Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceau fetelor dragi!

Eu sunt deja o raritate pe la voi din cauza de lipsa de timp....iesim mult pe afara...cand intru in casa sunt caputis abia ma mai misc....da trec cu bine ca n-am incotro.
Va citesc cum apuc sa intru pe DC dar nu apuc sa scriu si eu mai ales ca a trecut destul de mult timp de cand nu am mai dat pe la voi si va spun sincer si cu mana pe inima ca si acum parca mi c-am rusine sa va scriu si sa ma vait.
Dar vreau sa va spun despre COSMARUL VIETII MELE de ieri si vreau sa va spun ca niciodata sa nu treceti prin ce am trecut eu.O clipa de neatentie si puteam sa-mi pierd fetita....nu stiu ce s-a intamplat dar parca mi-a luat cineva mintile ieri pentru cateva minute care pentru viata mea si a copilului meu poate puteau sa fie fatale.

Stateam in fata blocului ca numa ce veniseram de la plimbare si zic nu plec inca sus mai stau ca era si tare cald....no asa ca ne-am oprit la banca.Si ma pun io cu vecinutzele mai tinere si mai babete sa stam de vorba despre sedinta de bloc ce are sa urmeze sapt viitoare intre timp din bloc iasa o vecina cu un catel si binenteles Maya innebunita dupa caini o ia dupa vecina si catel.Io ca o tampita ce am fost credeam da ce zic io credeam eram sigura ca e sub ochii mei,parca o si vedeam inaintea mea si cand colo zic catre vecine:Unde-i Maya?
La care femeile se ridica ca arse sus de pe banca si incep sa imi strige fetita io fug ca dilimaca sa o caut intai la strada....nu-i....fug pe alee la celelalte scari...nu-i...fug pana spre parc,intreb lumea care o cunostea pe Maya...nu-i.....Doamneeeeee si ma apuca un plans si tremura carnea pe mine denuma.....cand la un moment dat ma striga vecinii din celalalt capat de alee :Hai ca am gasit-o pe Maya!
Ea se dusese dupa vecina cu cainele dar asta a trecut printre boscheti,a urcat intr-o masina si Maya cand s-o fi vazut singura a luat-o din loc numai ca in loc sa vina in fata blocului cum face deobicei,a luat-o prin spatelele blocului dar nu al nostru ci a vecinilor de vis-a-vis prin stufaris si pomaraie si era deja la a-3-a scara,mai avea una trecea de boscheti si era in strada.
Norocul meu a fost ca a auzit o vecina cum Maya tot striga asa usor nu de frica ci asa cum ma striga ea pe mine cand ne jucam:
-Mamiii....mamiii....

Vaaaaaiiiii fetelor nu pot sa va spun prin ce cosmar al vietii mele am trecut,ce spaima am tras,am plans de n-am mai putut daca va spun ca sarea carnea pe mine poate nu ma credeti.
Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca a vegheat asupra ei si m-a trezit la timp ca altfel cine stie ce se intampla.
Binenteles ca i-am spus si lui Clau ce s-a intamplat ca altfel auzea cine stie ce minciuni de pe la babele din bloc si cine stie ce inflorituri iar el imi spune foarte calm(io plangeam oricum):
-Ai gasit-o? Na atunci stai linistita si nu mai plange,altadata sa nu o mai scapi sub nici o forma din ochi ca e mica!
Si gata.
El e tare calm dar va da-ti seama de nu imi gaseam fata.......Doamne nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.Nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu ieri,nici la cel mai mare dusman al meu,cu toate ca deocamdata n-am asemenea dusmani fac haz de necaz acum.

Asta sa-mi fie invatatura de minte si sa nu o mai scap sub nici o forma din ochi chit ca e cu vecina cu catelul care binenteles nu e vinovata ea ci zapacita de masa adica eu.Imi venea sa-mi car pumni in cap aseara dar bine ca s-a terminat cu bine.

Maya vorbeste tare mult si aproape corect,eu la 1 septembrie merg la lucru,de stat cu Maya va sta mama mea fiindca la cresa imi e c-am teama sa o dau deocamdata.
Cand venim de afara vreau sa iau acest capitol si sa va citesc asa ca la carte.
Acum fug sa imbrac fata si sa iesim afara la joaca.
Va pupam cu mult drag pe toate si pe micutele bucurii

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am reveit de la Banca ,Mexxa am pus ptr voi niste banuti,numai ca o ai gasesti pe numele de Tarna Bacosca Anca Izabela (adica al sorami ca binenteles ca eu nu aveam buletinul)au participat si mama si sora mea.Daca mai ai nevoie apeleaza orcand fara suparare.Sper sa va foloseasca in ceea ca aveti de facut.Bafta cu apartamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gonghy, Doamne fereste! Bine ca s-a terminat totul cu bine! Am tras cu ochiul la poze! Ce mare s-a facut Maya bretonata! Am vazut ca de Paste avea coditza si acum e tunsulici! Si tu sameni foarte bine cu sora ta!
Lexi, ! deci Maria deja a intrat in faza cu nu! eric se ia de mana cu Narcisa! totul e da!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, matusicilor!

