Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
aaaaa...si detergent...eu am luat un ditamai sac de Persil sensitive cu aloe vera...am zis ca vom spala toate hainele cu ala..atat ale noastre cat si ale lui bb...acum sa vedem cu va reactiona bebe, sper sa-i placa...
si ziceti sa-i dau dubla clatire????????...sa vad cum fac la masina mea de spalat...sigur se poate dar nu stiu eu exact cum....o sa vad...
Cami 38s+, cu
??????????
pustai
dia_filipas spune:
Oare naste cineva maine? Ca acel bebe ar avea o zi de nastere tare faina: 06.07.08. Suna fain, nu?
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 12 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
dana81 spune:
FELICTARI MAMICI!!!!!
MADA

SA FIE SANATOASA AMIRA SI PAPACIOASA, BRAVO MAMICO ASA FATA MAI ZIC SI EU!!!
BOTI FELICITARI NANCY SA FIE CEL MAI FRUMOS CADOU DIN VIATA TA, REFACERE RAPIDA!!!
MARIANA 

FELICITARI!!!! SPER SA TI TREACA REPEDE, S SA VII ACASA CU BEBELINA TA...PUPICI!!!
CATE PRINTESE AVEM!!!!!
Ma duc sa mai citesc din urma si apoi nani si apoi revin!!!!
CINE URMEAZA?
35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
SunSmile spune:
Dia si eu ma gandeam ce frumos suna data de maine. Poate naste Capri, ca deh, sa-si faca super cadou!
Rontzu pai daca sunt "maestru de ceremonii" in ale intalnirilor, o sa organizez cu drag mereu. Si apropos de asta...cine a inceput deja plimbarile cu bebe?
Noi cam de marti o sa iesim in carut, pt ca pana atunci iesim cate 15/20/25/30 min in landou carat de tati. Asa ni s-a spus, asa facem, pt ca deh.
Si mai vroiam sa le intreb pe mamicile cu bebei nitel mai mari daca au inceput sa le dea vigantol. Noi o sa incepem de astazi. Saraca Thea, pe langa vitamine la seringa, glicerina sa curatam gurita, solutie pt uscat taieturile de la dren, mai are si picaturele de vigantol. Eh, ea sa fie sanatoasa, ca incet-incet iesim noi la liman!
Cuscri ca te miri de lungimea lui Ami...cand ma plimbam eu pe holuri la spital, am asistat la aducerea spre vizionarea de catre tatic, a unui suuuper bebe de 4.610 si 60 cm. Era urias:)
De Louana mai stie cineva ceva? Ca si ea ar trebui sa nasca si cu toate problemutele pe care le-a avut, eram curioasa sa stiu ca sunt bine!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
anaxena spune:
proba
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
vias spune:
l-am trezit pe bebe....i-am pus muzica....![]()
...eu nu am chef de nimic...
Cami 38s+, cu
?????????
pustai
mcoca spune:
Sun, Cristina, Ralu merci mult !!!
Cristina, inca nu aparusele colicii :)), ca acum sa vezi show.
MAriana, refacere rapida. Mena, bine ai venit !!!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Dianami spune:
Anna, intru si modific imediat. ![]()
Edit: gata.
Sun, eu ii dau Vigantol de 2 zile (din ziua 10), 2 picaturi, direct in gurita. Ii mai dau Sab Simplex de 3 ori pe zi si ieri am primit recomandarea dr sa-i dau si 2 pic de Ferrum Hausmann (doza preventiva pt. ca s-a nascut mai devreme si eu aveam anemie cam accentuata).
La plimbare iesim de cand a facut o saptamana
.
Pupam fetele luptatoare! ![]()
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
violeta29 spune:
M-am apucat sa citesc din urma si am ajuns la povestea lui Sun. Doamne, prin ce ai trecut, inca mai plang, sa-ti vezi puiul, luptand pantru viata si sa te simti atat de neputiincioasa ca nu-l popti ajuta, nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva! Dar e atat de frumos cand se termina cu bine...
Am vazut pozicile de pepenasi, unul mai frumos ca celalalt, iti vine sa-i mananci, abia astept sa-mi vad si eu puiul!
ANAXENA , tu ce probezi acolo?
DIARUX , mai astept, poate scade febra , parca n-as vrea sa iau nici antibiotice.
Si o intrebare: a mai luat cineva calciu lactic si vitamina A+D2? Medicul nu mi-a recomandat decat elevit si ferofolgamma dar dr de familie spune ca ar trebui sa le iau si pe astea ca valorile analizelor sunt la limita de jos. Voi ce spuneti sa le iau sau sa astept pina peste doua sapt. sa intreb medicul ce parere are?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
32+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 8 SAPTAMANI

bujo spune:
Io la faza cu vitaminele am mers pe mana dr de fam ca e pediatru si stie mai bine ce-i trebe lu bb. A zis ca de multe ori gineco nu da importanta la vitamine si se trezeste ca tre sa puna copilu pe picioare dupa ce se naste. La 7 luni imi iesise anemie si gineco mi-a zis sa iau o luna Tardyferon iar medicu de fam a zis sa iau pana nasc. Numa bine ca acu am repetat analiza si tot cu anemie sunt desi am luat fier. Daca nu luam se accentua si mai tare. Acu iau Materna si Tardyferon dar am facut si 2 cure a cate 10 zile de calciu cu D2 la 30 si 34 sapt.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo