Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22
Raspunsuri - Pagina 7
elyanne spune:
Gata, au venit patuturile picilor... sunt ok, maricele
Putem sa plecam la mare... mai avem doar o luna
ieeee... lume noua... bine ati (re)venit
Nally bine ai revenit Abia astept sa ne zici ce-ti fac baietii
ainia tine pumnii stransi.
luminita2008 bine ai venit si sarcina usoara... si la cat mai multe saptamani in formatie completa. Te trec imediat in listuta de burtoase
Despre bagaj... eu l-am pregatit de pe la 27 de sapt. cand am fost internata pt. cerclaj de urgent ca se deschisese colul... si asa a ramas... pregatit... Am scos din el prosoape, pijamale etc. si le-am inlocuit cu altele curate .. a stat geanta in dulap, gata de drum... Am reusit sa ajung la aproape 37 de sapt.
Asa ca ai grija, in pat... si o sa ii tii cat mai mult
Lili_Filip bine ai revenit... Tine pumnii sa rezistati asa cat mai mult Hai ca mai poti... acum e cel mai greu... dar fiecare saptamana e importanta pt. pici.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
pussi spune:
am facut primul pisu pe olita Ana... si abia de luni am inceput sa le pun ...stiu c-a fost intamplator, dar am facut
apoi am pus-o pe Elena.. si pisu si kk
mi-a fost teama sa le pun acelasi timp ca nu ma pot acupa de ele simultan(adica sa nu se plictiseasca e olita)
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ainia spune:
pussi felicitari Anei!
Ileana iti multumesc tare mult pentru raspuns. Am sunat-o cum am citit ce ai scris si i-am si spus. Dintr-o data s-a inviorat! Despre faptul ca trebuie sa stea linistita si fara stres toata lumea ii spune, insa la serviciu si-a luat colega ei concediu 2 saptamani si a ramas singura si....ii e tare greu.... Acum a dat in alta.
si este tare derutata. Valoarea lui beta din a 11-a zi este 67,05. Iarasi i s-a spus ca este cam mica. Spun "i s-a spus" pentru ca nu a vorbit direct cu doctorita, ci cu asistenta. Adica la modul: au sunat-o sa ii comunice valoarea, Clara (adica sora mea) a rugat-o pe asistenta sa vorbeasca cu doctorita despre valorile lui beta, iara asistenta a pus-o sa sune mai catre ora 21 cand se termina consultatiile ca sa-i comunice (tot ea-asistenta) ceea ce spune doamna doctor..............Acum naiba stie, o fi spus ca-i cam mica poate ca ei i-au transferat 2 blastocisti si doctorita, citind in dosar asta, s-o fi referit ca-i mica, adica nu s-au "prins" amandoi, ci ca a ramas doar unul.....
A ramas ca miercuri a programat-o la ecograf si mai repeta atunci beta. Miercuri, cand de fapt are 5 saptamani, nu 6 acum am inteles ca trebuie......nu stiu de ce s-or fi grabit asa cu ea (beta in a 9-a zi, nu a 10-a, ecograful in a 5-a sapt, nu a 6-a...) si i-l face si alta doctorita pt ca a ei in luna august intra in concediu....
Ea e cam ...pleostita ( ca sa zic asa). Abia ii ridicaserati voi, fetelor, moralul si asistenta a demoralizat-o....Si asa era ea un picut dezamagita ca ii voia pe amandoi.....Cu Dumnezeu inainte!
Va pup!
gab___ spune:
salutare tuturor, intru mai rar fiindca nu mai am net desi mi-e dor de cand intram zilnic d ecateva ori pe zi.
multumim tuturor de urari si LA MULTI ANI!!! tuturor puisorilor!!!
noi am scapat d eo luna de suzeta , dar de pampers nicidecum, deci pt mine e o super tragedie ca nu vor la wc deocamdata nu avem nici cine stie ce performante in vb ca alti copii decat f putin, in rest fac multe prostii ieri le-am gasit in scara blocului la etajul 9 unde stam , au deschis usa dar le-am simtit , altfel nu le mai vedeam.
poze nu prea am de la ziua lor decat f putin pt ca aici neavand familie si prieteni a fost ceva mai intim.
va pup pe toate si sanatate la puiuti si gravidute.
ceva poze
luminita2008 spune:
Buna, fetelor!
Scriu si eu din nou dupa o mica pauza, m-a chinuit o hiperaciditate de vreo 2 zile, credeam ca nu mai scap de ea. Acum e bine, suntem din nou in forma toti 3!! Am ajuns la 27 de sapt, de ieri, si deocamdata totul e bine, mergem saptamana viitoare la medic sa vedem ce ne mai spune.
Apropos de medic, Nally, ai fost? E totul ok? Asteptam sa ne spui.
Lili_Filip, multa bafta!!
Elyanne, merci mult de sfaturi, pana saptamana viitoare termin si eu bagajul!
Intre timp, va trimit un link despre gemeni si cum apar ei, l-am descoperit recent, daca tot nu fac nimic decat sa citesc... Poate macar le este de folos viitoarelor mamici, ma gandesc ca mamicutele sunt deja destul de ocupate, nu mai au timp si de astea...
http://www.babyworld.co.uk/information/baby/20_questions_about_twins.asp
Va pupu pe toate si multa bafta gravidutelor si rabdare mamicilor!
Luminita
cu si 27+
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
AYUMI spune:
Buna fetele!Am reusit sa mai intru si eu la raport.
Samurashii sunt bine;avem deja aproape 10 luni corectate.
Stau amandoi in fundulet foarte bine,Ryuji a inceput sa faca cativa pasi daca se tine de ceva.La noi in apartament e toata ziua animatie.Pana acum au stat in tarc,acum Ryuji a invatat cum sa deschida portita si iese afara.
Am vrut sa va intreb;eu le dau mancare de 3 ori pe zi,mananca orice le dau.Cam cat lapte ar trebui sa le dau?Si alte lichide cam ce, si cam ce cantitate?
Am mai pus pozici noi si un filmulet pe blog.
Plec sa citesc din urma ca am vazut ca anem mamici noi.
Amina_Marina spune:
Ayumi, la prematuri nu stiu cum este dar banuiesc ca acum sunt alimentati ca si cei de varsta corecta.
La 10, luni se da 40% lapte si 60% mancare.
La ora 6 se da lapte-prima masa
La ora 10;: mancare+completare lapte
La 12 ;e ok sa le dai doar o gustare fara lapte completare.
La ora 14: mancare+lapte
La ora 18 mancare+lapte
La ora 22 doar lapte.
Acum ca au 10 luni banuiesc ca ai trecut pe laptele de la 9 in sus.
Ce fel de marca folosesti?
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
AYUMI spune:
Multumesc pentru raspuns Amina_Maria.
Lapte,da,am trecut pe cel de la 9 luni.Folosesc Morinaga.
ileana spune:
quote:
citat din mesajul lui ainia
Ileana iti multumesc tare mult pentru raspuns. Am sunat-o cum am citit ce ai scris si i-am si spus. Dintr-o data s-a inviorat! Despre faptul ca trebuie sa stea linistita si fara stres toata lumea ii spune, insa la serviciu si-a luat colega ei concediu 2 saptamani si a ramas singura si....ii e tare greu.... Acum a dat in alta.
si este tare derutata. Valoarea lui beta din a 11-a zi este 67,05. Iarasi i s-a spus ca este cam mica. Spun "i s-a spus" pentru ca nu a vorbit direct cu doctorita, ci cu asistenta. Adica la modul: au sunat-o sa ii comunice valoarea, Clara (adica sora mea) a rugat-o pe asistenta sa vorbeasca cu doctorita despre valorile lui beta, iara asistenta a pus-o sa sune mai catre ora 21 cand se termina consultatiile ca sa-i comunice (tot ea-asistenta) ceea ce spune doamna doctor..............Acum naiba stie, o fi spus ca-i cam mica poate ca ei i-au transferat 2 blastocisti si doctorita, citind in dosar asta, s-o fi referit ca-i mica, adica nu s-au "prins" amandoi, ci ca a ramas doar unul.....
A ramas ca miercuri a programat-o la ecograf si mai repeta atunci beta. Miercuri, cand de fapt are 5 saptamani, nu 6 acum am inteles ca trebuie......nu stiu de ce s-or fi grabit asa cu ea (beta in a 9-a zi, nu a 10-a, ecograful in a 5-a sapt, nu a 6-a...) si i-l face si alta doctorita pt ca a ei in luna august intra in concediu....
Ea e cam ...pleostita ( ca sa zic asa). Abia ii ridicaserati voi, fetelor, moralul si asistenta a demoralizat-o....Si asa era ea un picut dezamagita ca ii voia pe amandoi.....Cu Dumnezeu inainte!
Va pup!
Lavinia
Da..tipic pentru doctorii nostrii..
(Pot sa intreb unde a facut FIV-ul? La Medsana sau Giulesti?)
Nu, clar nu s-a referit la :"ca s-a prins unul sau doi"! Nu ai de unde sa stii asa ceva, cum nu poti sa zici ca :"am pierdut unul"pt. ca la FIV si 1 !!!!!!!!!! este o mare reusita.
Ce este fffff bine este ca valoarea a crescut. Tinand cont ca a fost ziua 9 ( nu 10) ..se poate spune ca s-a dublat valoarea, considerand si ca mai era in organism un "rest"de BetaHCG de la pregnyl.
Intr-un fel este f bine ca merge la serviciu, ca-imai distrage atentia...
Nu stiu daca tine cont, dar NU BAIE! ( DOAR DUSURI SI NU FIERBINTI), odihna, sa nu ridice greutati,sa nu faca efort, sa bea cel putin 2 l de apa pe zi...
Sa continue tratamentul, cu tonele de utrogestan..si restul.
Daca are "incredere"( in ce scriu eu aici) ar fii bine sa ia MagneB6 macar 1 comprimat pe zi.
Nu este devreme pt. eco la 5 saptamani ( n cazul FIV-ului) se urmareste sa se vada sacul gestational ( nu neaparat si embrionul...).Si se urmareste ca nu cumva sa fie extrauterina ( risc la Fiv).
Bafta!
pussi spune:
ayumi noi avem 8 luni si 1/2. Si am trecut la 4 mese ca am avut tot probleme cu papa:
8 dimineata 230 lapte
13-14 legume+carnita/galbenus
17-18 fructe + cereale/biscuiti + iaurt/branza
22 230 lapte/cereale
Cu lichidele : 40-70 ml ceiut/suc fructe + 100-150ml apa. Nu stiu daca e mult sau putin, dar si daca insist mai mult cu apa/ceaiul tot nu beau.
lavinia eu am facut primul eco in Z12 dupa ET, adevarat ca la super ecograf si ecografist, se vedeau doar saculetii abia iesiti din endometru, atunci am aflat ca sunt doua sufletele in burtica mea. Cu mersul la servici, uite ce am patit eu: la primul FIV am stat acasa, dar mi-am luat de lucru acasa cat am putut, am vb la tel. cat incape... m-am agitat de numa, rezultatul..0. La al doilea, mi-a zis dr. sa stau linistita, sa fac ce-mi place. M-am conformat, am stat la pat, n-am urcat si coborat scari, nimic... se pare ca mi-a priit.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!