Bucurii de sept-oct 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
eleņia spune:
buna fetele
mexxa imi pare tare rau dar ai incredere s totul se va rezolva s sebi se va facr bine pt sebi s pt tine sa ai putere in continuare
xandrutza felicitari pt flacau care cred ca o sa fie alintatul fetelor
gety multa sanatate mariei imi pare rau ca iar trebuie sa ia antibiotice
ignatica bine ai revenit stiu ca imi povestea mama mea si imi sounea ca atunci cand eram mica imediat faceam alergie de la diverse mncaruri s doctorul ia spus sa nu isi faca probleme pt ca de
pe la 7 ani sau opt nu o sa mai am asa probleme s asa si este
tanima insanatosire grabnica lui rares s tie sarcian usoara
fetele va pupez s sa aveti o zi minunata alaturi de bucuriile voastre
mai vroiam sa mai scriu s nu stiu ce
se vede treaba ca de la caldura s cum mai am o saptamana si deja implinesc 31 ma lasa memoria serios de tot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GETY spune:
Am tras un pui mic de somn, mititica mea a adormit langa mine, dar ea nu s-a trezit inca.
Acum imi beau cafeaua si am pus sa-i fac de mancare.
Elenia, am inteles eu bine? E ziua ta peste o saptamana si implinesti 31 ani? M-am uitat in listuta, si nu te-am vazut la "Sarbatoritele lunii iulie".
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Xandrutza, felicitari pentru micul Victoras! Sarcina usoara in continuare!
Mesajul mexxei m-a lasat fara cuvinte! Ma rog din suflet sa fie bine pana la urma!
Itzy, multumim ca ne tii la curent! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Nu am apucat sa mai intru si sa scriu...pe la ora 11 am mai vb cu Mexxa la telefon si mi-a spus mai multe iar...
Sunt optimisti...desi se pare ca e mai nasol diagnosticul...pt ca deja tine si de neurologie nu doar de orl...
Doctorita de la clinica privata care i-a facut tomografia este tot din Bucuresti si i-a recomandat o dr. de la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala O.R.L. prof. dr. DORIN HOCIOTA - Bucuresti. Au mai avut cazuri care s-au rezolvat...Oasele acelea de la ureche se pare ca nu sunt asa afectate cum au spus cei din spital. Daca se lua dupa medicii din spital si i le scoteau...nici nu vreau sa ma gandesc...
Ideea e ca deja tine de neurologie pt ca acolo s-a format o punga (o ciuperca plina cu infectie-puroi) care se afla intre ureche si creierul mic. Riscul mare este ca aceasta sa se sparga si sa faca alte cele...gen comotie...etc...
Fetele care doresc nr. ei de mobil sa imi spuneti ca vi-l dau fara pb. Pana azi o sunam la un nr...care era al sotului...azi am sunat-o pe alt nr. de telefon.
Va multumeste tututor pt tot!
-----
Sa dea naiba daca nu te imbolnavesc mai rau medicii astia...fiecare cu parerea lui...unul spune una, altul alta...Nici nu stii incotro s-o apuci...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
offf, ma rog la DD sa fie decurga totul bine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Eu am patit o problema tare nasoala cu telefonul, asa ca sunt rupta complet de lumea exterioara. Itzy, o sa te rog totusi sa-mi trimniti numarul de tel al mexxei pe PM poate reusesc sa sun maine de la servici. Ea mi-a trimis un numar, vreau doar sa ma asigur ca e acelasi.
Sa va spun ce problema ciudata am cu telefonul: m-am trezit intr-o zi brusc ca-mi apare un semn mic de tot pe ecranul telefonului, un semn care semana cu un clopotel si 2 casti. Nu stiu cum a ajuns semnul ala acolo, eu banuiesc ca a fost Maria la mijloc. Cert e ca de atunci orio de cate ori sun pe cineva sau sunt sunata, nu aud absolut nimic si nici interlocutorul nu aude nimic. A incercat Cristi sa umble la setari si a reusit sa schimbe semnul de pe ecran Acum nu mai apare clopotelul ci un dreptunghi...nici nu stiu cum sa-i spun, seamana ca forma cu jocurile acelea Nintendo. Dar in rest nu a reusit sa faca nimic. Mentionez ca telefonul meu e Nokia 3220. Aveti idee ce-as putea face? Se pricepe cineva la chestia asta? Ca daca nu-i dau de cap, trebuie sa-mi iau alt telefon si n-am niciun chef...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Nazdravana mica...e clar ca e mana ei la mijloc...s-a gandit sa-ti faca un bine. Du-l la un service ca stiu aia sigur sa-i dea de cap...nu are rost sa iei altul din moment ce nu are vreo defectiune tehnica.
