Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22
Raspunsuri - Pagina 12
andutza_02 spune:
Buna dimineatza fetelor!
Va invit sa servim de dimineata o cana cu laptic cu miere si prajiturele buuunnneeee asta avand in vedere ca am exclus de mult din meniu cafeaua si tigara!!!Va doresc o zi frumoasa si o saptamana usoara!
Sa va povestesc acum ce anume s-a intamplat week-endul asta!!!Stateam in pat vineri seara si la un moment dat simt in burtica ca si cum as avea un tremurici, nu a fost ca o miscare scurta , a durat ceva si am simtit si sambata acelas lucru si atunci m-am gandit ca poate sunt picii mei iubiti care au inceput in sfarsit sa miste...Asa ca eu sunt fericita si sper sa fi fost ei mai ales ca nu am termen de comparatie...Va pup
luminita2008 spune:
Elyanne, multumesc mult de sfaturi!! O sa stau cat mai cuminte si sper sa fie totul bine...
Andutza_02, felicitari!! Sunt sigura ca ce ai simtit tu au fst primele miscari ale picilor tai! O sa vezi ce fain o sa fie de acum inainte. Multumim de urari!
Va pup pe toate!
Luminita
cu si 28+
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
grace30 spune:
Buna fetelor.......
sper ca ma primiti si pe mine aici la voi...
tocmai vin de la echo si se pare ca am gemeni ... dr nu a fost f sigura ca cica sarcina e f mica (5 saptamani) si nu se vede embrionul/embrionii........se vad doar 2 saci geatationali .
Mai merg vineri la echo...
dar pana atunci, imi spuneti si mie daca 2 saci gestationali inseamna ca gemenii (daca sunt) nu sunt identici??
mai citesc si eu in urma sa vad cum e cu gemeni....deocamdata sunt fff fericita si fff speriata
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)
dalina2x2 spune:
woooooww... cate s-au intamplat de cand n-am mai intrat... cate noutati!!...
Andutza, bun venit si din partea noastra si felicitari!
la mine au miscat prima data pe la 17 saptamani si, da, asa este, e ca o fluturare in burtica, e un sentiment unic si inconfundabil! sa vezi ce urmeaza!... e o bucurie fara egal!... (pune la semnatura D.P.N. - ul, sa vedem si noi de fiecare data...
lavinia, felicitari pentru sora ta!! ce bucurie trebuie sa fie in familia voastra!
eliana, ciupercutele mele sunt mai mari cu aproape un anisor decat ai tai si tot mai papa pasirat, e drept ca nu tot timpul, dar carnita le-o toc marunt si legumele sau ousorul le pisez cat mai bine cu furculita... de vreo trei zile am inceput sa le mai las cate-un morcovel (fiert) in supa si sa-l tai cu lingurita cand le dau si sunt foooarte incantate!
ce mult ma bucur ca s-a rezolvat problema cu chistul de la sine!! DD are grija de tine si a facut in asa fel incat sa nu-ti fie tulburate planurile de concediu! si, legat de asta: Concediu placut si sa veniti cu povestiri si poze cat mai frumoase!
adinaF, noi avem patutri tarc, dinalea de panza, de la inceput (iaca avem doi ani deja si sunt tare bune! ) am facut si noi saltele ortopedice pe comanda si, in plus, le-am preferat pentru ca se intorc in ele ca si acele de ceas, fara sa-mi frie teama ca or sa se loveasca de zabralele de lemn sau, daca pica, e mai elastic... acuma, nah, fiecare cu parerile sale, nu?
e adevarat ca alea de lemn sunt mai estetice, dar si astea sunt mai practice: atunci cand plecam undeva, in concediu, doar le impachetam si - hopa! - in portbagaj!
pozele cu tortul erau de la mine, iti trimit PM cand o sa am acces la reteta (si timp s-o scriu), pentru ca acuma dorm gonghitele si nu prea pot sa umblu prin casa...
grace30, Bun venit!! si felicitari!
Doi saci embrionari inseamna, dupa parerea mea, gemeni dizigoti/bivitelini, adica fiecare cu placenta lui, deci nu se numesc identici. (e posibil, totusi, sa semene foarte bine ca si gemenii monozigoti/univitelini. eu am intalnit cazuri de gemene care nu au fost in aceeasi placenta si totusi seamana enorm!) Mitocondriile hotarasc, noi nu avem ce face!
Noi suntem ok, dar ma supar ca tot nu vor la olita!!! Spun cand vor sa faca kk dar se ascund si tipa ca din gura de sarpe daca ma apropii de ele sa le conving sa stea pe olita.. am incercat si tot ce-am reusit a fost sa le inhib si sa nu mai faca in momentul ala...
a! si era sa uit! am iceput cura cu oua de prepelita. am luat direct de la producator si le dau cate doua pe zi, crude. voi ati incercat pana acum? nu stiu cum o sa fie, sper sa nu aiba nimic, m-am hotarat mai mult pentru pofta de mancare...
pupicei!
AdinaF spune:
dalina, merci , oricum nu e graba cu retzeta, ca mai avem vreo 2 luni pana atunci, dar poate gasesti candva un minutzel .
Patutzuri dintr-acelea si eu am 4 (din anumite motive), bune si pt musafiri juniori :).
Grace, eventual insarcinata cu gemeni, si mai ai inca un copil asa mic? Respect! Mie mi-a trecut desavarsit cheful de "insarcineala". mult noroc iti doresc!
oanna3 spune:
nu am mai scris de f mult timp si nu stiu de unde sa incep
ma bucur va vad atata lume noua: si parinti si burticute ... sarcina usoara, crestere mare si multa sanatate
tripletii sunt destul de bine:
baietii fac la olita f f incantati, se dezbraca singuri, dau si pampersul singuri jos, fac treaba mare si mica si isi golesc singuri olita in WC - chiar daca asta nu ma incanta dar e placerea lor- se lauda si aplauda, zic intr-una Bravo...
Ingrid ii imita, face toate astea, dar nimic in olita... chiar daca sta ore intregi fara scutec - se abtine si nu face deloc pe ea... dar vine ora de nani si face atunci in scutec...
oricum de umblat au invatat pe rand si nu ma deranjeaza ca si deprinderera cu olita o facem tot asa.... ce ma bucura e faptul ca ei vor si merg singuri fara sa le zic... dor ma striga sa le deschid usa la baie...
papam tot mai bine singuri, nu ne mai murdarim asa de mult... si dupa atatea boli si antibiotice luam de1 luna fier si vitamine si se vede si ca pofta de papa si ca greutate / crestere, + ca suntem mult mult mai sanatosi... sper sa ne tina
baietii vorbesc ceva mai bine ca Ingrid dar ea canta intr-una " Bate vantul frunzele..."
retin cuvinte noi f usor si leaga chiar cate 5 o data
dupa 1 an de muscaturi s-au linistit , inca se mai lovesc dar se necajesc unii pe altii spunandu-si in diverse ipostaze ca sunt rai.... si cuvantul asta ii raneste f rau ( l-au invatat inafara casei si acum duc munca de convingere cu ei ca toti 3 sunt buni dar merge greu...)
in toamna asta vom trece pe lapte de vaca si am emotii... pana cum beam formula la nani din bibeeron si laptele de vaca doar cu cereale, orez / gris sau milk shake... cred ca ar trebui cu ocazia asta sa renuntam la bine dar nu stiu cum...
ei pana acum au facut totul de la sine: si renuntatul la suzete si la scaunele de papa pt bebei( acum le prefera pe cele de adulti in bucatrie).... cum sa facem?
e tarziu fug la nani si sper sa reven mai des....
pupici tuturor si concedii placute
asteptm poze
http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
Lili_Filip spune:
BUNA FETELOR...
ANDUTZA MA BUCUR CA AU INCEPUT "BATALIILE" SHI LA TINR IN BURTICA.... PE LA MINE AU INCEPUT PE LA 19-20 SAPTAMANI...DAR ACU SE DUC LUPTE MARI PE ACOLO...MISCA 80% DIN TIMP, CHIAR SHI NOAPTEACAND MA TREZESC SA MERG LA BAIE SE TREZESC SHI EI...SHI ABIA REUSESC SA MAI DORM DIN CAUZA CA MISC FOARTE TARE...(CRED CA LUPTA PENTRU TERITORIU:))
ABIA SAPTAMANA VIITOARE MAI MERG LA CONTROL SHI SUNT TARE NERABDATOARE SA II VAD IAR...
APROPO DE GREUTATE, CA AM VAZUT CA ATI DISCUTAT ZILELE TRECUTE DESPRE ASTA, EU AM PUS PANA ACUM 30 DE KG. TENSIUNEA O AM MICA, PICIOARELE SUPER UMFLATE IAR DEGETELE DE LA MAINI IMI SUNT AMORTITE APROAPE TOT TIMPUL...DAR ASTA E...MA COMFORMEZ SHI ASTEPT SA MAI TREAFCA CATEVA SAPTAMANI...
AM CATEVA INTREBARI PENTRU MAMICI...VIO LA CATE SAPTAMANI ATI NASCUT???CE GREUTATE AU AVUT COPII??? CAT ATI STAT IN SPITAL???
EU AM ACUM 33 DE SAPTAMANI SHI TOT NUMAR LA ELE SHI MA TOT INTREB PESTE CAT TIMP SE POT NASTE COPILASII IN SIGURANTA...???
BAGAJUL PENTRU MATERNITATE E APROAPE GATA DAR EU SPER SA MAI REZIST MACAR 3 SAPTAMANI...OARE E SUFICIENT???
GRACE FELICITARI! SA DEA DOMNUL SA FIE BINE
DPN 25.09.2008
elyanne spune:
AdinaF bine ai revenit!
Ti-a trecut chefu de burtica? Io as mai vrea Daca castig la loto, in timp util (adica sa fie diferenta mica intre pici)... numa ca nu jucam Mie mi-a placut cu burtica... la Elena... sarcian unica... Acum doar ma bucur pentru pretenele gravidute... E o perioada frumoasa... si trece... nostalgiile...
Andutza_02 felicitari! Sa vezi ce batai or sa fie de acum incolo
grace30 felicitari!!! Sarcina usoara! Daca sunt doi saci, eu stiu ca's diferiti... fiecare cu jucariile lui... Asteptam vesti de la tine, la urmatoarea eco.
Eu am aflat ca's doi la 8-9 sapt. La mine se vedeau doua galme cu aceiasi forma, fiecare cu activitate cardiaca...
dalina2x2 saru'manaaaaaaa Abia astept sa ma balacesc... stiu ca o sa fie ca la nebuni, cu 3 plozi dupa mine... dar vreau sa ma balacesc... mie- dor de mare, cu toate ca nu suport caldura si sa ma prajesc la soare... dar apaaaa... se vede ca's pestisor
Oanna ma bucur ca mai dai si pe aici... mai rezisti mamico? Eu nu mai poooot... Despre bineroane... Elena, la aproape 4 ani, inca bea din cana zu tzutzuroi... din aia biberon... nu plastic din ala tare, prin care picura... trebuie sa pompeze... iar baietii nici gand sa treaca de la tetina la tzutzuroi macar... e... mai e pana la scoala
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
andutza_02 spune:
'Neatza dragelor mamici si burtici!!!
Am mai observat o chestie care mi se pare ciudata bebeii mei se misca in fiecare zi dar numai seara.Sau ma mai gandesc ca ii simt mai bine atunci ca stau linistita in pat.Oricum ma gandeam ca e ciudat cand esti la prima sarcina pt ca am toate mamaitzele de pe aici de la bloc si le aud ba nu mi-a crescut burta suficient, ba ca nu au miscat suficient de devreme, bla, bla...si la inceput parca nu ma deranja eram chiar amuzata, dar acum ca nu i-am mai vazut la eco de vreo luna juma' abia astept sa vina septembrie sa ii vada mama pe grasunei/grasunici.Nu stiu daca v-am spus dar ai mei bebelini sunt fiecare cu saculetzul si placenta lui, si cica ar fi fete dar am inteles ca abia la eco asta din sept o sa fie fff sigur dl doctor.Si vroiam sa va mai intreb ceva ce parere aveti nastere normala sau cezariana???????Va pup dulce si merci tuturor pt mesajele frumoase.
18s 6zcu 2 bb
andutza_02 spune:
Am uitat va poftesc la un ceai de fructe de padure cu miere si lamaie si o mica gustarica asa ca sa nu incepeti ziua cu stomacelul gol...
Va pup...
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>