica Maria in 3 sec cat apuca sfarcul de ma doare de nu mai pot,dupa astea 3 sec alaptatul e ok fara durere...offf ce ma fac,ca au trecut 2 sapt si degeaba
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
MIKYCRIS spune:
Fetelor voi ce dati la bebei pentru colici?
Pe mine Dilara ma disperat si nu mai potttttt
dupa ce ca sunt slabita din cauza problemelor avute in timpul nasterii,acum nici noaptea nu ma pot odihni
MIKYCRIS