Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
are cine montate gardulete :
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=biztonsag-szobaban&category=ajtoracs
unde gasesc in Ro? Sunt reglabile pe lungime???
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
elyanne spune:
Stia ca se gaseau la magazinele mother care ... dar habar n-am cat costa...
Din cate am vazut, nu se reglau si pe verticala... dar iarasi nu stiu 100% sigur...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
dalina2x2 spune:
Ce mai faceti? Ce mai ziceti? noi ne topim de plictiseala si stat in casa, cu caldura asta (lui tati nu-i place la plaja!! ). Am cazut, insa, de acord ca dupa ce se trezesc sa mergem un pic pe malul Muresului, in parcul de copii, ca le place la nebunie pe topogane si la "huta"!
Astazi m-a suparat un pic Anita, e tare mofturoasa cand e vorba de ciorbite... Ii plac numai alea cu carne sau cu galuste (tot de carne! ). Azi am facut o ciorbita delicioasa cu multe legume si conopida, cu galuste pufoase de ou si faina (una din preferatele lui Alex-sotu'); Miriam a papat tot, ba a mai si cerut in plus, iar mofturiciul de Anita a intors nasul si abia am pacalit-o sa ia cateva gurite cu lingura mare (ca l-a vazut pe tata, care a papat cu ele la masa si a vrut si ea:"maleee". )
Cum a fost weekend-ul la voi? La noi - linistit.
Pupici!
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
albumele noastre
suntem maricele
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
pussi spune:
eliana cica sunt si la Ikea, dar in Tm nu exista nici MotherCare si nici Ikea...tati nostru zice sa chemam un tamplar si sa ne faca el niste grati.
Dalina eu inca nu ma lovesc de problemele astea, dar sunt convinsa ca vor fi preferinte la mancare si o sa aplic urmatoarea varinata: nu papi acum, o sa papi la urmatoarea masa! oricum nu o sa pot sa gatesc separat dupa ce prefera fiecare.
eu iar sunt nedumerita: au inceput sa se taraie in coate, se ridica si in genunchi, dar inca nu umbla deabusilea. Toate bune si frumoase, dar sunt tentate sa mearga una spre alta si sa se atinga pe fata, mai ales ochi! Nu le mai pot lasa nesupreavegheate deloc, si sunt singura cu ele.... sa le separ in momentul cand raman singure?
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
dalina2x2 spune:
Pussi, asa am facut si eu (am lasat pe masa urmatoare, sau i-am dat macar ceva in schimb, ceva care nu necesita mare pregatire, painica cu almette sau altceva, dar asta acum, camd sunt mai maricele).
cat priveste mersul, ale mele n-au mers deloc de-a busilea inainte de-a merge in picioruse, abia dupa, au inceput sa se prosteasca si sa arate cum merg bebelusii S-au tinul mult de tarc si se ridicau direct in picioruse (fiind amandoua in tarc n-au prea avut loc sa se miste pe-acolo in patru labe.)
si referitor la cealalta problemuta, ai dreptate, mai bine le separi cand ai un pic de treaba... ce-i sigur, e sigur!
(tot n-ai reusit sa gasesti pe cineva de incredere sa vina macar cateva ore?)
aib_alina spune:
quote:
citat din mesajul lui pussi
are cine montate gardulete :
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=biztonsag-szobaban&category=ajtoracs
unde gasesc in Ro? Sunt reglabile pe lungime???
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Gardulete - in sens de portite - se gasesc la Ikea ( noi de acolo am luat , are inltime de cca 1m si latimea cam cat deschiderea usii si au si extensii ) dar am vazut si pe www.bimbomarket.it/en/ la 'baby safety' la fel; am inteles , tot de la cineva de pe forum, ca s-ar putea comanda de acolo, sau sa-ti ia cineva din Ikea ( daca nu ai si nu ai cum, ma ofer eu)- tu fa masuratorile sa vezi ce dimensiuni iti trebuie si vorbim. Intradevar sunt practice.
Alina
AYUMI spune:
Pussi,iti multumesc mult pentru raspuns!M-am mai linistit.
Si bebeii mei de cand au inceput sa mearga taras,sa vezi ce se urca unul pe celalalt;mereu trebuie sa fiu cu ochii in patru.Dar vad ca acum de cateva zile parca s-au mai linistit...doar cand vor sa se pupe mai isi baga manutele in ochi.
Duminica am fost si eu la cumparaturi,in sfarsit.Nu mai ajunsesem din luna ianuarie.Mi-am luat multe hainute,am fost asa bucuroasa.Am fost impreuna cu Naoki cu autobuzul,iar Ryuji a ramas acasa cu tati.
Fetelor,voi cum v-ati descurcat cu baia la bebei?Pana acum le-am facut seara,sotul le facea,in cada mare.Dar el vine tot la 6-7 seara de la munca si ne intindem prea tarziu cu baile.Imi dati o idee?
Aoleu,ce m-am intins...iar am scris numai prostii.
luminita2008 spune:
AYUMI, buna intrebare cea cu baita bebeilor! Si eu sunt tare curioasa cum fac mamicile baita bebeilor: la amandoi in acelasi timp? Sau pe rand, o seara unul si o seara altul? Si daca le faci baie pe rand, nu dureaza prea mult pana ii faci intreaga toaleta unuia? Adica nasuc, urechi, masaj, tot tacamaul... nu se decaleaza astfel tot programul lor si risti sa ajungi sa nu le dai sa pape la aceeasi ora?
Ce-mi place cum ma trezesc si eu intreband, nici macar n-am nascut si-mi fac griji cum le fac baie......... dar sunt atat de curioasa si nerabdatoare!!
In rest, noi suntem bine, crestem si jucam fotbal cu ficatul lui mami. Si asteptam joi sa mergem la doctor, sa vedem ce ne zice.
Pupici tuturor!!
Luminita
cu si 27+
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
elyanne spune:
Eu le-am facut baie odata dupa ce au stat bine in fund, adica pe la 8 luni.
Pana atunci pe rand... Eu ii spalam si sotul/soacra ii imbracau si la final ii curatam tot eu la ochi, in nas, urechi... ca ei nu aveau curaj
Altfel... azi am dat o fuga pana la spital, la doctor... ca ma tot durea ovarul drept, nu cel cu chistul... si se pare ca bombita a explodat... aflu mai multe sambata... azi am fost pe fuga... nebunie in spital, eu ma grabeam sa fug acasa la pici, ca soata trebuia sa plece...
Am schimbat masina cu una cu 7 locuri.
Azi am luat pasapoartul cu picii inclusi... putem sa plecam la mare Mai e un pic pana pe 29 august... Abia astept balaceala...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica