Bucurii de sept-oct 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
citat din mesajul lui beatrix

eric se ia de mana cu Narcisa! totul e da!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Alexandrina 28+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Si eu numai acolo ma gandesc,nu pot sa cred ca i se poate intampla asa ceva uni puisor atat de mic.Itzy sincer si eu i-am spus Mexxei sa vina la Bucuresti insa a avut incredere in doctorii de la Iasi si acum imi dau seama ca probabil din cauza banilor a fost,insa acum nu mai conteaza,important e sa sa vina aici si sa se faca bine.

Roxana si noi tot cu Infacol am scapat,altfel nu stiu cum treceam fara si mie tot cineva din Anglia mi l-a adus,e super bun,la noi a dat roade.

Gonghy atentie maxima,acum dispar cat ai clipi sunt foarte curiosi si vor sa exploreze totul si M acu il vezi langa tine acum dispare,noroc ca suntem multi in permanenta in preajma lui (acum) si prost e ca se duce si in mijlocul strazi direct .

Xandrutza du-te la doctor si stai in repauz,pupaturi multe si dese.

Pufy ne era dor de tine si de pufysori,asteptam si ceva poze cand ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

intru si eu ca sa imi exprim durerea vis-a-vis de problema Andreei(Mexxa) si a lui Sebi.....nu imi vine sa cred ca problemele lor nu s-au terminat INCA,dar eu sper si ma rog la DD sa le dea sanatate si putere sa treaca peste toate greutatile

eu am fost intr-o pasa proasta zilele astea, tata a facut 1 an de cand nu mai este si mi-am amintit cu groaza clipele de anul trecut, am plaaaaans muuuult si ma tot gandesc ce-o fi fost in sufletul lui in ultimile clipe si imi pun intrebari la care nimeni nu are nici un raspund, de ce ? de ce el ? de ce asa ? nu vreau sa intristez pe nimeni dar imi trec prin minte o groaza de intrebari si as vrea sa ma descarc cumva si nu mai stiu cum

va pupez pe toate si va doresc numai bine

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Buna dimi!
Sephora, mercic!!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Lilina, imi pare rau pentru momentele triste prin care treci. Daca vrei sa te descarci, da-i drumul, stii ca noi suntem aici.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Si eu tot cu gandul la Sebicu sunt. Ma rog ca Doamne Doamne sa ii ajute sa treaca cu bine si peste aceast hop. Andreea fii tare!, uite ca problema cu apartamentul s-a rezolvat, sigur se va rezolva si problema puiului mic
lilina, asa e viata uneori prea grea si nedreapta; ne pune la incercari si greutati pentru care nu avem raspuns. Capul sus si nu mai fii trista!
gonghy of prin ce ai trecut si tu ieri. Bine ca s-a terminat cu bine si nu a ajuns printre masini sau undeva mai departe. Pupam frumusica mick. Si a mea intr-o secunda e in mijlocul strazii daca nu sunt pe faza.
pufymic ma bucr sa vad mesaj de la tine. Cand mai ai timp te mai asteptam si vrem si poze cu pufisorii tai scumpi
Roxana, imi pare rau ca Victoras are colici.
xandrutza te asteptam azi cu vesti bune de la medic
alexutza tu ce mai faci? dar Gabriel? sper ca bine si sanatosi, amandoi
Gety multa multa... sanatate Mariei! Imi pare rau ca nu ati scapat de antibiotic.

O zi minunata sa aveti!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza.

Andreea - sa dea Domnul sa existe o solutie pentru Sebicu! Nu va pierdeti speranta!

Lilina - imi pare rau Sper ca in timp durerea ta sa nu mai fie atat de acuta si sa reusesti sa treci peste.

Tanima - FELICITARI! Ai grija de tine!

Xandrutza - sa treaca durerea de burtica si sa aflam astazi cine se ascunde in burtica!

Ramomar - nu stiu cand/daca venim la Felix Atata de fain e la Sovata...

Roxana - multa putere si voua sa rezistati eroic la colicii lui Victoras.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna dimineata,

Andreea sunt cu gandul la voi, sa veniti cu vesti mai incurajatoare de la tomograf.

roxana01 sa-ti traiasca baietelul.

Gety sper sa scapati de antbiotic cat mai curand.

xandrutza tinem pumnii la eco.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata, mamici!

Xandrutza, sper ca nu te mai doare burtica.

Gonghy, viata ne incearca... Ma bucur ca ati scapat de necaz si sotului tau, care a fost alaturi de tine si te-a sustinut moral.

Lilina, e greu, e foarte greu, mie mi se pare una din cele mai grele momente din viata sa-ti pierzi un parinte.

Pufymic, mai scrie-ne. Mi-e dor de zilele cand postau mai multe mamici pe forum.

Nu stiu cum o sa fie la mine cand o sa incep serviciul. Probabil nu voi mai fi asa activa pe forum.

Noi plecam la mare pe data de 17 si ajungem in Constanta pe data de 18 dimineata.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Merg sa ma apuc de si sa o dau pe Maria jos din .

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput