Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
anaxena spune:
vigantol ii dau din z14 si de ieshit afara ieshim de la 7 zile
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
diarux spune:
Vad ca proaspetele mamici sunt cele mai harnice!
MADA ziceai tu ca te intorci repede, dar chiar atat de repede nu mi-am imaginat . inseamna ca sunteti bine amandoua.
sa aveti laptic si sa va odihniti.
VIO eu am incredere in ambele doctorite. si gine si cea de familie, numai ca ele nu prera spun acelasi lucru, cel putin referitor la vitamine. asa ca am hoatarat ca pe cea de gine o ascult la treburi de gine si pe cea de fam,ilie la restul. de exemplu gine mi-a spus sa iau de acum Ca+Mg+Zn si Ca+D3 si sa nu mai iau elevit si fier. Luni cand merg sa imi faca vaccinul, am sa o intreb si pe cea de familie si vad ce zice ea. te mai tin la curent.
stagnez la 14 kile de o sapt ceea ce ma bucura. deci poate nu o sa se mai umfle prea tare balena ucigasa pana naste.
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
narcisa.s spune:
Mariana, felicitari!!!!!!!Ce de bb-i!!!!!!Sa fiti sanatosi, sa va refaceti repede, mai ales tu!!!!Si muuuuuult laptic!!!!!!!!!
N-am apucat sa vad pozici de Amira, ma uit imediat!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o 
AMR 4
jjovana80 spune:
Mada, bine ai revenit ...
Noi am fost la cumparaturi azi...am mancat ca purcei, cred ca e ultima iesire in oras in doi...cel putin sper.
Nu mai am rabdare, mandra asta a mea cred ca asteapta fix 40 sapt.
Am facut atata treaba, am ridicat greutati am mers pe jos si nimic...
oricum daca nu vine de buan voie pana joi o sa o ajutam un pic.
Am mici dureri ca la ciclu, dar pana sa ma dezmeticesc eu au si trecut.
Nu mai am rabdare... nu mi sta gandul la altceva... vreau si eu sa imi tin printesica in brate si sa dau burtoiul asta mai repede jos.
Fetele, mie mi au aparut niste chestii micute ca niste alunite... si se vad asa iesite in relief... nu m am exprimat prea bine... nu stiu daca ma intelege cineva.....voi aveti asa ceva ??????...... astea trec dupa nastere ?????
Va pupam
oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt
jjovana80 spune:
Tecky .... ai ajuns acasa ????? Hai ca ne e dor de tine .....
Te asteptam cu poze ....
oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt
dia_filipas spune:
Mada bine ai revenit!! Si ce repede!! Ohihnestete ca noi suntem aici si te asteptam cu poze si povesti! Sper sa se vindece rapid ranile si sa te recuperezi 100% cat mai repede!
Pt. ce e vigantolul? Ca tot aud de el...
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 12 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
SunSmile spune:
Ana da, cred ca si Cris a vrut sa scrie 60-100ml/masa. Si a mea tot cam asa mananca.
Dar eu, la recomandarea ferma a dnei dr Stoicescu, nu o las mai mult de jumatate de ora sa suga. Si daca peste o ora vrea iar, ii dau. Si vad ca n-are colici cum se zice. Oricum ziua sunt foarte "cu tata-n gura ei"...noaptea o trezesc eu la 3 ore sa pape...
In schimb sughita nene de se cutremura patul cu ea. Hac-hac ii spun:)
Jovana hai ca mai e putin si o tii si tu pe Daria in brate. Am avut si eu un soi de punctulete roshii dar vad ca s-au mai estompat.
Madutz bun venit acasa! Odihneste-te, mananca, bea lichide si stai comod pe un colac ceva. Lasa ca ai tu vreme si de noi. Acum important e sa-ti revii ca sa apara si lapticul.
Ma duc sa ma intind langa ea, poate dorm si eu juma de ora...
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
vias spune:
..am venit din oras...am papat...laptem cu banane si cereale...si acum vreau sa strang cate ceva pe aici...si apoi sa ma fac si eu frumoasa...![]()
...maine merg cu buburuza (sotul) sa cumparam ce ne trebuie...si numai luni sa ma apuc sa spal pt bebe si sa fac bagajul...![]()
![]()
...nu prea sunt sanatoasa la cap..stiu....dar daca pana acum nu am avut posibilitati????..o sa ne ajute DD...am incredere in el..![]()
Cami 38s+, cu
????????
pustai
anaxena spune:
si Maria sughite si mai si stranuta(dr a zis ca e normal),eu o alaptez la cerere,nu trezesc bblul din somn,ca doar se trezeshte dc ii e fomitza,asha scrie si pe fisha ei de externare: alaptat la cerere
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:

Mada felicitari pentru bebelina Amira!
Nu a stat ea degeaba atat la mami in burtica....s-a facut mare si frumoasa!
Refacere rapida si mult laptic! Surioara ei ce zice?
Mariana sa-ti traiasca printesica si sa fie sanatoasa!
Boti gargaritza ta ti-a facut o surpriza pe cinste! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de cealalta!
Diana Mirela, vazut lista 
Bebele meu s-a invatat sa doarma la san, ziua ma tine si 2 ore langa el, mananca, doarme, iar mananca....mai face kk....uffff, sa creasc si el mai repede!
Mi-e mi-a zis dr. sa nu-l las sa doarma mai mult de 4 ore, sa-l trezesc la papa, ca e mai importanta, dar el nu vrea sa se trezeasca si eu ma multumesc cu ceva timp liber ![]()
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008