Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Bravo! Capul sus si veniti in Bucuresti!

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mexxa bravo asa trebuie sa nu va lasati.Apeleaza cu orice daca ai nevoie,acu plec spre banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Andreea, bafta multa si Doamne ajuta! La Budimex Sebicu va fi pe maini bune!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Doamne ajuta Andreea! Te asteptam cu vesti bune de la tomograf si va tin pumnii sa gasiti un apartament cat mai repede! Pupam dulce Sebicu!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mexxa am fost la banca si am depus niste bani in contul tau. Ma rog sa se rezolve toate problemele voastre si sa veniti cu vesti bune de la Bucuresti. Nu trebuie sa va pierdeti speranta. Suntem alaturi de voi
Tanima felicitari pentru sarcina. Incerca sa te odihnesti cat mai mult si sa profiti la maxim de ajutor.
Am ratat si nasterea fratiorilor de bucurii, copilasi de Roxana si Sibylle. Sa va traiasca ingerasii si sa va bucurati de ei.
L-am vazut pe businessmanul Vladut si pe vorbaretul Matti cu bubica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Andreea, nu pot sa cred asa ceva! trebuie sa existe o solutie si trebuie ca Sebi sa se faca bine! Fii tare mamico! Sebi va fi bine! Doamne ajuta!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eloise ma bucur ca ne mai scrii cate ceva. Mi-a fost dor de Vladut cu sau fara plete, tot dragalas e si de tine, binenteles. Mi-a placut mult poza cu voi doi in varf de munte.
Sephora tare dulce Matteo, mi-a placut mult piscinuta lui. Din pacate filmuletele nu le-am putut vedea, nu am acces de la lucru, abia astept sa-l aud pe vorbaret.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Of, de ce atatea greutati?

Mie azi sau maine trebuie sa-mi intre alocatia in cont si virez banii on line de acolo.
Ma rog din suflet sa se faca Sebicu bine si sa termine sirul asta de necazuri ale Mexxei.

Venim si noi de la dr. Nu s-a mai imbunatatit situatia de vineri pana azi si m-am intors la antibiotic si inca alte 2.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Tanima, felicitari pt bb2! sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos tun! ai grija de tine si menajeaza-te cat poti!
Sephora, l-am vazut pe Matti cu parul rebel, seic si mai ales o curte si o casa foarte frumoase! la poza ooo, romeo, romeo m-i s-a oprit inima pt o secunda cand l-am vazut catarat pe balustrada!
Eloise si Valdutz, tare scumpi la vedere dar minunate pozele! Ii sta foarte bine tuns asa! I-l face mai bucalat si ii accentueaza trasaturile de strengar! Sper sa ne auzim si vedea mai des!
Princess, bafta multa si voua! sper sa veniti cu vesti bune!
pe toate!

Mergi la inceput

off, Gety, insanatosire grabnica! sper ca dupa ce mergeti la mare sa va reveniti si voi, sa nu mai raceasca Maria asa de des!

Mergi la inceput