nu am mai scris demult, nici nu am mai citit, din pacate in ultimele zile nu prea am timp nici sa ma duc la toaleta. Victor are colici cum daria nu a avut niciodata, nu doarme noaptea deloc, iar eu stau numai cu el in brate, sa nu planga prea tare, ca o trezeste pe daria si atunci scandalul e dublu. am incercat si sab simplex, si bonisan, si ... nu mai stiu acum denumirea produsului, nimic n-a mers. azi am incercat Infacol, o solutie ce nu se gaseste la noi, mi-a dat-o cineva care a comandat-o din anglia pe net si parca a fost mai linistit... sper ca asta sa fie solutia probl noastre.

ma lungesc la vorba si nu scriu ce mi-am propus: Mexxa, Doamne, ingrozitor ce vi se intampla! mi-a dat tel Itzy si mi-a spus, altfel poate aflam mai tarziu! e imposibil sa inteleg ce e in sufletul tau, dar sigur Dumnezeu iti va da taria sa treci peste necazuri! am vrut sa trimit ceva banuti on line, dar imi cere si CNP-ul tau in formular. poti, te rog, sa imi dai CNP-ul? nu voi reusi sa ajung la banca si as prefera sa fac transferul on line. te rog, nu te sfii sa-mi dai CNP-ul, tare mult mi-as dori cu putinul pe care il trimit sa te ajut.

va las, nu mai pot sta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mexxa mult curaj,multa putere si multa speranta!
Trebuie sa crezi ca va fi bine si atunci ai sa ai puterea sa schimbi lucrurile in bine!
Sebi e un luptator,aminteste-ti mereu asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Tanima, felicitari pentru sarcina! Sa ai grija de tine,lasa curatenia deoparte si ai grija doar de tine si de Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Azi n-am mai fost buna de nimic...m-am tot gandit la ei...Si-mi pare ataaaat de rau, cu atat mai mult cu cat in iarna ii recomandasem pe cineva aici in Bucuresti...acum inainte de operatie la fel ii sugerasem sa vina aici...
Faptul e consumat acum...stiu, insa poate nu ar fi ajuns in situatia asta Sebi mic...Azi insa, mi-am dat seama ca poate n-au putut veni din cauza banilor...Mi-a spus si ea ca regreta asta...a tot sperat ca o sa fie bine in Iasi...
Nu-mi iese din minte gandul asta...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Gonghy...urata experienta...vigilenta maxima de acum inainte...
Mie mi-a incoltit demult gandul, temerea, mai precis...inca de cand eram gravi... sa nu fie rapita...mai ales ca e si fetita....Nu stiu cum o sa am increderea pe care au avut-o parintii nostri cu noi cand eram mici...s-o las sa se joace afara, in fata blocului/in parc cu cheia de gat cum eram noi...sa vina seara tarziu de la scoala...

Pe maine...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Stiu ca n-am mai dat de muuuuuuuulta vreme nici un semn de viata, insa de citit recunosc ca v-am citit constant(cand am apucat...)
Intru acum pentru a-i spune Andreei ca si eu sunt langa ea!Cu gandul, cu rugaciunile si sper ca in curand si cu ceva mai palpabil...
Andreea lupta!Nu va lasati!Sebi nu poate fi surd!Nu e drept!O sa ma rog clipa de clipa pentru voi! si te imbratisez cu drag...

Despre noi....nu prea multe....piticii cresc, cel mic a inceput intr-un final sa vb si el(si e mortal cat de fain vorbeste!), continua sa-si intretina "faima" de cantaret...cu olita nu avem succes....in schimb avem succes maxim cu vana din baie , cu toaleta sau cu boschetii....si faza super e ca simte si spune cand vine pisu("piu, piu").....kk dimineata in scutec si atat.
Eu de vreo luna ma ocup dimineata de copii iar de la ora 5 ii "predau" sotului si ma duc la sv....am inceput sa lucrez...si e bine!Mi-era dor de servici!
Cam atat...
Acum nu pot sa ma gandesc decat la Andreea si la Sbi....si imi vine sa plang cand ma gandesc cata durere e in sufletul ei de mama....
Dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara.
Pufy, bine ai revenit cu vesti despre voi! Pupam dulce pufisorii! Pe Nicolas mi-l amintesc cum iti canta "multi ani", ma bucur ca-si pastreaza calitatile de cantaret. Servici usor iti doresc, cred ca te-ai acomodat repede, daca spui ca e bine.
Gonghy, bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu Maya. O pupam dulce!!
Itzy, am si eu temeri din astea, referitor la rapiri, la cate minunatii se intampla in zilele noastre...
Lullabay, voi ce mai faceti?
Roxana, pupam Victorasul mic, sa scape de colici.

Mie azi mi-a fost cam rau, abia astept sa ajung maine la doctor...

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput