Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 22
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
Bine ati venit: popic80 si tuculucu!
Popic o asteptam si pe mamica celor 3 fetite scumpe
tuculucu noi avem doua patutri fiecare bb, de lemn... mie mi s-au parut mai bune de lemn decat din panza... alea lea-m luat de curand ca sa avem cand plecam de acasa...
Sarcina usoara incotinuare!
AYUMI eu ii spal odata, apoi ii scot pe rand din cada si ii tin infasurati in prosoape... Mihai e mai potolit si sta, asa ca incep cu Andrei echiparea... cand vad ca da semne si celalalt ca vrea sa iasa din prosop, il las pe Andrei si pun si la Mihai un pampers... si tot asa.. odata ulul, odata celalalt...
Dar la mine e mai simplu acum ca sunt mai maricei si parca mai usor de manevrat...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
luminita2008 spune:
Tuculucu, felicitari pentru sarcina, sper sa o tii cat mai mult si sa decurga totul cat mai bine.
Si eu astept doi bebei, ai mei sunt doi baieti nazdravani, gemeni identici se pare, veniti asa, dintr-o minune de la DD! De azi avem 28 de sapt si totul decurge bine, ar trebui sa nasc in octombrie, dar se poate si mai devreme...
Cat despre patuturi, eu m-am hotarat sa le iau din panza, asemanatoare unui tarc, cu etaj. Cumnata mea are unul si e rezistent si foarte ok, are si masa de infasat. Mie nu prea imi plac cele de lemn, nu le vad utilitatea, nu inteleg de ce sunt mai scumpe, unde mai pui ca trebuie sa cumperi si pernite laterale pentru ele, sa ai grija ca nu se loveste bebe singur de patut... plus ca astea din panza sunt de regula pliante si le poti lua cu tine daca trebuie sa pleci cu bebeii undeva.
Pana la urma, gusturile nu se discuta, dar cand faci alegerea gandeste-te in primul rand la utilitatea si confortul pentru bebei.
Pupici
Luminita
cu si 28+
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
luminita2008 spune:
Popic 80, ti-am vazut comorile, trebuie sa fii cel mai fericit tata din lume!!!
Va doresc mult succes si rabdare, imi imaginez ca e destul de greu, dar cu siguranta este si foarte frumos!!!
Numai bine!
Luminita
cu si 28+
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
paulat spune:
Buna.
Elyanne sa stapaniti sanatosi masina si ma bucur ca s-a spart micul chist si nu este nevoie de interventie.
Pussi ce ai rezolvat cu laptele la tuste. Ce prefera?
Sunt suparata. De cateva zile copii imi vomita mancarea(dupa ce mananca la un min. vomita), intr-o zi unul in urmatoarea celalalt sau chiar amandoi. AM sunat dr. si le-a dat Biotics si metroclorpramid. Analizele la scaun le-au iesit bune. NU am gasit nimic.
Stefanel nu vrea sa manance laptele, cand vede biberonul isi baga capul in perna, jucarie orice numai lapte nu. Aseara dupa lupte cu fel de fel de jucarii abia a mancat 150ml si imediat l-a vomitat.
Nu stiu ce au. NU mananca prea mult, am aprox. aceleasi mese ca Pussi.
CU somnul am rezolvat, adorm cu muzica.
Va pupacim
Mami de
elyanne spune:
Poate le ies dintii? Elena voma de la dinti... cu cateva zile inainte sa sparga gingia...
Daca dr. zice ca n-au alte motive... poate e asta...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Sheannamp spune:
Bianca, 700 de ml pe zi e foarte bine. mai ales ca probabil mai maninca si alte lactate (branza, cawscaval, iaurt) plus ca in legume si carne exista calciu....
