Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Xandrutza ...muuulte - muulte felicitari pentru pustiulica! dar si mai muuulte pentru sotul tau...care vad ca a fost perseverent si nu s-a lasat pana nu si-a facut si un flacau. Ma bucur pt voi.

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Beatrix salutari si multumiri mamei tale. Am primit banii acasa in cateva ore si ii voi depune pt Mexxa...Ti-am dat un PM mai detaliat.

Scumpika ...da intr-adevar, daca depui la BT direct ii vor intra in cont instantaneu , nu dureaza deloc. Am intrebat eu ieri (dupa ce am completat fisa aceea la banca), in cate ore ii vor fi transferati si mi s-a spus " Banii i-au intrat deja in cont beneficiarului".

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Andreea, trebuie sa reuseasca operatia lui Sebi! Doamne ajuta si ai s avezi ca se va rezolva totul cu bine la Bucuresti!
Tanima, insanatosire grabnica lui Rares! Sper totusi s anu fie enterocolita! Tu ai grija de tine si tine-o pe mama ta aproape!
Ignatica, ma bucur sa citesc si despre voi si mai ales sa te vad pe tine optimista! Te cred ca ti-e greu fara bucuria mica si iti inteleg sentimentele. Mult succes si bafta multa sa reusesti cu titularizarea si cu bb2!
Gety si noi am avut piscina anul trecut la mare pe cand Eric mergea in 4 labe! daca atunci nu a stat in ea, acum cred ca nici atat! Nu stiu cum ar fi poate daca ai lua una cu peretii destul de inalti incat sa nu poata sari peste! cred ca totul depinde de copil totusi daca va sta sau nu in ea! spor la impachetat!

...si Xandrutza, felicitari pt baietel! sa fie sanatos sa creasca mare voinic! sarcina usoara in continuare! v-ati gandit la nume?

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Itzy, primit pm si raspuns! Merci mult!
Nu ma asteptam sa ajunga asa repede!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Itzy, exact la asta ma gandeam si eu: trebuia sa duca cineva numele mai departe.

Si la mine se cam pierde numele de familie al sotului, daca nu fac si eu un .
Asa ca, ori cer "tehnici" de facut baietel, ori isi pastreaza Maria numele cand s-o marita si ea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Am o intrebare pentru mamicile de bucurii care au depistat ca puii au alergii. David a facut o reactie alergica saptamana trecuta, nu stim la ce. Ieri din nou. Azi a fost mama mea cu el la medic: i-a prescris Claritine si Calciu si i-a spus ca sigur e din alimentatie. Mie imi e teama cu alergiile astea, mai ales ca nu putem depista de la ce face. Se fac teste? Cum imi dau seama la ce e alergic ? Medicul a spus sa tinem un regim si incet-incet sa ii introducem cate un aliment nou, mai ales dintre cele cu seminte. Nu pot sa inteleg, David a mancat fara probleme rosii, capsuni, coacaze, acum banuim ca ar fi de la zmeura.
Alergia se manifesta sub forma de blande mari, rosii pe picioare, burtica, spate, talpa, umar , il mananca ingrozitor.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Da, cred ca nu-i mai iau. Are deja un colacel cu spatar si o barcuta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ignatica nu stiu ce sa zic...nu mi s-a intamplat cu Ana-Maria, insa eu si sora-mea faceam aceleasi blande ori de cate ori mergeam la tara...Cum coboram din masina...in cateva ore incepeau sa ne apara...Nu stim nici acum de la ce era...aerul...apa...Dr i-a spus mamei ca pe la varsta de 13-14 ani nu vom mai face...si asa a fost...Ne alinam mancarimile cu mixtura mentolata.
In cazul lui david s-ar putea sa fie totusi de la zmeura...

Adriana...multa sanatate lui Dudu...of pe caldurile astea...

Gety eu as lua piscinuta fara discutie....
EDIT: Acum am vazut ca are o barcutza ...care poate fi si piscinuta cred...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Ignatica, nu am raspuns, stiu doar ca si Claritine si Ca sunt antialergice.
Multa sanatate puiului tau!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor!

Xandrutza, sa iti traiasca flacaul! Ti-am zis eu ca e fotbalist? Nici nu stii cat de mult ma bucur pentru voi! O sa fiti o familie numeroasa si frumoasa, iar copiii vor fi foarte fericiti ca se au unul pe celalalt! Asa suntem si noi, doua fete si un baiat... Cred ca tati al vostru e tare mandru de pustiulica! Sa dea DD sa fie sanatos si el si voi!

Andreea, multa putere si curaj! DD il va ajuta pe Sebicu! Macar acum stiti sigur cum sta treaba si ce aveti de facut mai departe! Bafta, bafta, bafta! ... Astazi sper sa reusesc sa trec si eu pe la banca...

Rares se simte bine, si-a mai revenit cu constipatia, umflatura cand mai mare, cand mai mica, mai avem putin si aflam sigur care este problema la el.

Ignatica, bine ai revenit la noi! Mai este putin si puiul tau face 2 anisori! Ce baietel mare are mami! ... Despre alergie, este foarte greu sa afli de la ce face alergia, insa ia-o si tu cu alimentele puternic alergene, in sensul de a i le reintroduce treptat! Exista si un test care se face din sange pentru o lista intreaga de chestii (praf, polen, par de animale etc). Si Rares face la ceva din cauza asta avem probleme cu dermatita atopica, dar nu am aflat de la ce!

Va pup!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput