Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
sorry fetelor am pus poze pe picasa vroaim sa apuc sa va zic mai multe dar Ari deja a inceput cu vomatul de la raceala.
o sa avem o seara tare faina deja masina spala ca a vomat tot astenuturile pe ea, carpeta. Uff si de cand nu mai racise tocmai acuma s-a nimerit. Numai sa nu se imbolnaveasca si asta mica ca am pus-o.
incerc sa mai intru maine sa va mai zic
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
8 Days Overdue...will this be the day?...
SunSmile spune:
Maduta este superba Ami. Si pare sa semene si cu tine. Iar poza cu tati si Ari este absolut totala..de fapt, pozele! Sa va traiasca si sa fiti fericiti o viata!
Multa sanatate pt Ari si pt Flo!
Miky noi am luat sab simplex. Nu l-am folosit decat de vreo 2 ori, cand se chircea din cauza gazelor dar fara sa planga. Dar a functionat perfect.
Ana nush ce sa zic de sfarcuri, chiar nu ma pricep. Ale mele dupa supt sunt albe (ca varul:)) si destul de sensibile. Dar isi revin. Ai incercat sa intrebi un doctor?
Ca tot se vorbea de recorduri, am si eu unul si sigur nu ma ia nimeni. Maine am 20 de zile de la operatie si firele sunt inca acolo:) Si or sa mai fie vreo 4-5 zile. Da' cine a mai avut vreme si stare de altceva decat Thea?!?
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
bujo spune:
Anka io am zis ca fiecare isi face planu cu pernele, io nu m-am putut opri mai jos de 7![]()
MAda bun venit acasa. Imi pare rau ca te-ai chinuit cu ruptura. Uite asta nu inteleg, nu tai, nu tai, da cand e nevoie de ce sa lasi sa se rupa? Numa extreme, la voi deloc, la noi se taie si preventiv.
Mamici va tin pumnii sa va doarma bb bine si sa nu mai aiba colici.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
atb spune:
Felicitari noilor mamici, Mada, Boti si Mariana!!!! Bun venit pe lume printeselor Amira, Nancy si Mena!!!
Mi-e asa de ciuda ca nu pot sa stau mai mult pe forum cu voi, dar ne-am apucat de inchis balcon, pus centrala, sunt cam ocupata de dimineata pana seara. Abia acum am reusit sa intru si sunt super obosita, toate ma dor!!!
Am vazut pozele de pe picassa! Mada, ce seamana Amira cu Arianna!!! Nu? Ce binecuvantare pe tine sa ai doua printese asa de frumoase!!! Sa fie sanatoase si cuminti si nu-ti mai trebuie nimic altceva! Muulta sanatate bolnaviorilor, sa nu ia si Amira de la ei! 
Kimmy, ce scumpica e si bebelina ta!!!! Pup nasucul ei!
Turtu, m-ai intrebat unde o sa nasc si cu cine. la clinica de Ginecologie 1 cu dr. Rotar Daniela. Dr. e super de treaba, dar clinica e ...asa si-asa... Nu ca ar fi clinica Stanca mai buna...
Va las ca ma doare spatele de numa! Noapte buna!
Adriana
35+
AMR 35 zile
SunSmile spune:
Am adormit piticotu si sper sa se odihneasca bine, ca a fost cam agitata draga mea.
Adriana, daca tot este deja 6 iulie, trebuie sa-ti fac urarile, nuuu?
Asadar iti spun la multi ani cu sanatate si spor in toate! Sa ai o nastere usoara si o Ilinca perfecta! Si-ti mai doresc tot binele din lume, alaturi de copiii tai minunati si de sot!

Acestea fiind spuse, ma retrag tiptil spre dormitor.
Pup
Biribu spune:
fetelor, netul meu merge ca o cizma si am scapat atitea evenimente, mor de ciuda...
FELICITARI MADA, BOTI SI MARIANA PT PUIUTI!!!!!
AMIRA, NANCY si MENA SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!
noi suntem binisor, fiu-meu asta e un haplist, ar sta toata ziua cu tita in gura daca l-as lasa
. alaptrez la cerere dar la noi cererea asta e si de doua ori pe ora daca asa are el chef. nu mai spun ce diferiti sunt copiii mei, cu anna odata alaptata schimbata nu aveam treaba, mergea la somnic direct, asta in schimb vrea conversatie nene, antren, si nu doarme... are perioade in timpul zilei ca sta treaz cam 2-3 ore, timp in care si maninca de citeva ori. m-a cam inebunit cu programul asta...
anna are momente cind e ok, vine la bb si ii face mai-mai adica il mingiie pe cap, uneori mai cu pasiune asa ca seamana mai cu o palma, dar asta e incerc sa nu o indepartez ca apoi mai rau face. alteori insa incearca sa-l impinga din bratele mele, mi-e tare mila de ea atunci si il pun repede pe unde apuc si o iau pe ea si o dragalesc, cum s-o fac sa inteleaga ca ala suge...are si ea doar un an si 5 luni si tot bebele meu e. cam asta e situatia, ne adaptam, oricum e mai bine decit m-am asteptat.
cu alaptatul merge bine, lapte am girla, am rezistat primele zile eroic sa nu mulg ca sa se regleze productia in functie de bb, am mai decongestionat sinii sub dus, masaj pe noduli etc, si deocamdata a fost ok.
va pup pe toate
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
vias spune:
'neata fetele,
..se pare ca a fost o noapte linistita...toata lumea a dormit bine...eu de vreo doua zile ma trezesc des sa merg la pipi..
..altfel as dormii ca ursu'
...acum m-am trezit de foame...![]()
...offffff..inca putin....si-mi tin si eu puiul in brate, abia astept!!
Mada insanatosire grabnica atat lui Flo cat si lui Ari...iar tu sper sa te refaci cat mai curand..
Sun cand ai timp...nu pui reteta cu prajitura cu piersici??????..haideti ca eu am inca pofte...na...sunt inca..
, si ma tot gandesc ca prajitura aia trebuie sa fie tare buna...mie imi plac piersicile f mult...dar numai cand ai timp...
Caprioara...LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa, fericita alaturi de copilasii tai si de sot bineanteles si sa ai parte de o nastere usoara!

Eu azi am zi plina, merg cu sotul la firma ca are ceva de terminat, a zis ca facem acolo si un gratar...vreau sa-mi duc si eu balansoarul acolo..ca avem unul in cutie..nu am apucat sa-l ducem, dar azi il vreau acolo...sa ma fatan pana nu mai pot asteptand un mic..
...apoi trebuie sa mergem sa cumpar tot ce-mi mai trebuie pt bagaj, ca maine ma apuc sa le spal, vreau sa le calc ce-i de calcat, de sterilizat...de terminat bagajul..ca parca vad ca eu nasc si nu am nimic pregatit...si parca nu l-as lasa pe buburuza (sotul) cu toate ...pt ca nu cred ca se va descurca...![]()
...acestea fiin spuse, am si papat in timp ce am scris..merg sa iau pastilele...si apoi in patut..![]()
Cami 38s+, cu
?????????
pustai
vias spune:
si am vazut si pozele...si m-am indragostit...chiar m-am indragostit de ingerasii astia mici..
Cami 38s+, cu
??????????
pustai
SunSmile spune:
Neata,
Biri eu ma inchin in fata ta si a tuturor mamicilor cu 2 pui mici acasa. Sunt convinsa ca incet-incet va veti gasi ritmul si va veti armoniza programul! Eu iti tin pumnii sa fie bine-bine cat mai curand!
Camy, scumpa, nu am vreo alta reteta pt prajitura cu piersici ci e cea pe care am mai scris-o eu dar cu visine. O mai pun inca o data, da?
INGREDIENTE
piersici in functie de preferinte
4 oua
200 g zahar
400 g faina
150 g unt (aici e mult mai putin, doar cat ungi tava)
50 g zahar pudra
1 plic praf de copt
100 ml lapte
MOD DE PREPARARE
Se spala piersicile, se taie bucatele ;
Se amesteca bine intr-un castron galbenusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul si compozitia isi dubleaza volumul;(aici chiar trebuie insistat)
Se adauga faina, praful de copt stins cu lamaie sau otet, laptele si se omogenizeaza;
Se incorporeaza la sfarsit albusurile batute spuma, amestecand usor;
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina, iar pe deasupra se pun piersicile;
Se coace la foc potrivit pana ce se ridica aluatul si se rumeneste putin, se scoate din cuptor si se taie calda, apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Sper sa-ti placa. E usor de facut si usor de mancat:) Eu ieri n-am mai apucat s-o fac, asa ca astazi o savarsim. Si o sa pun combinatie de piersici si caise, pe care le tin nitel la "inmoi" intr-o combinatie de esente.
Azi-noapte fii-mea a dormit ca tancul...si eu la fel:)
danangie spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT PE LUME NOILOR PEPENASI!!
SUN cu intarziere iti spun si eu bine ati venit acasa si ma bucur tare mult ca sunteti bine. Sf. Stelian v-a ocrotit si va va ocroti si de-acum inainte. As vrea sa citesc si eu povestea nasterii tale....la ce pagina o gasesc?
Noi suntem binisor. Daca nu ar fi colicii astia!! Nici nu mai stiu ce sa mai fac. Seara avem program de urlat. Acum am gasit o noua varianta de lapte de la Mellin. Sper sa mearga mai bine asta. Cica ajuta la digestie mai mult.
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!