In alte ordine de idei, imi place tare mult jurnalul tau, e deosebit ca si lumea din care scrii....Felicitari, o sa ai ce sa dai baietilor cand vor fi mari!
dalina2x2 spune:
tuculucu, BUN VENIT! Felicitari pt. bebei si sarcina usoara si cat mai lunga iti dorim!!
popic, inca o data va uram toate cele bune, esti un tatic intr-adevar implinit! Asteptam mai multe si de la mamica, pe care-o felicitam si ii dorim toata rabdarea din lume!
paulat, si ale mele vomitau cand le ieseeau dintisorii. Acum insa am avut si noi probleme cu diareea si dr m-a intrebat si daca nu vomita, pentru ca f. multi copii au avut probleme cu astfel de manifestari; cica din cauza caldurii... le-am dat biotics si le cam tin la regim... orez, branzica de vaci, bananane... sper sa scapam si noi mai repede (ieri au avut cate trei scaune, azi numai cate unul
Si, inca ceva: pune si tu la semnatura data nasterii scumpicilor tai, sa stim si noi la fiecare mesaj...
eliana, felicitari si din partea noastra pe. masina! Spune-mi si mie, te rog, de care v-ati luat? ca si noi suntem in cautari asidue dupa sapte locuri!
Pupici tuturor!
andutza_02 spune:
Buna ziua mamici si viitoare mamici de 2 sau mai multi bebei.
Si eu astept gemeni si cred ca am parte de un miracol de o minune de la Dumnezeu.Sunt foarte fericita dar si un pic stresata pentru ca am mai pierdut o sarcina unica anul trecut nu se stie din ce motiv.DPN este 07.01.2009 dar este probabil sa nasc in decembrie.As vrea sa stiu cand ar trebui sa miste pentru ca abia astept si cum se simte cred ca este ceva unic.Am 18s si 2z nu stiu cu siguranta ce sunt bebeii dar se pare ca fete,aflu abia in septembrie cand ma duc la eco.Eu cu tensiunea stau bine dar mi se umfla picioarele foarte rau arata ca niste butuci.Oricum m-as bucura daca as afla raspunsurile la intrebarile mele.Va pup si va doresc toata sanatatea din lume.
18s+cu
pussi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nally
Acasa am un tensiometru electronic care imi arata aproape constant 9 cu 5 tensiunea. Cand am ajuns la spital am rugat sa imi ia si o tensiune cu aparat normal.. tensiunea mea in conditii normale fiind de 12 cu 7 ... Acolo mi-a iesit 14 cu 9. Imi pare rau ca nu am luat si aparatul meu cu mine sa compar valorile... Regim fara sare tin... Picioarele sunt de domnisoara... nici o umflatura... insa degetele de la maini sunt un pic umflate dimineata! Nasc la Cantacuzino cu Dr. Ciulcu Alexandru in care am incredere. Repaus la pat am de cand am facut serclajul adica de 8 saptamani doar la baie sau in patul din sufragerie sa mai schimb peisajul... Ce sa zic... sunt un pic ingrijorata acum... Pupici Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 30 s - D.P.N 6 Oct. 2008 Dambusteii scumpi! Poze cu Sebi! * Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* |
scuze ca ma bag, dar ii dau dreptate Anei.... eu am nascut din cauza preclamsiei... care a dat binenteles si retard de crestere intrauterina. L-a mine a debutat cu vomitat la 30 de sapt., apoi tensiune, puseuri peste puseuri, inlusiv in somn...ma durea capul cand ajungea pe 140/100.... si de la 34 de sapt. am facut si edeme. Am respectat repausul la pat, mancatul nesarat... asa am ajuns la 36 de sapt., dar cu retard de crestere 2 sapt( desi mi-au facut aproape zilnic doplaruri si masuratori de tensiuni pe vasele din cordonul ombilical), si le-am nascut la 2 kg. si 2, 2 kg. Eu va doresc multa sanatate!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
paulat dimineata le dau H3 si seara H2( merge pana la 1an, asa scrie pe cutie, dar eu n-am vazut)
Cu garduletele am rezolvat-o, am facut comanda la un tamplar...
Multumesc fetelor!
popic bun venit! Sa va traiasca fetitele!
tuculucu bun venit si voua! sarcina usoara in continuare!
eliana felicitari pt. masina! s-o stapaniti sanatosi si sa va duca numai in locuri frumoase! Iar cu chistul, DD le rezolva pe toate!
maine dimineata plecam in concediu
ne vedem pe 25.08!
va pup pe toate
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!