Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
Nati spune:
Buna fetele,
Ia sa-mi spuna mamicile cu experienta sau cine stie mai bine.
Daca beau cafea afecteaza bebele?
Ca azi mi-a stat 6 ore treaz, a gangurit el ce a gangurit, apoi si-a adus aminte ca e bine la mamii in brate, si da-i plans....luat odorul in brate, tacut imediat si tot asa.
Ieri la fel mi-a stat treaz vreo 4-5 ore, si asta se intampla numai dimineata, adica se trezeste pe la 6-7 si sta ca popandaul pana pe la 12-13:00.
O fi cafeaua de dimineata de vina, adevarul ca o fac cam tare sa ma trezeasca si sa ma tina vigilenta.
Laptic de la mine mananca numai doua mese, una noaptea si una dupa masa, in rest suntem pe formula.
Acum e cazut la datorie de vreo ora, asa am putut sa mananc si eu ca omu, linistita.
Am plecat sa impaturesc hainutele lui, si vad ce mai fac, mare lucru nu, ca e duminica azi.
Pup fetele ,burticile si bebeii!
Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
M&M spune:
Neata!!!
Caprioara , LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei doi copilasi si sot si , bineinteles, sa ai parte de o nastere usoara!!!

Mada, frumusica foc Amira...
CE mi-au placut pozele cu Amira si Flo cu Ari!!! SUnteti o familie frumoasa!!!
Vad ca deja fetele care au nascut au preocupari serioase, colici, alaptat...
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 43 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Nati spune:
Caprioara, La Multi Ani fericiti, tot ce iti doresti sa vina in calea ta.
O zi frumoasa alaturi de cei dragi!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Danutza multumim. O bucatica din povestea noastra o gasesti la pagina 3/capitolul 104.
Nati, iubita, eu beau cafea. Adica de doua zile beau fix un deget cu zahar brun si cu lapte pana sus. Mi s-a zis ca e ok asa, practic fiind cativa mililitri. Incearca sa micosrezi nitel cantitatea sau sa o faci mai slaba. Si eu mai fac ceva...o alaptez, apoi beau pseudo-cafeluta mea de 10ml si pana la alaptatul urmator nu se mai simte nimic.
Ma'c sa trag de fii-mea, ca doarme nene si io am doua baloane in loc de sani:)
Mai incolo o sa mai pun poze cu ea, sa ne mai vedeti mutrita!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Dianami spune:
La multi ani, Caprioara!
Sanatate, noroc, nastere usoara si petrecere frumoasa!!!

Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
diarux spune:
BON DIMINEEEEE
azi stam mai bine cu depresia. probabil ca o sa mergem la aer curat sa treaca de tot.
CAPRI 

LA MULTI ANI!!!
si sa ai o nastere usoara, sa te bucuri de puii tai!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Dianami spune:
Sun, voi sunteti mai speciale
, aveti timp si de acomodat, si de Vigantol si pt. toate. Important e ca ati sarit hopul cel mare. Ai grija cu recordurile, eu cred ca mi le-as fi scos singura pana acum
. 
Mada, refacere rapida! Si eu m-am rupt un pic, tot gr. 2, desi am avut si epiziotomie (tot de la contractiile haotice). Abia acum au inceput sa iasa resturile de fire absorbabile si sa nu mai simt jena in interior. Taietura e ok. Oricum, tu stii ce sa faci. Sanatate multa lui Ari si Flo! 
Jjovana, "alunitele" de care zici sunt papiloame. Sunt provocate de un virus si nu mai scapi de ele. Apar pe piept, sub sani, pe gat, in zona axilelor. Sarcina le accentueaza. Dupa nastere poti merge la un cabinet de dermato si te scapa de ele (laser sau nitrat de Ag, ori ti le cauterizeaza). Nu doare. ![]()
Turturica, eu am biberoane Avent (2 mari si 4 mici), vreo 2 Chicco si 2 Nuk. Nu am folosit niciunul pana acum. La Iulia am folosit Avent mici (ii lasam lapte muls cand plecam la facultate). Cand s-a intarcat ii dadeam formula din Nuk mare, ii placea tetina asemanatoare cu suzeta, ortodontica
.
Anca, inca nu face kk negru, abia de ieri ii dau fier, asa ca tot la galben mustar suntem
. Daca zici ca nu ai avut analize grozave, ia un supliment de vitamine (1 Elevit sau Materna la 2 zile e arhisuficient, mai ales ca papi de toate). Recomandarea de a lua calciu cat timp alaptezi ramane, in Elevit e f. putin fata de cat iti trebuie
. Eu l-am scos pe Andrei la 4-5 zile, nu mai stiu exact. Am stat o juma de ora afara, acum stam cam 2 ore, doarme bustean. Aseara am intrat in casa pe la 11, era racoare si bine...
.
Si maica-mea ma streseaza la telefon, ca de ce nu o trimit pe Iulia la ei, sa stau linistita cu bb. Nu poate intelege ca sunt linistita cu amandoi. Ea nu vrea sa o trimit cateva zile, ci sa i-o las ei, eventual pana la scoala
. Si dupa aia nu ma mai inteleg cu ea deloc. Momentan chiar nu o las nici cateva zile, e o perioada de acomodare a tuturor in 4 si nu vreau ca Iulia sa asocieze plecarea ei cu venire lui bb in familie, e o perioada critica si trebuie multa atentie.
Ruxandra, lasa depresiile pt. dupa nastere! Glumesc
. Nu te mai gandi ca bb va avea probleme, stai linistita si bucura-te de burtica, in curand iti va fi dor de ea. 
Anaxena, din ce scrii inteleg ca Maria nu apuca bine sfarcul, de aceea te raneste. Nu o poti corecta? E maricica acum, are gurita destul de mare sa apuce cum trebuie
. Ca altfel va chinuiti amandoua.
Camy, o zi usoara! ![]()
Nati, eu beau o cafea dimineata, dupa alaptat. Nu e o problema 1/zi. Si la Iulia am baut ca altfel eram zombie...chiar daca am copii linistiti, alaptatul, treburile din casa ma epuizeaza, bine ca s-a descoperit cafeaua
.
Biri, pupam pe Ana mica!
Si a mea trage de Andrei (are ceva cu picioarele lui). O las numai cand e langa noi, ca daca ar fi dupa ea ar sta cu el in patut. E saritoare, aduce scutece, le duce la gunoi, dar are si ea momente cand cere dragaleala si incerc sa nu o refuz. Cand alaptez sta langa mine, eventual se culca pe un picior de-al meu daca stau in pat. Mor dupa ei
.
Diana, mami de
(15.07.2005)
Dianami spune:
Am vorbit mai devreme cu Boti, inca asteapta lapticul pt. ca printesa mica cere si formula nu ii este de ajuns. Am incurajat-o ca maine probabil va avea laptic mai ales ca bb suge, a luat si Galactogil. Spera ca maine sa ajunga acasa. ![]()
Nazdravanii mei dorm, eu sunt prin zona si strang rufe uscate miiiici
. I-am zis sotului sa treaca prin piata cand vine acasa si sa-mi ia porumb. Abia astept
.
Diana, mami de
(15.07.2005)
Ralu79 spune:
'mneatza
Am facut si eu ochi si ce puteam sa fac altceva decat sa vin fuguta pe forum? E rea depenenta asta![]()
Capri- La multi ani si muuuuuuulta fericire! 

Mariana- felicitari si recuperare usoara! Mena bine ai venit! Numele este super! Sper sa iti treaca repede problemele cu durerea de cap.
Mada- bine ai venit acasa! Imi pare rau pt. problema pe care o ai
Vaaaai cat e de scumpa! Cum sta ea ca un sultan in bouncer! Si cum ii face Ari draga-draga

Sper ca Ari si Flo se simt mai bine
Kimmy- bine ai venit! Am vazut pozele!E o scumpica foc Timeea!
Ruxandra- si tu cu depresie?Hai mai fetelor! E una din cele mai frumoase perioade din viata noastra! Sa vedeti ce o sa ne lipseasca burticilie!
Jovana- si eu m-am umplut de alunite- si am 2 categorii noi- cele usor in relief si rotunde (pe burta si inclusiv pe un mamelon) si cel foarte in relief si foarte mici (in special in zona axialasi pe spate). Eu am zis ca ma voi duce la dermatolog dupa ce nasc. Sper sa nu am probleme cu cele de pe mamelon si alaptatul.
Pupicei tuturor
Ralu
38+
Miruna
diarux spune:
DIANA M iti citesc si eu sfaturile si mai iau notite, ca si cele de la proaspetele mamici, ca sa fiu in tema.
cat despre depresie...ma mai apuca don cand in cand...sin teama ca nu cumva bebe sa aiba vreo problema. ma gandesc si eu sa le las pe toate dupa ...numai ca atunci va trebui sa veniti toate la mine la Bacau sa ma scoateti din depresia post...![]()
![]()
![]()
ms mult. 
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase