Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

AMIRA , NANCY SI MENA SA FITI SANATOASE PRINTESELOR, SA CRESTETI MARI SI SA VA BUCURATI PARINTII !!!
SA VA TRAIASCA PUIUTII FETELOR!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Io cu Camy urmam cu 2 cavaleri, asa ne-am propus sa nastem deodata, acu sa vedem daca ne iese

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Fetelor, care ati mai facut vaccinul, ati avut vreuna reactii adverse? Eu l-am facut aseara , si acum ma doare mana rau de tot, am facut febra, am stari de voma... Sa fie de la vaccin, sau de la altceva?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mariana-1976-felicitari din toata inima pentru fetita sanatoasa!!!!Imi pare rau ca nu te simti bine si ai asa probleme,sper sa te faci bine cat mai reepede sa te bucuri de viata de mamica!!

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO am inteles ca intr-adevar pot si reactii de genul asta. depinde de organism. se vede treaba ca la tine asa e.si eu marg luni sa il fac. brrrrr
pune gheata , nu merge?

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Off deci asta era...eu am intrebat asistenta daca este posibil sa aiba reactii adverse si mi-a zis ca e posibil doar sa ma doara mana Mi-am pus comprese sper sa imi revin
Poate tu o sa fii mai norocoasa decat mine si n-o sa patesti nimic

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIO prea multe nu stiu eu...si vad ca fetele nu-s pe aici. dar ma gandesc ca daca starile de voma si febra nu trec...ar trebui intrebat medicul. zic si eu...febra stiu ca nu e buna...la sarcina. dar poate corpul tau a avut o reactie mai puternica...mie nu prea imi vine sa il fac..dar daca trebuie...asta e...

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Cu ce drag deschid eu mai nou forumul, cand sunt atatea vesti bune!!

BOTI FELICITARI MAMICO PENTRU GARGARITA FILOAMERICANA!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!
NANCY BINE AI VENIT PUIUT GRABIT!! SA CRESTI MARE SANATOASA SI SA AI O VIATA MINUNATA!!

Ma bucur ca Nancy a fost mai grasunica decat estimat!

MARIANA FELICITARI PENTRU PRINTESA MENA!! SA VA BUCURE MEREU INIMILE!!
SA CREASCA MARE SANATOASA IAR TU SA ITI REVII RAPID SI SA SCAPI DE DUREREA DE CAP!!

Wow Mada 4 kg si 60 de cm?? Ce printesa maricica!! Dar e o scumpete, am vazut poza. Sper sa te recuperezi rapid si felicitari inca o data!

Kimmy bine ai revenit, am vazut si eu printesa Timeea, e o dulcica!!
Camy felicitari pt. frigider!!
Marimar foarte fain articolul!! Ma bucur ca l-ai postat!!
Ruxi ce fain ca in sfarsit ti-ai infruntat vecina...sper sa-ti gasesti pozitia ideala de somn!

Fetelor, mie de 2 nopti mi se intampla un fenomen ciudat... ma trezesc dimineatza pe spate, (desi cand sunt treaza ma sufoc daca stau asa) iar Miruna e ghemuita sus in coastele mele in timp ce burta de la buric in jos e aproape plata...ati mai patit asa ceva? Sa ma ingrijorez? Se poate intoarce oare?

Ma duc la trebi ca azi e zi de . Revin, toate fetele!!

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 13 zile

strumfuletz
poze

poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diana Mirela da, te rog, schimba dpn-ul pe 11, am programare la cezariana. Ms mult.

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 6 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...vin de la somnic......asa-s gravidoasele...si asa este...eu si Bujo am hotarat sa nastem impreuna....sa stam in acelasi spital....aceeasi perioada...mama ce fain ar fi...eu cred ca saptamana viitoare ma apuca nascutu....si pe mine si pe ea...in we bineanteles...

Cami 38s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput