Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Karina si Iris!
La multi ani, Petru si Stefan!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

La multi ani, Karina! La multi ani Iris! Lachi la multi ani si multa sanatate va dorim, sa fie fericite si iubite!
La multi ani Petru si Stefan! Sa fiti sanatosi si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!
Eliana esti o draguta, ca de obicei! Sa stii ca te urmaresc, astept sa scrii despre sanatatea ta numai de bine!!!!
Laura multi pupici de la noi!

Am trecut cu bine de 5 sedinte de condus! Imi place, dar e destul de greu.... Curand o sa ma mut si la subiectul fetelor cu frica de condus. In rest invat .... legislatie rutiera de data asta!
Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

LA MULTI ANI KARINA SI IRIS!!
LA MULTI ANI PETRU SI STEFAN!!

Sa creasca mari puisorii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!

Pussi, si mie mi-au zis sa le trec pe lapte de vaca dar dupa 1 anisor, drept pentru care am facut-o la un an si patru luni!! Ca pana atunci am tot avut Lactovit. Eu dinasta le-am dat, nu pentru ca era gratuit, (ca am incercat toate felurile, de la nan la milupa, humana si lactana - Topfer); dar ala le-a placut cel mai mult, l-au papat cel mai bine! (te pui cu gusturile bebelusilor, cand e vorba de papat bine?!? ) Nici nu pot sa-ti spun ce vinovata m-am simtit ca fetitele mele beau Lactovit, ca nu le tin si eu pe lapte "dinala", mai scump... Dar, cum ti-am zis, gustul lor e important si daca lor asta le-a placut...
Asa ca si eu zic mai bine sa incerci alta formula, eu le-am incercat pe toate si n-au patit nimic, sunt destul de marisoare acum si tustele tale, nu mai e ca si cand sunt bebei mici si exista riscul de colici.
Ca sa nu-ti mai spun si completarea, ca dupa ce am inceput sa le dau lapte de vaca (de la alimentara) de un singur fel (lapte de curtici le luam eu, ca toata lumea-l lauda!) am plecat in Ungaria pentru trei saptamani si acolo... ia lapte de curtici daca ai de unde! Asa ca le-am dat tot felul, pe unde gaseam si noi... dar intotdeauna le dadeam in cutie rosie, adica mai gras, pentru ca am citit ca micutii au inca nevoie de lapte mai gras, abia dupa 2 ani poti lua dinala mai degresat... Eu insa si acum le dau lapte de vaca direct de la Doamna Vaca!! (am incercat si Junior de la Nestle, si simplu si dinala cu miere dar... cu strambaturi si cu sticle baute pe jumatate! ) Asa ca am gasit o cunostinta de langa Arad care ne aduce de trei ori pe saptamana laptic de la vaci de lapte, proaspat si fara apa!!

Asta-i experienta noastra, ia si tu din toate ce-ti spune intuitia! Stii bine ca asta nu ne-nseala niciodata, mai ales pe noi, mamele!

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ieri am umblat toata ziua... asa ca vin si eu cu urarile, cu intarziere...

La muuuuuuuuulti ani!
Karina Maria & Iris Ioana
Petru & Stefan

Despre noi... ieri am alergat sa fac pasaportul meu ca sa trec trupa pe el... intr-l luna plecam la mare si am tot amanat cu pasaportul pana la limita... noroc ca acum nu mai dureaza 20 de zile lucratoare, cum era odata...
Am cautat patuturi care se strang pentru bb-ei, dar n-am gasit decat de-alea de se regleaza pe inaltime, cu masa de infasat... sau alte accesorii.. si chiar n-am nevoie... imi trebuie simplu si cat mai ieftin, ca doar iau la dublu...
Cred ca o sa le comand on-line, ca vad ca asa exista si varianta simpla...
Am cautat bicicleta roz pentru Elena pt. ca nu vrea altfel... ne-a capiat... nu-i buna alta culoare... doar rooooooooz
Am gasit... numai ca era 4 mil. cand una obisnuita (dar nu roz) este 1,5 - 2 mil.
Pana la urma n-am rezolvat decat cu pasaportul si cu niste acte la banca... Dar e bine si asa...

Bb-ii sunt bine, Elena este bine... Inainte sa plecam (daca nu le vine vreo idee intre timp) o sa mergem la pediatru, la revizie, sa ne zica daca's buni de plecat si sa ne dea lista cu ce medicamente trebuie sa avem la noi...

Sanatatea mea... inca pe loc... nu ma simt stralucit... ma doare ovarul (sau altceva) in partea dreapta (nu e partea cu chistul) si vreau sa aflu odata ce o fi acolo, dar abia ieri a venit dr. din concediu si se pare ca la mine vine menstruatia... asa ca mai astept... Probabil o sa aflu ce-i acolo cand ma internez...

Mamaana ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca sunt bine acum. Cine stie... poate de la drum. schimbarea mediului...
Distractie placuta si vreme frumoasa!

Dalina isi revin ele dupa ce or ramane singure cu tine si vad ca nu mai poti sa le tii numai in brate... acum profita ca te mai ajuta cineva si se rasfata... Elena asa face... cand sunt singura cu toti trei e mult mai ascultatoare si mai cuminte decat in rest... cand mai apare careva in casa... incepe rasfatul, pt. ca din 2, 3 se gaseste careva sa stea si cu ea... nu numai sa faca cate ceva...

pussi si eu zic la fel... prea devreme pt. laptele de vaca... Daca nu vor cu arome, atunci ia-le alta natie de lapte... de ex. nan este in 2 variante: pana la 6 luni si dupa 6 luni, pana la un an... Si apoi dupa 1 an este Nestle Junior.

ainia trebuie sa ma apuc si eu de scoala... of... cand, nu stiu... Sper dupa ce ne intaorcem de la mare... sa termin cu operatia, cu plimbarile... si pe urma sa ma ocup de asta si de ultimul an de facultate. Spor la condus si invatat.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

laura, dalina, eliana m-ati convins o sa continui cu formula, acum nu stiu de care??? O sa cumpar de toate si vedem care ne place...
eliana eu am cumparat patuturi pliabile pt. plecarea la bunici, erau cu 340 Ron/buc cu masa infasat, carusel si plasa reglabila pe inaltime, dar am negociat cu vanzatoarea ... ca nu am nevoie de cele 3 chesti enumerate si ca cumpar 2 patuturi... le-a lasat la 250Ron/bun fara acesori.

si m-am obisnuit in ultimul timp sa negociez... ca doar cumpar la dublu... macar unde se poate.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pussi am dat comanda on-line... sper sa le si aiba... De la brevi, B travel... 215 ron/buc.
in magazinele lor n-am gasit decat unul roz... si am fost doar in doua magazine... sper sa mai aiba in altele sau in depozit... sa mi le aduca buburuza
Si nu roz, evident...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna!

La multi ani tuturor puiutilor gemenei care au adaugat anisorul in frumoasa lor copilarie!

Ne-a formatat tati laptopul si suntem si noi pe net! Maine schimbam semnatura : facem 30 de saptamni Bebeii eu spun ca sunt bine... maine mergem la doctor sa ii vedem si sa imi dea analizele ce trebuie sa le fac ... cu tensiunea am ceva probleme tot oscileaza intre normala si foarte mica - de ma apuca tremuratul si ametesc numai daca ridic capul de pe perna ....Simt ca imi crapa burta... deja, cu toate cremele intinse pe burta, au inceput sa imi apara noi vergeturi pe orizontala... o sa fiu varza pe burta!!!

In ultimile 2 saptamani l-am avut pe mandrul meu acasa in Bucuresti timp in care l-am operat de polipi si fimoza... a suferit un pic saracutul dar s-a refacut repede si acum e ok din nou la Buzau la buni.

Ma duc sa citesc din urma sa ma pun la zi cu stirile!
Va pup si va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi plangerile unei burticoase plictisite de atata stat in pat!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 29 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Fetelor, va mai aduceti aminte de problema surorii mele? Sa va reamintesc si sa va spun cum au decurs lucrurile. Pe scurt: sotul surorii mele a fost depistat cu azoospermie. Au parcurs toate procedurile pt FIV+ICSI.Acum 2 marti a avut loc recoltarea de la amandoi, in final ramanand 2 blastocisti (parca asa se numesc) viabili. Acum 2 duminici a avut loc embriotransferul celor doi (din spusele doamnei doctor unul foarte bun, celalalt mai mititel, insa bun si el) cu sanse date de doamna doctor de peste 50 la suta ca sa reuseasca acest FIV+ICSI (care este primul pe care il fac). Au trecut zece zile si sora mea si-a facut testul BETA HCG. Rezultatul : un picut peste 40.
Fetele care cunosc despre valoarea lui BETA HCG,lamuriti-ma asupra acestei valori, va rog! I s-a spus ca e destul de mica, ca e undeva la limita inferioara......Ce parere aveti?

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna, fetelor si bine v-am gasit!

Sunt noua pe aici, dar ma bucur mult ca am descoperit acest forum. Sunt o viitoare mamica de gemeni, insarcinata in 26 de saptamani. Sunt in concediu de cateva saptamani si sunt in cautare (avida) de cat mai multe informatii despre gemeni... asa ca daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoscatoare. Ce ma streseaza cel mai mult este partea cu "nasterea prematura" in cazul sarcinilor multiple. Eu sunt o mamica cu f putine kg si mi-e teama rau de nasterea prematura si de complicatiile ei, mai ales pentru bebei. La voi cum a fost? Si cand ar trebui sa incep sa ma pregatesc de plecarea la spital?

Sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi.

Multumesc!!

Luminita de gemeni, sapt 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
citat din mesajul lui ainia

Fetelor, va mai aduceti aminte de problema surorii mele? Sa va reamintesc si sa va spun cum au decurs lucrurile. Pe scurt: sotul surorii mele a fost depistat cu azoospermie. Au parcurs toate procedurile pt FIV+ICSI.Acum 2 marti a avut loc recoltarea de la amandoi, in final ramanand 2 blastocisti (parca asa se numesc) viabili. Acum 2 duminici a avut loc embriotransferul celor doi (din spusele doamnei doctor unul foarte bun, celalalt mai mititel, insa bun si el) cu sanse date de doamna doctor de peste 50 la suta ca sa reuseasca acest FIV+ICSI (care este primul pe care il fac). Au trecut zece zile si sora mea si-a facut testul BETA HCG. Rezultatul : un picut peste 40.
Fetele care cunosc despre valoarea lui BETA HCG,lamuriti-ma asupra acestei valori, va rog! I s-a spus ca e destul de mica, ca e undeva la limita inferioara......Ce parere aveti?

Lavinia
franturi din viata

Din experienta mea cu FIV-urile ( 5) , valoare nu este rea!Este buna, mai eles pt. ziua 10!
Dca poate sora ta, sa evite clar, orice efort, orice suparare, orice emotie si sa nu se gandeasca prea mult la rezultat.
Sa urmeze strict tratamentul!( PROBABIL UTROGESTAN LA GREU)
In ziua 12, sa repete analiza..este valabila si la FIV dublarea valorii!

Problema in ziua 10 poate sa mai fie data de pregnyl ( pozitivarea), dar acesta ar trebui sa fie doar 10 zile de la administrare.

Mergi la inceput