Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
dara_d spune:
FELICITARI PENTRU NOILE MAMICI MADA , BOTICELINA SI MARIANA BEBEI SANATOSI SI REFCARE RAPIDA.

MADA ce mare este fetita ,important e sa fie sanatoasa si sa pape mult laptic, iar tie ce saiti spun decat ca sa scapi de dureri si refacere rapida.
MARIANA sa speram ca o sa te lase durerea de cap, ce reguli au si astia la spital.
BOTICELINA refacere rapida si o bebelina sanatoasa , astept sa vad poze.
FETELOR care se pricepe poate reusiti sa adaugati si la mine in lista la numele fetitei DENISA MARIA , era sa dar vad ca MARIA a disparut.MULTUMESC
Va pup ma duc sa ma intind in pat ca sunt cam obosita.
39+
AMR 8 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
tiberica spune:
Mada bine ai venit mami acasa!!! ai grija de tine sa te refaci repejor!
Camy DD e sus si te ajuta de cate ori ii ceri, te-a ajutat cu comoara care o porti in pantec, cel mai important lucru !
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
violeta29 spune:
Am revenit si eu dupa ce m-am plimbat ca nebuna prin casa nestiind incotro sa o iau! Dr avea telefonul inchis , febra nu scadea de loc, in casa un adevarat santier ca-mi venea sa arunc tot ce intalneam in cale pe geam
Si noroc de tatal meu care mi-a spus ca mama cand eram noi mici si faceam febra ne uda sosetelele cu otet si ni le punea in picioruse. Initial am ras de el , da' omu cand e disperat face orice si uite asa mi-a scazut mie febra...Acu' am scapat de febra da sunt exact ca o leguma, nu am chef de nimic, nici de tv , nici de calc, nici de nimic! Mi-e si foame si nu am nici un chef sa-mi fac ceva sa mananc, nici sotul nu-l pot trimite sa-mi cumpere ceva ca el saracu e cu trafaletu-n mana.
CAMY, abia acum inteleg prin ce treci, ma apuca disperarea cand ma uit in jur si totul e vraiste, cred ca daca am fi facut tot apartamentul cedam nervos!
MADA , bine-ai revenit, sa te refaci cat mai repede.
JOVANA, mie mi-a iesit asa ceva , sunt mai degraba ca niste bucatele de carne iesite in relief, asemanatoare cu alunitele, chiar ma intrebam de unde or fi aparut.
Cu vitaminele cred ca m-ati convins, o sa iau reteta, la urma urmei e calciu, nu? Nu vad ce rau ar putea face.
Ma duc sa vad ce fac cu papica, cred ca o sa arunc cateva pulpe pe gratar si gata , ca nu-mi arde de nimic, dar mi-e foame rau![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
32+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 8 SAPTAMANI

truli-luli spune:
Felicitari proaspetelor mamici: Boti, Mariana si Mada !!!! refacere rapida si multa sanatate atat voua cat si bebelusilor.
Mada esti o eroina cu asa bebe mare si deja acasa. Sper sa se refaca bine zona cu probleme si cat mai repede. Pana atunci stai mai putin in fund sau daca nu asaza-te pe un colac ca sa nu fortezi locul.
Sun ma bucur din suflet ca sunteti bine si sunteti acasa. povestea voastra m-a cutremurat si mi-a umput ochii de lacrimi. Eu m-am intors din concediu cand fetele va urau de zor sanatate si se rugau pt voi iar eu eram buimacita pt ca nu intelegeam ce s-a intamplat. Am citit apoi pe nerasuflate mesajul Caprioarei cu vestile bune si am rasuflat usurata. Ma bucur muuuuuuult de tot ca totul s-a rezolvat cu bine si DD a ascultat si rugile noastre. Va urez ca acesta sa fie cel mai mare hop din viata minunii voastre luptatoare si de acum incolo toata viata sa ii fie senina.
Cami
35s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Caprioara spune:
Sara buna fetili,
Ce vaz io aici? Mada e deja acasa
?
Mada, iti urez refacere rapida! A fost mare bblina, chiar ma gandeam ca trebuie sa fi fost ceva rupturi pe acolo... Dar sunt sigura ce te vei "repara" repejor si totul va merge struna si cu
, nu-ti face griji. Acum importsnt e sa te odihnesti ca sa vina laptele. Oricum, tin sa-ti spun ca esti o mamica eroina
.
Am vorbit cu Didi, sunt bine, dar acasa vor veni abia pe miercuri-joi. BB-lina e inca la prematuri si o hraneste cu bibe, ca lapticul nu a venit inca. Va transmite
multi si abia asteapta sa se intoarca.
Ce-mi place cand vad mamicile cu bb la purtator discutand una-alta! Mamicutzelor, va
. Cand va citesc incep sa-mi aduc si eu aminte ce ma asteapta
!
Gata, fug, ca mai am niste treburi de facut prin casa.
Va
pe toate.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 39+
AMR 4 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
ce pap eu??
porumb fiert..mmmm,buuun!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
HELOOOO!!! Doamna mamica ANAXENA!, pe aici mai sunt gravide!!! cum adik porumb fiert????
Adevarul e ca am mancat si eu 2 zile la rand. se pare ca de cand sunt insarcinata stau foarte bine cu stomacul. ca nu am patit nik. si am mancat si mere crude de astea parute acum. super bune!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
flo1980 spune:
Ana ai grija cu porumbul sa nu o doara pe Maria burtica....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
turturica spune:
felicitari proaspetelor mamici, mada, mariana si boti!!! Refacere rapida, lapte din belsug si bebici sanatosi si cuminti
mada, imi pare rau s-aud de problema cu taietura, sper sa se rezolve cu bine. Cum a reactionat ari cind si-a intilnit surioara?
mariana, of, ce nasol si la tine cu anestezia asta, sper sa iti revii cit mai curind. Imi place numele mena, e mai deosebit.
vicky, interesanta chestia de la spital cu lichidele. Deci chiar te-a ajutat sa nu faci febra laptelui?
Sint curioasa sa aud ce v-a mai spus prin spital. Apropo, in franta cit se sta in spital dupa nastere?
marimar, missparker, foarte interesante informatiile astea, eu mi le-am printat, o sa-mi fie mai usor dupa aia sa le recitesc.
camy, sa stapiniti sanatosi frigiderul, ma bucur ca incetul cu incetul se rezolva lucrurile.
Eu am fost azi cu musafirii prin magazine si mi-am cumparat la reduceri o gramada de tzoale. Dar nu de gravida, ntz, de ne-gravida si sint extrem de optimista cu marimea pe care o s-o am dupa ce nasc, asa ca mi-am luat masura 36
Ma rog, inainte purtam 34, deci un compromis tot am facut.
De la map mai are cineva vesti?
Ma duc si eu sa pap pepene rece, ca mi-ati facut o pofta ingrozitoare.
pupici tuturor
34+
M&M spune:
Ana, pai Mona, tocmai zicea ca bebe Codrin nu e tare mancacios!!! Nu stie ce a patit de nu mai mananca asa mult ca la inceput...
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 44 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"