Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andutza_02 bine ai venit! Sarcina usoara si cat mai multe saptamani pana la termen!

Pussi concediu placut, vreme frumoasa... si drum bun.
Sa veniti cu poze muuulte

Laura unde umbli???

Legat de dezv. bb-ilor in burtica... ai mei au fost: Andrei cu 4 sapt., Mihai cu 2 sapt. in urma fata de medie... Fara sa am tensiunea mare... Iar Elena care a fost singura in burtica... a fost in urma cu aproape 2 sapt. La fel, fara ca tensiunea sa fie mare...

Si eu am patit-o in timpul sarcinii cu bb-ii sa-mi ia tensiunea la cabinet si sa fie 14 cu 7 sau 8 ... s-a cam speriat doctorul, m-a pus sa-mi iau tensiunea zilnic... acasa, cuminte in pat era 10 cu 5, 11 cu 6 maxim...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Andutza_02, bine ai venit!

Bebeii mei au inceput sa miste fix la 16 saptamani. Imi aduc aminte ca eram chiar la medic, asteptam sa intru. Cand i-am spus doctorului, a zis ca mi se pare mie, ca nu am cum sa ii simt decat pe la 20 si ceva de saptamani... am ajuns acasa si i-am simtit din nou. Si de atunci sunt tot mai nazdravani pe zi ce trece.

Nu exista insa o regula sau o data fixa la care ii simti miscandu-se. Daca esti la prima sarcina, se spune ca ii vei simti mai tarziu, poate chiar la 22 de saptamani. Am o colega de serviciu care a simtit miscarile lui bebe la 22 de saptamani...

Dar ce pot sa-ti spun sigur: senzatia e unica! Eu aproape ca traiesc zi de zi pentru asta. Pana sa ii simt miscandu-se, faceam ecografii aproape la 2 saptamani, doar sa ma linistesc si sa stiu eu ca sunt bine. De cand se misca insa, nu-mi mai trebuie nimic, pana si noaptea ma trezesc si ii studiez, incerc sa-mi dau seama care dintre ei a miscat sau daca a lovit cu picorul sau cu manuta...

Bafta, o sa miste si la tine si abia astept sa ne spui cum te simti!!!

Luminita
cu si 28+

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna, fetelor!

Am fost ieri la medic, ma simt mai bine acum, dar temerile nu au trecut de tot... se pare ca am colul cam scurt... nu s-a deschis, dar e scurt si mi-e teama si doctorul zice sa stau cumintica in pat, fara efort, cat pot de mult. Trebuie sa fac si dozari de hormoni / anticorpi anti-D, eu avand RH negativ si sotul pozitiv... si vroiam sa va intreb cum exact se procedeaza, daca v-ati intalnit cu problema asta...

Stiu unde se face, la Centrul de hematologie din spatele spitalului Filantropia, dar nu stiu daca dozarile sunt gratuite ca si testarile sau daca trebuie sa cumpar eu vaccinul de la farmacie si sa vin cu el la Centru...

Merci de sfaturi!

Luminita
cu si 28+

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Deci, vestea cea mare: surioara mea are un bebelus in burtica, un grasun de mai mult de 3mm!!!!!!
Si totul e cat se poate de bine!!!!!!!!!!!

pussi concediu placut si cu fete cuminti iti doresc!
eliana sa stapaniti sanatosi masina si la cat mai multe drumuri!!!
tuculucu,andutza02 bine ati venit, sarcina usoara si copii sanatosi!
paulatsanatate copilasilor! Fa-le ambele analize la kk, si coprocultura si coproparazitologic(asta se face de mai multe ori). Sanatate!
popic80 bine ati venit! Aveti niste minuni de fete, nu alta!
tuculucueu am avut un singur patut cand erau mici, impartit pe jumatate (uite aici o poza). Cateva luni dupa ce i-am nascut, ii tineam intr-o singura "cutie" pe amandoi. Dupa aceea i-am separat, fiecare in cutia lui. Mai tarziu am scos grilajul de pe mijloc si astfel am format un singur patut si am mutat fetita in alt patut pe care mi l-a adus cineva, si astfel i-am separat de tot.

Marti va fi prima zi de plaja si pentru noi. Plecam la mare!!! Cica e concediu pentru mine....Mai am 2 zile si plec si socrela nu ne-a spus nici acum daca vine cu noi Cica "mai vedem noi!" Eu zic ca nu vine cu noi. Nu vrea. Ma deranjeaza si ma enerveaza felul asta de om : auzi, mai vedem noi...............
Cu scoala de soferi e ok. MUUUUUUULT mai greu decat credeam. La sfarsitul lunii vreau sa dau examenul , sa nu intru in septembrie ca incep serviciul. Bine, legal deja l-am inceput, insa sunt in concediu de odihna. Ha-ha-ha! ce serviciu misto, nu?
Va pupic mult si daca nu mai intru pana plec, sa ne auzim cu bine la intoarcere, sa fiti sanatosi/sanatoase si vesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

[quote]citat din mesajul lui ainia

Ileana iti multumesc tare mult pentru raspuns. Am sunat-o cum am citit ce ai scris si i-am si spus. Dintr-o data s-a inviorat! Despre faptul ca trebuie sa stea linistita si fara stres toata lumea ii spune, insa la serviciu si-a luat colega ei concediu 2 saptamani si a ramas singura si....ii e tare greu.... Acum a dat in alta.
si este tare derutata. Valoarea lui beta din a 11-a zi este 67,05. Iarasi i s-a spus ca este cam mica. Spun "i s-a spus" pentru ca nu a vorbit direct cu doctorita, ci cu asistenta. Adica la modul: au sunat-o sa ii comunice valoarea, Clara (adica sora mea) a rugat-o pe asistenta sa vorbeasca cu doctorita despre valorile lui beta, iara asistenta a pus-o sa sune mai catre ora 21 cand se termina consultatiile ca sa-i comunice (tot ea-asistenta) ceea ce spune doamna doctor..............Acum naiba stie, o fi spus ca-i cam mica poate ca ei i-au transferat 2 blastocisti si doctorita, citind in dosar asta, s-o fi referit ca-i mica, adica nu s-au "prins" amandoi, ci ca a ramas doar unul.....
A ramas ca miercuri a programat-o la ecograf si mai repeta atunci beta. Miercuri, cand de fapt are 5 saptamani, nu 6 acum am inteles ca trebuie......nu stiu de ce s-or fi grabit asa cu ea (beta in a 9-a zi, nu a 10-a, ecograful in a 5-a sapt, nu a 6-a...) si i-l face si alta doctorita pt ca a ei in luna august intra in concediu....
Ea e cam ...pleostita ( ca sa zic asa). Abia ii ridicaserati voi, fetelor, moralul si asistenta a demoralizat-o....Si asa era ea un picut dezamagita ca ii voia pe amandoi.....Cu Dumnezeu inainte!
Va pup!

Lavinia
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Da..tipic pentru doctorii nostrii..
(Pot sa intreb unde a facut FIV-ul? La Medsana sau Giulesti?)
Nu, clar nu s-a referit la :"ca s-a prins unul sau doi"! Nu ai de unde sa stii asa ceva, cum nu poti sa zici ca :"am pierdut unul"pt. ca la FIV si 1 !!!!!!!!!! este o mare reusita.

Ce este fffff bine este ca valoarea a crescut. Tinand cont ca a fost ziua 9 ( nu 10) ..se poate spune ca s-a dublat valoarea, considerand si ca mai era in organism un "rest"de BetaHCG de la pregnyl.

Intr-un fel este f bine ca merge la serviciu, ca-imai distrage atentia...
Nu stiu daca tine cont, dar NU BAIE! ( DOAR DUSURI SI NU FIERBINTI), odihna, sa nu ridice greutati,sa nu faca efort, sa bea cel putin 2 l de apa pe zi...
Sa continue tratamentul, cu tonele de utrogestan..si restul.
Daca are "incredere"( in ce scriu eu aici) ar fii bine sa ia MagneB6 macar 1 comprimat pe zi.

