Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Wow, ce repede au ajuns pasajele traduse de mine si la voi pe prima pagina!! Bravo, fetelor, aplicati si voi ce scrie acolo, ca pe noi ne-a ajutat mult, acum suntem mult mai calmi, incercam sa descifram mult mai multe dincolo de plansetul sau oracaitul lui bebe, il lasam in pace sa-si "spuna" durerea, il insotim cu iubire si rabdare, ii suntem alaturi fara sa incercam neaparat sa facem ceva ca sa se linisteasca, pur si simplu il asteptam sa termine ce are de "zis". Eu il tin in brate si inspir adanc in stomac, imi reglez respiratia sa fie foarte regulata, chiar si asta ajuta. Si am constatat ca fazele de oracaiala sunt tot mai scurte.

Va doresc din suflet nasteri cat mai usoare (nu ca a mea) si bebei sanatosi si frumosi si papaciosi care sa va lumineze vietile!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

In legatura cu vitaminele: in trim. 3 de sarcina mama trebuie sa ia fier si calciu (daca nu sunt contraindicatii). In alte tari se da si fluor si iod.
Daca mama are anemie, fierul se ia in sarcina si 6 luni dupa nastere. Depozitele organismului se refac in 2 luni, plus cat mai dureaza "repararea" anemiei...cam acolo se ajunge.

Eu iau Tardyferon de la 7 luni de sarcina, pana va face bb 6 luni. Asa mi-a zis si ginecologul. Mai iau calciu cu D2 pt. ca a iesit f. prost si in sarcina nu am avut voie sa iau. Asta e recomandat sa se ia atat timp cat alaptati.

Acum o sa iau si ceva drojdie sau un complex de B-uri ori vitamine pt. par, dupa nastere cade masiv si vreau sa previn cumva.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Multumin MissParker vorba aia..."good news travel fast"...
Am vazut pozele cu David...e o scumpete! Mai ales cea in care scoate limba...m-am topit!

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 12 zile

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Azi suntem deja in 5 iulie???
Ce de pepenasi!!! Aiiiii!!! Hop sa citesc si sa vaz care cum si ce!

SA TRAITI SI SA FITI SANATOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

offffff...cine mai sufera asa tare de foame asa ca mine??????

Cami 38s+, cu ????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Diana multumesc. Noi ii dam abia de azi vigantolul, pt ca deh, pana acum a fost nitel ocupata cu altele, domnisoara noastra. Si cu plimbarile la fel...desi are 19 zile, trebuie s-o acomodam treptat. Mai ales la ce probleme a avut cu plamanii. Dar de saptamana viitoare facem tureeee cu tati, ca tare il mai iubim si-i tragem zambete de se topeste

Felicia multumim pt articol. Intr-adevar este foarte important sa vedem un pic dincolo de un simplu oracait. Felicitari pt frumosul David!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

camy eu crap de foame. Mi-am facut pizza pe paine la cuptor si a durat ceva pana am "asamblat-o" iar acum ii tot dau tarcoale. Am inceput prea tarziu, cand deja nu mai puteam de foame...

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 12 zile

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Va multumesc du suflet pt mesaje m-ati facut sa bocesc sorry daca nu sunt coerenta acuma am ajuns acasa nu am dirmit nici macar 1 minut de cand am nascut bebitza f cuminte numai ca nu pre papa, da rezolvam noi si asta.
Nu pot sta sa scriu mult ca bia stau am avut rptura de gradul 2 adik a muschiului din vagin m-au cusut vreo ora si jumate ca sa mai pot avea si eu parte de ceva activitate sexuala mai incolo.
Nu mai pot sta se invarte camera cu mine de oboseala si ma doare de numa de la cusuturi revin dupa ce reusesc sa ma odihnesc putin si va pun si poze.
pupici...

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
8 Days Overdue...will this be the day?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, bine ai revenit!!! Refacere rapida , mamico!!!

MissParker, multumim mult de articol..

Eu sunt in zona,,,nu prea am chef de nimic...

]

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 44 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Codrin n-are cum sa pape 60-100ml pe zi,Maria mea papa 100ml la o masa!!!sta si o ora la san,dar ea papa ca domnishoarele incat si calm mai ia o pauza ca oboseshte...eu ii dau Baby Drink ca la mine e foarte cald si sper ca se mai hidrateaza si ea..ii dau cam 30-40ml pe zi,sper sa nu greshesc cu ceva,ei ii place si nu avem probleme

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput