Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
violeta29 spune:
MADA, BOTI, MARIANA, FELICITARI MAMICILOR, SA FITI SANATOASE, SA VA REFACETI REPEDE SI SA AVETI MUUULT MUUULT LAPTIC PENTRU BEBEI!
AMIRA, NANCY, MENA, BINE-ATI VENIT PUI MICI , SA LE UMPLETI VIATA DE BUCURIE PARINTILOR, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
MA DUC SA FAC CEVA DE PAPA SI APOI INTRU SA CITESC DIN URMA , CA AM DE RECUPERAT NU GLUMA. sI ABIA ASTEPT SA VAD POZELE CU BEBELUSII!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
32+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 8 SAPTAMANI

diarux spune:
m-am uitat si eu pe lista cu pepenasi. numai fete in ultima vreme!!! da pe und eumbla cavalerii??? ce fac???sa echilibreze acolo balanta.
SUN praji zici???/hmmmmm...oare cat fac pana la tine?![]()
ANNABABY "si mai vine-o vergetura/ ce sa-i faci, tacem din gura!"![]()
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
vias spune:
Sun a zis dr meu ca-mi mai lasa bebe in burtica.. daca se declanseaza nasterea..da, daca nu..ma mai lasa pana miercuri..acum om vedea noi ce si cum...iar cu frigiderul... i-am zis de dimineata lui Pustache..ori..ori...ca nu mai tine...i-am zis ca nu pleaca la nici o munca pana nu luam frigiderul..
..si asa am facut..numai luni m-il aduc acasa...abia astept sa mananc un pepene RECE!!!!!!!!!..asta daca nu nasc pana atunci..![]()
Kimmy bine ai revenit... cat ai fost in spital am tot incercat sa te sun..dar nu raspundeai ...maeg acum sa-ti vad minunea Timeea..vai cat iubesc numele asta...
Cami 38s+, cu
??????
pustai
Dianami spune:
Mada, Boti, Mariana, felicitari din tot sufletul pt. printesele voastre! Refacere rapida, usoara si bebei sanatosi si cuminti!

Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
bujo spune:
Mada a facut un mic elefantel. N-am mai auzit pana acu nou-nascut cu 60 cm. Deci pana la urma ca facut ea un record![]()
Boti sa traiesti si sa cresti Garga mare, ai vazut ca nu-i asa mititik?
Profa vrei sa-ti zic pe cate perne dorm io? Am 3 mari ca sa dorm inclinat aproape 40 grade ca sa nu ma sufoc. Apoi una mica sub cap sa nu imi amorteasca gatu, una mica sub burta ca ma trage de ligamente si doare ca naiba, una pe care sprijin mana ca-mi amorteste si perna de gravida intre picioare ca altfel ma dor soldurile de zici ca ma dezmembrez, deci... in total 7![]()
Cu detergentul tu hotarasti cu ce vrei sa speli. Nu e musai sa speli cu detergent special insa trebuie sa clatesti foarte bine. Io de ex am luat Persil lichid, astea lichide lasa mai putine urme pe hainute si oricum trebe clatite bine. Balsam nu e indicat acum pt ca bebeilor nu le place parfumul puternic.
Fetili mi-ati facut pofta la nascut
Ma tot intreb oare cat mai am.
Camy frigider????? Iuhuuuu finaly!!
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Dianami spune:
Mariana, imi pae rau de problema ta, am trecut si eu prin asta la operatia de apendicita, tot de la rahi
. Cere-le codeina sau cofeina si iti ia durerea cu mana (cateva doze, 2-3 zile). Daca nu iti dau, fa-ti un ness/cafea f. tare, te va ajuta sa stai macar cateva ore sus (cu cat stai mai mult sus cu atat trece mai repede).
Pupam fetele! ![]()
Annababy, am pus acum pe fetita Marianei in lista. Vrei sa te trec cu DPN 11 iulie? Ca eu asa am inteles. ![]()
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
diarux spune:
BUJO ms. crad ca pana la urma asa o sa fac si eu. o sa inot in perne!mai fur si de la barbacmiu. si imi iau o scara sa ma urc in pat ca nu o sa mai pot daca pun atatea!
Tie ti-a pofta de nascut da macar nu mai ai mult. eu ca sa zic? pana in august...parca nu mai am rabdare.
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
M&M spune:
Kimmy, am vazut si eu bebelina frumusica!!!
Imi place tare mult poza in care scoate limba si face cu manuta!!!![]()
Cammy, in sfarsit ati rezolvat cu frigiderul....Felicitari si las ca nu nasti tu pana nu mananci un pepe RECE!!!![]()
Am vorbut cu Mona, e ceva mai binisor cu necroza aceea, dar inca mai are de tras cu ea!!! Codrin e cumintel in continuare ( asta daca nu il supara Cristian), papa cam 60-100ml de lapte pe zi, a avut rosu in gat si o saptamana a avut de tras cu el, dar acum e bine!!! Va pupa pe toate si se bucura ca Laura si Thea sunt bine
Din pacate nu ii merge computerul, dar abia asteapta sa intre pe forum ...
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 44 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Intru mai pe seara, acum va pup pe toate si ma duc si eu sa ma pregatesc de plecat la cumparaturi...Ce ora mi-am gasit si eu..
Ruxi, eu nu am luat detergent special pt bebei...O sa folosesc detergentul pe care il folosesc si pentru spalatul rufelor noastre,,,Persil lichid si o sa dau dubla clatire...
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 44 ZILE

M&M spune:
Bujo, ar cam trebui sa mai vina si cavaleri ,ca vad ca in ultima vreme numai printese au sosit la odiseea noastra, nu?..![]()
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 44 ZILE