Nu este devreme pt. eco la 5 saptamani ( n cazul FIV-ului) se urmareste sa se vada sacul gestational ( nu neaparat si embrionul...).Si se urmareste ca nu cumva sa fie extrauterina ( risc la Fiv).

Bafta!

ileana

Ileana, iti multumesc din suflet pentru raspuns!!!! La Giulesti a facut FIV-ul cu dr. Laura Dracea. De fapt a facut un fel de combinatie intre Giulesti si Gynera. Da, a reusit, are un "bebelus" in burtica si e foarte fericita. Laura Dracea nu mai urmareste sarcini (asa i s-a spus) si a pasat-o la Doina si nu mai stiu cum. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si precis o sa fie.
Iti multumesc pt ajutor si iti doresc din tot sufletul sa-i urmezi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Va multumesc foarte mult fetelor pentru raspunsuri si pentru vorbele calde si incurajatoare!!!Credeam ca am luat-o razna si ca numai eu ma panichez ca nu ii simt inca...Oricum sper sa fie bine ca tare mi-i doresc!!!Abia astept sa va spun si ce sunt!!!
Va pupam pe toate mamici si burtici!!!

18s 4z cu

Mergi la inceput

ainia felicitaaaaaaaari surioarei. Sarcina usoara
Iar voua concediu placut!

luminita2008 stai cuminte in pat si o sa fie totul bine. Ai grija sa n-ai contractii...
Eu avea colul deschis la 25 de sapt, cerclaj facut la 27 de sapt. si tot am ajuns pana la 37 fara 2-3 zile ... deci se poate... dar fara efort, in pat cu tine

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

gata, ne-am intors acasa...
azi dimineata s-au trezit la 5, iar acum (9 dim) dorm in scaunele de masa - nu mai am baterie la aparatul foto sa le fac poza
si nu am avut nici la mare
a fost bine ca ne-am revazut familiile si prietenii
poate apuc sa citesc cate ceva

Mergi la inceput

Mamaana bine ati revenit

Eu am fost la doctor aseara, am scapat de mirena... si m-am convins ca am scapat si de chist/cutit... s-a spart si nu mai este Pot sa plec linistita la mare... ca aveam un stres cu bombita la bord... sau taiata asa, din scurt...

Altfel, baietii sunt bine... nu prea avem noutati in ultima vreme.... nu vorbesc, nu mananca decat pasat, nu beau decat din biberon, nu fac la oala ca nu-i pun... dar fac din ce in ce mai multe prostii si sunt din ce in ce mai atomici... deci ceva fac... nu au ramas bebelusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Eu dau din pacate mai rar pe-aici, desi citesc destul de des. Am observat ca au aparut f. multe fete noi, le felicit si le doresc sarcina perfecta !

Am vazut ca vorbeatzi de patutzuri, eu i-am lasat pe ai mei timp de o luna in acelasi patutz (de lemn), dupa care a fost musai sa-i separ fiindca se deranjau f. tare noaptea, si se zgariau pe fatza.
Mi se par mult mai bune acest tip de paturi, pe langa faptul ca sunt stabile, potzi sa pui in ele si o saltea de calitate , potzi sa le pui o perdelutza sa se simta mai in sigurantza, si arata si mult mai elegant intr-o camera de bebe, iar cele de dimensiunea 140x70 se pot folosi cel putzin 3 ani de zile. Cele din panza sunt paturi de voiaj, si atat, adica o solutzie practica pe termen scurt, nu sunt gandite pt a fi folosite permanent ani de zile. Parerea mea...

popic 80, am vazut pozele cu tripletele, sa va traiasca, sunt niste scumpete de fete, sa va traiasca!

Nally, am vazut ca ai DPN ca si al meu, sper sa-ti poarte noroc si sa ai o nastere la fel de lipsita de probleme ca a mea.

Fetelor, una dintre voi (scuzatzi ca n-am retzinut numele) a spus ca ar avea o retzeta de tort pt aniversare de gemeni, daca se poate as putea-o primi si eu? Merci mult!

O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput