Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Luminita, am primit mesajul tau, dar nu era vorba sa-mi trimiti tu mie PM, ci sa ti-l activezi pe-al tau (cand am scris "contul meu" ma refeream la ce scrie sus, in dreapta paginii la tine, adica la contul tau de fapt), sa-ti pot trimite eu PM.

aici e caruciorul identic cu cel pe care-l avem noi, poti citi si descrierea. (mie nu mi-a prea placut culoarea, dar ti-am zis ca a fost si este foarte durabil!). Sper sa nu fie considerata reclama , am mai vazut pe forul adrese de pe net cu produse pentru copii...
http://clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010008&brid=2

Dupa ce-ti activezi PM - ul, iti mai trimit si alte adrese, daca mai vad ceva...

toate mamicile si burticile de gemenuti si tripleti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Teodora si Spiridon! Sa va dea Domnul muta sanatate si o viata frumoasa! Otilia sa-ti traiasca puii, sa va bucurati de ei in fiecare zi!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Gata Dalina, multumesc! Credeam ca se activeaza doar daca-ti trimit PM, am vazut acum ca nu e asa si l-am activat.

Am intrat si pe link-ul trimis de tine, gasisem si eu caruciorul pe net la un alt distribuitor, la acelasi pret, exact acelasi model. Mie imi place chiar si culoarea, oricum astept baietei, asa ca...

Mai trimite te rog daca ai si alte info. Inca o data merci mult!!

Si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!

Pupici

Luminita
cu si 29+
DPN: 30.10.2008

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=359&c_id=33&cf_id=38
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3407

E cel mai usor carut gasit de mine pana acum din categoria astora de gemeni, unul langa altul...
Si greutatea este un lucru foarte important... o sa va nenoroceasca unul de o tona... eu sunt patita...
Daaaaa... aveti grija ca majoritatea sunt de la 6 luni in sus (ma rog... noua pediatrul ne-a zis ca-i putem tine in carut care nu se lasa complet la orizontala de la 4 luni)... Nu prea sunt carucioare de la 0 luni... iar cele care sunt, sunt f. scumpe, din acelea cu cos de masina... Era unul de la ABC design, vreo 25 de mil

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

dalina, merci mult pt retzeta, ai fost foarte prompta, si se vede ca te-ai straduit sa explici foaret detaliat sa priceapa omul . O s-o incerc zilele astea, sa ma pot perfectziona pana la ziua piticilor.

Eu abia astept sa ma scap de carucioarele mele, am unul de la 0 luni, si inca un buggy mai usurel si ne umple tot garajul , toamna asta le dau viteza .

Va pup si o zi faina va doresc!

Mergi la inceput

Am fost la revizia de 1 an jumate (aproape) si sunt foarte bine, suntem buni de plecat in concediu, ne-a dat si lista cu ce medicamente trebuie sa luam dupa noi... sa fie, preventiv...
Ca nu vreau sa ajung pe acolo la urgente...

La capitol greutate stau foarte bine... dupa parerea mea si a dr.
Andrei: 8600 g (cat avea surioara lui la aceiasi varsta, numai ca el a avut cu un kg mai putin la nastere)
Mihai: 9200 g

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat ceva...
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Nally cum mai esti? Sper ca bine, in varfu patului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

[size=3]Buna fetelor...
Am fost si eu ieri la control shi am venit cam dezamagita.
Maine ma interneaza in spital pt ca sunt foarte umflata shi m-i se intareste burta destul de des...se face ca o piatra...shi o sa imi faca niste perfuzii...dar am vb cu doctorita sa ma lase sa merg acasa seara...ca nu imi place sa stau acolo...shi mai e shi cald acolo...eu sunt foarte rea de caldura...acasa am pus aer conditionat...shi e mai bine...O sa fie un pic greu sa facem naveta(spitalul e la 25 km de casa) dar o sa ma duca sotul meu dimineata si ma i-a seara...De condus eu inca mai conduc dar ma gandesc sa renunt macar pe perioada tratamentului...
m-a dezamahit shi faptul ca doctorita a masurat copii shi mi-a calculat greutatea aproximativa...:fetita: 1500gr; baiatul: 1900gr
Acum 4 saptamani am fost la control shi atunci spunea ca au 1200 shi 1500gr. eu stiam ca in ultimele 2 luni bebei cresc 200g pe saptamana...
Mie m-i se pare ca au crescut prea putin in 4 saptamani...sau nu i-a masurat bine....
Eu sper ca sunt mai mari....
Luminita: Felicitari...Esti foarte curajoasa! eu mi-am peropus sa duc pana pe la 36-37 saptamani...dar acum daca ma internez in spital aspir la 40 de saptamani...

DPN 25.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Otilia la multi ani Teodorei si lui Spiridon, multa sanatate si bucurii!!! te pupam si astept de la tine ceva semne de viata!!!!
Lili sa dea DD sa fie totul ok, parerea mea e ca esti mai in siguranta in spital decat acasa. Si eu am stat in spital pe la sfarsitul sarcinii, internata de urgenta cu sarcina sustinuta practic de firul de cerglaj intins la maxim ,parca pe la vreo 35 saptamani. Am facut litice si a fost totul ok. Am nascut la 38 sapatmani.

Noi veniram de la mare de 2 zile. Taaaare fain pt copii, taaare obositor pt noi. Copiii : cuminti, fara frica de apa (broaste, nu alta), nani faceau instant cum ii puneam in pat (unul la un capat, celalalt la celalalt capat al patului, Andrei in alta camera cu mamaie. Au mancat bine, au dormit bine, s-au plimbat mult. Ce sa mai, neasteptata acomodarea si cu apartamentul cu 2 camere pe care l-am inchiriat destul de aproape de plaja , in Mangalia (unde a fost lejer, nu inghesuiala din alte statiuni), pt ei era "acasa" , de parca aia era casa lor dintotdeauna. Noaptea, la plecare au dormit in masina, in scaunele, mai deschideau cate un ochisor, apoi faceau nani iar. FFFF cuminti. Andrei - lumea lui la mare. Nu calca pe nisip, numai in apa ca o broasca. In ultimile 2 zile si-a facut niste prieteni cu care a tot forat in nisip si au tot construit diverse. El ii mai ducea dorul casei, mai zicea din cand in cand ca-i e dor de casa lui.
Noi=franti , adica eu si tati, ca mamaie baga un somn bustean. Am dormit iepureste, practic la picioarele lor , iar Cristi pe jos din cauza caldurii. Nu avea aer conditionat si era mai cald in casa decat afara. Seara , dupa atata mers mai cereau in carca, pe umeri si Tea ne-a deselat pe toti. E tare grea.
Veniram cu mucisori, dar ce mucisori, rauri-rauri. Am fost atractia plajei cu piscinuta pe care am avut-o. Toti copiii veneau la noi si nu mai voiau sa plece; cu ocazia asta am constatat inca o data cat sunt de sociabili pt ca ii piticii mei ii lasau pe ceilalti sa "imprumute "jucariile, nu faceau scandal, se uitau doar cu interes la ei.
Vorbesc mult mai bine, ne uimesc pe zi ce trece. " Adei tezit" (Andrei s-a trezit). 'Tea maca"(Tea mananca), " A mucat tataul"(M-a muscat tantarul), "Tataie a pus", "Adei, a masa!"( Andrei, la masa!). Au fost amuzanti la mare, la cateva zile dupa ce am ajuns. Intreaba taica-su : "Unde e tataie?", Rares zice: " A caatele!" ( in traducere libera= La karate!, copilul stiind ca tataie il duce pe Andrei la karate), dar Tea -rastit, zice: "Nuuu, tataie a Piteti!" ( tataie e la Pitesti), tocmai discutasem noi intre noi despre tataie ce o face el la Pitesti, singur......
Sau Rares. Mancam salatini-biscuiti. Tea alegea numai triunghiuri, Rares doar pe cei rotunzi, sub forma de cerc. Si manca el ce manca si la un moment dat se opreste , ridica manuta cu biscuitele rotund si zice cu o mimica de om fericit: " Mami, luna!"
Acus o sa incerc sa pun ceva poze.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Gata, aici am poze de la mare: http://picasaweb.google.com/ainia76/Mare2008 .
Va pup!

Examenul pt permis l-am programat azi . Pe 12 sept. E maaaare nebunie si aglomeratie. M-am rugat de nenea politistul sa ma programeze pana in 15 sept ca incep scoala si nu mai pot sustine examenul si a fost dragut, ca altfel au ajuns cu programarile pe 20 sept.
Va pup!

Mergi la inceput