Iti dau PM cu nr ei..
Princess... hai ca mai e putin...iti inteleg ingrijorarea...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
eloise spune:
Of! Imi pare atat de rau ca situatia lui Sebicu e mai grava decat sperau . Sunt alaturi de ei cu gandul si am incredere ca operatia va fi o reusita si va pune capat problemelor.
Intrand atat de rar in ultima vreme, nici n-am apucat sa le felicit pe Roxana & Sibylle pentru venirea pe lume a bebelusilor. La doresc tot ce e mai bun pe lume, o viata lunga si fericita!
Am apucat sa vad pozele cu Matteo, e un scump si vorbeste atat de bine! Noi inca nu ne grabim deloc in privinta asta. Aproape ca mi-am luat gandul c-o sa port dialoguri "omenesti" cu el pana implineste 2 ani.
Felicitari si Tanimei pentru sarcina iar Xandrutzei pentru pustiulica .
Gety eu dau reteta de facut baietel doar la schimb cu cea pt facut fetita .
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~
tanima_i2002 spune:
Doamne, Andreea, cat esti de incercata de viata? Dumnezeu iti da putere sa treci peste toate, asa ca ai incredere in El in continuare.
Fetelor, azi am trimis si eu cativa banuti Andreei de la Banca Transilvania, mi-a spus ca e un cont in euro si ca ar fi trebuit sa schimb intai banii in euro, apoi mi-a cautat in calc si a zis ca are si cont in lei si a schimbat el pe formular o cifra si a zis ca ala e contul ei in lei? Voi ati patit asa? Sper ca banii sa fi ajuns cu bine la ea.
rares iar a facut febra azi. Nu are diaree, nu are nimic. De alalteri seara nu a mai facut caca, asa ac nu i-am mai dat nimic ca sa nu il constip cumva. Ma tot gandesc ca poate e de la ultimul canin care i-a rasarit acum 2-3 zile. Dar de ce taman acum temperatura? Eu ma simt ca dracu, mama e ocupata cu o nepotica nu poate sa vina sa ma ajute. Groaznic.
Xandrutza, felicitari ptr baietel. Ce familie grozava veti avea. Adevarat familie implinita.
Fug la puiul meu care plange.
Va pup.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
Ignatica spune:
Va multumesc mult pentru raspunsurile legate de problema noastra, sper sa ne dam seama de la ce e totusi, ca sa evitam buboaiele scarpinacioase.
itzy multumim pentru vestile legate de Sebicu, da Doamne sa reuseasca operatia la Bucuresti. Nici nu mai stiu ce sa zic, ma rog pentru ei sa fie bine si sa nu se intample nimic pana la interventia chirurgicala. Offf, de cand am aflat de ei, si eu si sotul ne gandim numai acolo, mai ales ca stim ca puiul nostru zburda in voie; mi se rupe inima cand stiu ca Sebi e atat de bolnavior.
princess voi i-ati facut testele astea lui Rares ? citeam ca se fac prin bucuresti si numai dupa 3 ani. Nu ma pricep, trebuie sa ajung si la pediatrul lui David sa vedem ce zice. Si chiar spuneam ca nu as vrea sa apara nimic inainte de examenul asta.
gonghy am uitat sa iti spun ieri ca mi-a stat inima in loc cand am citit despre patania voastra, cred ca as fi innebunit de panica, mie imi era teama si cand il pierdeam prin apartamentul asta cu 2 camere. Ca David are si un obicei prost si nu raspunde cand il strigam, i se pare foarte interesant sa se joace asa.
tanima cum te simti?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David