Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
diarux spune:
RALU
. ce sa fac si eu??? e chestia cu "drobul de sare"...stii...Noroc ca intru rar si ies repede.
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Caprioara
La Multi Ani
sa fii fericita si sa ai o zi minunata si nastere usoara si o Ilinca sanatoasa si papacioasa!

Ne-am trezit si noi aseara a fost cat de cat ok a mai vomat Ari inca o data bebeitza s-a trezit si ea sa mai pape si apoi a dormit cuminte pana dim pe la 6 cand iar s-a trezit toata trupa. Acuma pap si eu ceva cereale cat va scriu voua ca apoi sa ma duc si eu la dush sa ma spal ca azi tre sa vina moasa sa ne controleze si pe mine si pe bebe.
Bebitza e cumintica sta in leaganul ei Ari se joaca pe aici pe la desene. Masina of course spala la greu.
Ca avem ture de haine de numa de bebe mic de bebe mare de ale noastre si tot asa.
Flo l-am lasat sa faca nani ca e si racit si il doare carnea pe el de la boala. Oricum mai tarziu o sa se spele si el si o sa iasa in oras sa mai cumpere una alta ce ne mai trebuie prin casa ca noi nu putem iesi oricum.
Momentan e bine ca bebitza nu a facut febra sau ceva.
Inca ma chinui sa ma adun mama ne ajuta da in stilul ei adik tre sa comenteze sa se supere si etc, de ex aseara fumase o tigara a fumat afara dar fumul ramane in haine si ea vine in camera la noi unde o sa doarma bebe cu hainele alea mirosind a fum si i-am zis ca o rog frumos sa nu stea acolo ca exact inainte sa plecam de la spital ne zicea si moasa ca fumul ramane in haine si cand il ia pe bebe in brate trece fumul si la bebe din haine si e tot ca fumatul pasiv in final. Si mai ales ca noi nu suntem fumatori sau ceva.
Na cam asta e pe scurt de la noi merg sa ma dushez si sa imi revin oleaca sa am adun sper cat de cat,
si revin.
PS Multumim mult pt complimente ma bucur ca v-au placut pozele.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si Amira Maya
Dianami spune:
Ruxandra, venim la Bacau, cum sa nu! Toata trupa de mamici. Dar de placere, nu de nevoie
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Gabriela82 spune:
buna fetelor!
ieri am ajuns si noi acasa, in sfarsit!
in primul rand va mulumsc tuturor ptr sustinere si incurajari.
tin sa felicit si eu proaspetele mamici, am vazut ca sunteti multe, sa le doresc bb-ii sanatosi is papaciosi.
Cristina multumesc ca ai transmis mesajulmeu mai departe.
.... noi suntem bine, Irina e o printesa, cea mai frumoasa, inca nu avem un program, o cam chinuim pe mami si ziua si noaptea dar incet incet ne obisnuim noi. papam numai tzitzi, a 4 a zi a inceput sa ia in greutate, buricul ne-a cazut a 3 a zi.
nasterea a fost rapida, travaliu 6 ore, expulzie 20 min dar si dureroasa, acum a trecut si sunt foarte fericita ptr minunea pe care am adus-o pe lume.
am ceva de recuperat dar va
pe toate si celor care urmeaza nastere usoara!
GABRIELA
cu 
Mult asteptata
40s2z (biologic)
danangie spune:
SUN am citit si eu povestea nasterii. Eu una, sunt foarte cutremurata de ce ati patit. Nu stiam ca facuse stopuri respiratorii. E groaznic. Sunt uimita ca dupa ce ai trecut inca ai zambetul pe buze.......suferinta mea nu ajunge nici macar la degetul mic....si eram varza dupa nastere.....dar tu? Ce pot sa-ti spun? Ca te admir. Sa va dea D-zeu sanatate cu carul, numai bine si numai bucurii. Pana la urma de ce a avut problemele astea respiratorii? Daca deschid o rana nu-i nevoie sa-mi raspunzi. Sunt atat de multumita sa o vad pe Teodora ca e acasa si linistita. Fericire multa , sanatate cu carul.
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
M&M spune:
Ruxi, depresie???? NU te mai gandi la ce e rau...hai ca mai e putin si il vei tine pe bebe Andrei in brate, la cat de repede trece timpul!!!
Gabriela, bine ai revenit!!! Felicitari inca odata si asteptam povestea nasterii si pozici cu Irina !!
Eu astept sa isi termine husband-ul treburile si, poate sa iesim si noi prin oras!!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 43 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Ruxi, depresie???? NU te mai gandi la ce e rau...hai ca mai e putin si il vei tine pe bebe Andrei in brate, la cat de repede trece timpul!!!
Gabriela, bine ai revenit!!! Felicitari inca odata si asteptam povestea nasterii si pozici cu Irina !!
Eu astept sa isi termine husband-ul treburile si, poate sa iesim si noi prin oras!!!
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 43 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dana81 spune:

CAPRIOARA sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si sa fii fericita alaturi de cei deragi tie!!! PUPICI, si o zi minunata!!!!
MADA tu ma inspri la fel ca SUN, cand va citesc parca trec altfel peste gandul ca voi naste, cu mai multa speranta...ai 2 ingerasi minunati, cee ce imi intareste convingerea ca DD da celor care merita minuni!!! Sper ca si eu am sa merit ...putin!!! PUPICI SI SANATATE LA PRINTESE SI TATIC!!!!
Si eu am alunite mici si multe, curios ca sunt provocate de un virus, caci eu spuneam ca e ereditar , si maica-mea e plina...sper dupa ce nasc sa mi le rezolv!!!
RUXI cum depresie? ce e aia, poate o mica grija asa, dar depresie? "nu se exista", vei fi o mama model, asa ca fruntea sus, PUPICI.
CAMY distractie placuta la gratarel, mai ai putin...
Ma duc sa ma intind, ca nu prea mi-a fost bine noaptea asta, ma doare burtica cand se starnge...cu tot cu NO SPA
35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
rontzy spune:
buna!
am intrat si eu fugitiv sa-i zic LA MULTI ANI!Adrianei!
Capri,sa fii sanatoasa,nastere usoara si sa te bucuri de puiutii tai!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
SunSmile spune:
Ruxi lasa depresia aia si fii vesela. Ai un bebe perfect sanatos in burtica, iti garantez eu! Sa stii ca-l agiti si pe bb daca esti tu agitata.
Diana ce frumos povestesti de copiii tai. Mi se umple sufletul de bucurie. Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!
Madut ma bucur ca sunteti mai bine. Nu te supara cu mama, stii ca e dificila. Incearca sa-ti impui punctul de vedere si restul de comentarii sa le ignori. Aia cu fumul e intr-adevar aiurea. Dragos se spala pe maini, scoate tricoul, se spala pe dinti. Si asta de 100 de ori/zi. Sper sa inteleaga totusi ca fumul de tigara este extrem de nociv pt bebe!
Danuta nu deschizi nici o rana, pt ca rana e vie inca. Si va fi asa pt multa vreme, din pacate. Nu se stie de la ce a facut asa ceva...desi au cautat orice. Nici cei de la Institutul Cantacuzino n-au reusit sa gaseasca o patologie. Pur si simplu a avut o detresa respiratorie foarte severa, apoi pneumotorax dublu si multe altele. Eu imi pun intrebarea obsesiv, incerc sa gasesc cauza, as prefera sa stiu ca am fost eu de vina, numai sa stiu ceva. O sa mai facem analize cu dnele doctor, poate reusim sa gasim o cauza! E ametitor, frustrant, nedrept...e oricum. Dar, probabil, e piatra noastra de incercare...a noastra ca fiinte umane, ca parinti, ca soti.
Capri unde esti? Ne faci vreo surpriza de ziua ta?
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)