Bucurii de sept-oct 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
eleņia spune:
buna ziua dragele mele
mexxa mult curaj o sa vezi cao sa se rezolve totul s sebicu o sa fie bine mult curaj
tanima felicitari pt bb2
gety sanatate multa mariei s insanatosire grabnica
princess sa veniti cu vesti bune
am vazut s poze s filmulet de matti s vladut
va pupez dulce s sa aveti o zi minunata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GETY spune:
Beatrix, si eu tot asa sper!
Am vazut poze cu Vladut si cu Matti. Parca nu-mi vine sa cred cate zice baietelul asta. Iar piscina i-as lua-o sa merg la mare cu ea!
Ignatica, ma bucur ca ai revenit si tu!
Princess, sa dea Dumnezeu sa rezolvati si voi problemele voastre.
Tanima, ce veste minunata! Sarcina usoara iti doresc si schimba-ti semnatura, graviduto!
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Am uitat ceva important: tanima, felicitari pentru bebe 2. Sarcina usoara si menajeaza-te cat poti! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
mexxa spune:
Am gasit un apartament...la care proprietaru a acceptat sa ii dam acum 200 Eu si intr'o saptamana inca 200...vroia pe 3 luni + una garantie.
Sper ca la fata locului sa nu se razgandeasca omu....
Astept sa vina sotu sa vad ce zice...sper sa fie bine..mai ales ca avem termen pana in seara aceasta la ora 20 sa parasim apartamentul.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
mephala30 spune:
Mexxa, multa putere si Dumnezeu sa va ajute, sa-i dea sanatate lui Sebi, .
Tanima, felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun.
Sephora, Eloise, v-am admirat printisorii, .
Gety, si voi tare va chinuiti, Maria ia prea multe antibiotice...pe ea o vede un medic pediatru sau medicul de familie? Acum era necesar antibioticul, i-ati facut analizele si ....?
Carmen, Iustin & Teodor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
In sfarsit am apucat sa vad si eu filmuletul si pozele cu Matteo cel vorbaret. F frumoase! Asa zice si Maria "nu", pe acelasi ton. Doar ca Maria raspunde "nu" la orice. De exemplu o intreb aseara:
-Maria vrei lapte?
-Nu!
-Da' nani vrei sa faci?
-Nani nani? Nu!
-Da' ce vrei?
-Nu!
_O iubesti pe mami?
-Nu!
-Pe tati il iubesti?
-Nu!
Maria, esti frumoasa?
-Moasa
-Da' cuminte esti?
-Cuminte
Ultimele doua intrebari sunt singurele la care nu spune aproape niciodata "nu". Am copil modest, ce mai!
de
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Mexxa, Doamne ajuta! Uite prima raza de speranta! Sper sa ne scrii cat de curand din noul apartament! Si nu uita de clauza cu perioada de preaviz 3 luni!
Edit ca iar am uitat ceva important: Gety, multa, multa sanatate tizei noastre dulci! Offf, vreau sa aud vesti mai bune! de
GETY spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
Mexxa, multa putere si Dumnezeu sa va ajute, sa-i dea sanatate lui Sebi,.
Tanima, felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun.
Sephora, Eloise, v-am admirat printisorii,.
Gety, si voi tare va chinuiti, Maria ia prea multe antibiotice...pe ea o vede un medic pediatru sau medicul de familie? Acum era necesar antibioticul, i-ati facut analizele si ....?
Carmen, Iustin & Teodor
A vazut-o dr. ei, care este pediatru si am mai fost la o a doua dr., de specialitate ORL, care vineri ne-a zis sa nu-i mai dam antibiotic si azi dupa ce a consultat-o a doua oara, cred ca n-a fost multumita de ce-a vazut si ne-a recomandat sa trecem totusi la antibiotic.
![](help.gif)
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
In sfarsit o veste buna: am primit mesaj de la mexxa! Azi se muta! Felicitari! O problema e rezolvata! de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Andreea, nu-mi vine sa cred; am citit mesajul tau si m-am intristat. Sunt cu sufletul alaturi de voi! Doamne Doamne sa va ajute! Sper ca problema lui Sebicu sa-si gaseasca rezolvarea la Bucuresti!
Macar bine ca ati gasit apartament, sper sa fie ok proprietarul. Sa faceti un contract.
Eu am vorbit si cu taica-meu sa se intereseze pe la cunostintele lui din Iasi, dar e bine ca ati gasit voi. O sa pun si eu ceva banuti in contul vostru. Fiti tari, trebuie sa treceti peste toate relele!
Tanima, felicitari pentru samburel(ica), ai grija de tine, odihneste-te cat poti de mult! Sa fie intr-un ceas bun!
Sephora, l-am vazut si eu pe Matti, e adorabil, mi-au placut mult pozicile cu piscinuta, mai am de vizionat din ele; din pacate am o problema cu sonorul filmuletelor de pe youtube, nu am auzit nimic, o fi de la PC-ul meu... Mai incerc.
Gety, multa sanatate Mariei!!
Princess, multa bafta luni!!
Lexi, tare simpatica Maria! La mine Narcisa raspunde doar cu da Macar de-ar fi asa cum raspunde
Lexi, Sandra, multumim pentru mobilizare! Sephora, pentru idee
Eu merg maine la doctor.
Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe