Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
SUN ai dreptate sa fie rana deschisa, nu vroiam sa fac rau cu intrebarile mele. Eu sper sa gasiti cauza. Oricum bine ca acum e bine. Tarie multa iti doresc. Da, e rascrucea voastra cum se zice. Iar bebelina se vede SUN ca e o luptatoare. Sa-i dea D-zeu sanatate. Ca-i mai buna decat toate.
NATI eu stiu ca atat timp cat alaptezi nu trebuie sa bei cafea si nici macar cola care contine cofeina. Cum te lupti cu colicii??
CAPRIOARA La multi ani multi si fericiti!!
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
atb spune:

Caprioara, multa sanatate si fericire, o nastere cat mai usoara si bebe Ilinca sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte!!!
Diarux, ti-a trecut supararea?
Lasa ca totul o sa fie bine!
Adriana
35+
AMR 35 zile
gallyb spune:
Felicitari noilor mamici, Mada, Boti si Mariana!!! sa va traiasca printesele!!!!!!!!

.
Caprioara, LA MULTI ANI!!! SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI FERICIRE IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

39+
Xenia
tuchi123 spune:
Fetelor felicitari si sanatate maxima voua si bb.
Sunt f. emotionata cand va citesc si va privesc pozele cu bb. proaspat scosi din cuptor
, sunt coplesita si fericita pt. voi toate mai ales ca am facut parte candva...din aceasta odisee de iul.-aug. 2008...nu este nimic caci acum si noi avem un bb la burtica si avem 13 sapt.![]()
Va pup si va imbratisez pe toate fara exceptie
12+
Doamne ajuta
turturica spune:
caprioara, multi, multi ani fericiti, o nastere usoara si-o ilinca sanatoasa si cuminte.
cristina, sun, diana, mersi de rapunsurile cu biberoane. Eu n-am prea vazut nuk pe aici, dar am inteles ca sint foarte bune. O sa caut si eu.
anaxena, biberon chicco de colici am luat si eu. Chiar functioneaza sau e apa de ploaie?
sunu, anaxena, le-au placut fetelor porumbii fierti?
ankule, da' pompa ta de sin e de la chicco sau nu? Adeca ce ma framinta pe mine e daca iau pompa de sint de la o firma merge cu biberoane de alta firma? Ca eu cred ca o sa imi inchiriez pompa de sin de la spital si inca nu stiu ce firma folosesc astia acolo. Dar cred ca o sa-mi iau biberoane de la mai multe firme si sa fie cel putin 5 in total. O sa m-apuc de sapat.
diarux, de ce te uiti, mama, la chestii din astea deprimante? Eu am evitat toata sarcina asa ceva, in ziare am dat pagina cind am vazut vreun titlu socant, la tv am schimbat programul cind a fost vorba de vreo stire negative, pur si simplu n-am vrut sa ma incarc decit cu energie pozitiva in sarcina asta. Lasa-la naibii de emisiuni, bebe al tau o sa fie sanatos, fii zen.
mada, imi pare rau s-aud ca ari e bolnavioara. Sper sa-si revina cit mai repede. Vazut pozele, ce frumos sta amira in bouncerul ala roz de printese, e o dulce.
adriana, deci v-a luat si pe voi sindromul cuibului
Am auzit de gine1. Sora-mea a nascut cu todea a doua oara, prima oara nu mai stiu cu cine. Am auzit si eu de stanca oaresce povesti de groaza.
biri, esti de admirat ca reusesti sa te descurci cu doi copilasi micuti, te inteleg ca nu vrei s-o lasi pe anna sa fie geloasa. Micuta de ea, imi inchipui ca nu intelege prea bine inca ce se intimpla.
diana, ce-mi place cum povestesti de copilasii tai. Cred ca e o decizie foarte buna sa-i tii pe amindoi aproape, nu e o solutie sa mearga la maica/ta.
nati, si noua ne-au zis de la spital ca avem voie o cafeluta mica pe zi, nu cred sa-l afecteze pe bebe matei una mica.
gabriela, bine ai revenit acasa. Asteptam pozici cu irina 
tuchi, o sarcina usoara in continuare, ma bucur ca lucrurile merg bine de data asta 
Eu sint azi in zi de relaxare, barbatu-meu a luat vizitatorii la plimbare, asa ca pot sa ma odihnesc in liniste. Ca chiar nu mai aveam energie de alergat. E tare bine sa stai acasa si sa nu faci nimic.
Desi, daca ma gindesc bine, cred c-o sa incerc sa fac prajitura aia cu caise, care suna tare bine.
34+
Caprioara spune:
Fetele,
Multumesc foarte mult pentru urari
!
Sun, pentru tine un
special, multumesc pentru grija.
Va pup pe toate si vreau sa va spun ca daca nu erau felicitarile de la voi pot spune ca nu prea m-a felicitat nimeni azi. Pana sa va citesc pe voi eram putin cam trista
... Dar acum mi-a mai trecut.
La mine e o situatie mai aparte, pentru ca in buletin am trecuta data de 7 iulie. Avand o sora geamana si fiind nascute una inainte de 12 noaptea si una dupa, parintii au decis sa ne treaca pe amandoua pe 7. Asa ca poate mai primesc felicitari maine
, cine stie.
Nu am intrat pana acum ca am tot facut treaba prin casa. Si astept ceva musafiri. Nasii (adica cumnatii, sora hustbandului cu sotul si copilul) au zis ca vin de dimineata si nici pana acum nu au aparut
. Vreau sa facem un gratar, dar barbatu nu vrea sa se apuce singur, fara cumnat, si am inceput sa ma cam enervez ca se face tarziu. Nu stiu de ce m-am complicat eu, trebuia sa iau doar tortul, sa suflu in el cu ai casei si gata.
Bine ati venit acasa Mada si Gabriela!
Fug, ca tot gasesc cate ceva de facut prin casa, sau la bagaj (tot imi amintesc cate ceva). Sper sa soseasca si musafirii ca-mi e foame deja... Nu stiu daca mai am timp sa intru pana diseara, nu ma dati disparuta. Daca e ceva, va anunt eu
. Ilinca pare inca cuminte, dar nu se stie niciodata
! Mie mi-ar place sa nasc azi si chiar pot spune ca sunt pregatita. Mai are sotul sa monteze patutul, dar o poate face si fara mine. A, si azi poate il prind sa-mi mai faca niste poze cu burtica si Matei, ca siguuur sunt ultimile cu Ilinca la purtator.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 39+
AMR 3 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
mcoca spune:
Anka, merci
.
Turtu, am iesit din spital a 5-a zi dupa nastere. Num-am indopat cu lichide, am pus fata la sān rezonabil (sa nu pui mai mult de 10 min la ujn san, ca nu are ce sa suga si iti face rani) si laptele a venit "en douceur", fara nici o problema, si am berechet.
Ana, am aceeasi problema ca si tine cu sfarcurile, dar traiasca prostectiile. Eu nu stau fara ele ca nu era sens. MAya s-a super obisnuit, nu avem probleme.
Suzeta : cum ati facut sa primeasca bebeii suzeta??? Eu nu reusesc orice as face. Am luat mai intai din silicon, am vazut ca nu a mers si am luat din latex si tot nimic
. TAre mult ne-ar ajuta suzi cu colicii astia.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dia_filipas spune:
Caprioara 

LA MULTI ANI!!! Iti doresc o nastere usoara, o bebitza sanatoasa si cuminte si o viata minunata alaturi de familie si cei dragi!! Distractie placuta azi!!
Mada ma bucur ca lucrurile incep sa se aseze...Multa sanatate lui Ari si Flo! Aaa...si mai multa minte "eagle-ului"!!
Ce bine ca Boti si Nancy sunt bine!! Le asteptam cu drag acasa!!
Gabriela bine ai revenit! Ce nastere rapida!! Sper sa va gasiti ritmul si sa va linistiti!!
Diana tare ma impresioneaza ce copii dragalasi ai!! Si ce cuminte e Iulia!
Biri esti o curajoasa si chiar puternica!! Te descurci asa bine cu doi puiuti mici...te admir!!
Sunt si eu prin zona, cu treburi, ca azi vine fratele meu cu prietena acasa si tre sa facem ceva bun de papa.
Eu am niste intepaturi ciudate in col, dinspre uter in jos, insotite de dureri ca la CM...sper ca nu e nimic grav. Iar m-am trezit pe spate cu Miruna facuta ghem in coaste si cu burta plata de la buric in jos...ce-o fi insemnand? Sper ca nu e o problema.
Mi-a venit barbatul, ma duc sa-l hranesc, revin!
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 12 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
Nati spune:
Sarumana de raspunsuri fetele.
Adevarul ca au fost zile cand am scapat si la 2-3 cafelute mici, ...acum nu mai stiu in ce zile s-a intamplat asta, asa ca nu stiu care din pachetele cu lapte congelat are concentratie mare de cofeina.
Da mai bine beau o cafeluta mica slaba dupa ce imi golesc sanii.
danangie, bebe Matei nu are colici, el plange numa cand vrea in brate, cum il iau in brate cum tace, adoarme.
Daca vede ca nu-l bag in seama, tace dupa vreo 10-15 minute de plans sau scancit.
Voi aveti colici?
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Multumim Danutule! Stai linistita, ca nu m-ai suparat deloc cu intrebarile!
Ma gandeam la colicii vostri. Probabil ca stiti metodele si nu vreau sa fac pe desteapta, dar va mai scriu si eu ce stiu. Adica masaj circular facut si pe burtica si pe spatic, o sticluta cu apa calda pusa la burtica, tinut foarte mult sa eructeze..15-30 min, ca sa iasa bine gazele, asezat pe partea dreapta dupa masa, pt o digestie buna.
Mesajul asta l-am scris acum 2 ore...da' statui cu mufitza la san, apoi vitamine (la care se stramba de numa')...
Am pus niste poze in picasa...
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)