DAVID - darul cerului, frumusetea pamantului

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pupici pentru David de la o Sanziana

Felicia, mi-a placut enorm povestea ta, si ai istorisit asa de frumos! Va doresc sa aveti parte numai de ce-i frumos!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Sa-ti traiasca MINUNEA, sa fie SANATOS si NOROCOS!
Si voi sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de el si el de voi!

Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

I do it my way ! marfa de marfa melodia lui Elvis. daka nu vedeam scris la miss ..... uitasem cat de mult mi-a placut melodia asta prin tineretile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicia, draga mea,

ce as putea sa mai adaug aici, pe linga urarile pe care ti le-am facut pina acum?!

Sa fitzi sanatosi si fericitzi totzi 3, iar bb David, care este o bomboana de copil, sa va umple inimile de fericire si sa aiba noroc in viata!

Multumesc din suflet pt surpriza pe care ne-ai facut-o! Bianca este fascinata de bb David, iar la loc de ciste, intre "colectia" ei de timbre, va sta pe primul loc, timbrul cu bb David! Absolt superba felicitare! Multumim din suflet!

Felicia si Bogdan, sa va iubitzi mereu ca acum si sa va bucurati de "Darul cerului - David!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

ce as mai putea sa adaug... bucura-te din plin de fiecare clipa (chiar daca uneori e foarte greu), profita la maximum de perioada asta superba. m-a emotionat povestea ta si intr-un fel parca parca mi-as dori sa dau timpul inapoi...
iti doresc sa te bucuri de bebe David si de tot ceea ce aduce el nou in viata ta.

cu mult drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicia eu nu pot adauga mai mult decat au adaugat fetele de aici. Iti urez asemenea lor multa multa fericire alaturi de puiul tau mic si de Bogdan si sa aveti numai clipe de bucurie.
Toate necazurile palesc la zambetul lui bebe mic. Sa ai parte numai de zambete si gangureli si sa iti umple inima de fericire.
Te pup si pupici si la racusor

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele dragele,

Mii de multumiri pentru urarile si gandurile bune, ma emotioneaza de fiecare data.

Bebe David a implinit ieri 2 luni!

Tocmai am revenit dintr-o vacanta de 2 saptamani cu bebe David in Austria. Am avut vreme buna, iar David s-a comportat exemplar Am nimerit tocmai dupa puseul de crestere de 6 saptamani, asa ca a fost total schimbat. Pe drum in masina a dormit tot timpul, iar acolo a fost foarte curios in apartamentul de vacanta, a examinat atent toata mobila, tablourile, il fascinau in mod deosebit becurile si lampile, n-a plans deloc din cauza schimbarii de mediu...

Deja incepuse sa fie mult mai vioi, i se marisera ochii, vedea mai mult, radea mai mult, a fost o incantare. Am avut un pat dublu la dispozitie (Bogdan a dormit tot intr-un pat dublu, in camera alaturata) si a fost lux curat: David dormea intr-un pat imens, eu ma intindeam langa el numai ca sa-l alaptez si apoi il lasam sa doarma acolo, linistit. Duse au fost si durerile de stomac care inainte il faceau sa urle cam o data pe zi! Doamne-ajuta sa nu se mai intoarca niciodata!!

Ne-am odihnit cum trebuie, ne-am facut si un ritm de noapte in care ma lasa in prima parte sa dorm cam 4 ore pana ma solicita din nou pe post de lactobar Am reusit si eu sa ma odihnesc, sa-mi gasesc un ritm de somn cu care sa nu mai fiu zombie ziua, aleluia!

Am fost cu el si in plimbare pana la un lac, prin padure, l-am dus in brate si i-am aratat totul pe acolo, apoi a stat in carut pana am mancat si noi de pranz, apoi a tras o "balega" de zile mari si l-am schimbat in restaurant si apoi ne-am intors acasica.

La intoarcere am prins un ambuteiaj oribil pe A3 (tipic) si l-am alaptat de 2 ori in masina (planificat fusese o singura data). De asemenea, surpriza emisiunii: de parca as fi avut gura aurita (cobisem inainte la Bogdan ca sper sa nu-mi faca tocmai azi figura si sa se murdareasca) David a facut un big big kk pana-n gat, murdarind si body-ul si pijamaluta , iar noi mergeam in timpul asta bara la bara cu toate masinile si masina noastra era plina ochi, nu aveam unde sa-l schimb inauntru. Am ajuns dupa minute bune la o parcare improvizata, unde am ochit o masa de piatra murdara, am scos din geanta toate instrumentele de lucru, l-am asezat bine, l-am dezbracat la fundul gol si da-i si sterge-l peste tot la patru maini si da-i si razi cu gura pana la urechi, ar fi trebuit sa ne filmeze cineva in clipele alea!! Dar totul e bine cand se termina cu bine, l-am schimbat repede ca sa nu raceasca si apoi totul a fost ok, a dormit restul drumului.

Aseara i-am facut in sfarsit din nou baita, a dormit dupa aceea 4 ore si jumatate ca un inger, manca-l-ar mama pe el!

Acum ii ia ceva timp sa se reobisnuiasca si el cu casa, caci acum doua saptamani nu era asa treaz si vioi ca acum si nu cred ca inregistrase mare lucru in jurul lui. Acum ne recunoaste, rade cu gura pana la urechi la noi, gangureste putin si incearca sa comunice cu noi, e o incantare!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Bine ati revenit acasa! Sigur i-au trecut durerile de burtica!

Cu lactobarul cum merge? E bine aprovizionat? Si fara jena, dureri?
Sper din tot sufletul ca da! Dupa cum ti-am mai spus, si la mine primele luni au fost mai dificile (colici, urlete), ma dureau un pic sanii, dar apoi...boierie, frate! Chiar devenise un ritual placut de ambele parti!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga Felicia, pupici lui David, si noi botezam in prima sambata din septembrie un mic David...
cat despre decizia de a avea un singur copil eu acum o regret nespus, stiu ca nu-i tarziu, dar distanta fata de Andrei e f mare...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, pt cea de-a 2-a luna de viatza!!!!

Ma bucur mult ca v-atzi relaxat si v-atzi gaist un "ritm" comun!

Pozele sunt absolut superbe, iar bb David seamana f mult cu tine:-) (de la nas in jos:-)) si cu Bogdan (la frunte) (sau asa-l vad eu:-)))

Mergi la inceput