DAVID - darul cerului, frumusetea pamantului

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam si noi un pui de 2 luni!sa ne mai scrii si noua de bebita David,te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Cu lactobarul cum merge? E bine aprovizionat? Si fara jena, dureri?
Sper din tot sufletul ca da! Dupa cum ti-am mai spus, si la mine primele luni au fost mai dificile (colici, urlete), ma dureau un pic sanii, dar apoi...boierie, frate! Chiar devenise un ritual placut de ambele parti!

Merge foarte bine, ne-am adaptat de minune! Cel mai greu a fost cu gasirea ritmului de noapte, sa ma pot odihni si eu cate 2-3 ore legate, in rest nu aveam probleme...

Acum a inceput sa ma strige (sau asa mi se pare mie ), are un planset mult mai "matur", mai diferentiat, chiar ai senzatia la un moment dat ca te cearta, ca nu stai mai mult cu el... Of, daca as putea l-as lega de mine tot timpul, dar nu pot, ca ma dor spatele si umerii de cat il tin in brate... E curios, vrea numai pe umar, sa fie sus si sa vada el totul... Ehei, va fi un geniu, stiu de acum Si ii va scoate lui mami peri albi

Trebuie sa incarc azi poze noi din vacanta, sa vad daca-mi lasa timp scumpisorul.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Felicitari, draga mea, pentru un scumpic de bebelus ! David, sa fii sanatos, sa fii cuminte, ai o mama grozava ! Pupici pentru amandoi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

In sfarsit am apucat sa citesc!
Miss - sunt convinsa ca stii deja, dar simt nevoia sa-ti spun ca ai un talent deosebit de a nara, iti exprimi asa de frumos trairile,emotiile, bucuriile. M-ai lasat PAF!
Dupa cum bine stii, am avut ceva probleme si n-am avut asa mult timp de forumeala si de citit in liniste. Asa ca am amanat momentul asta, am vrut sa-ti citesc povestea intr-un moment de liniste, sa ma bucur alaturi de tine, sa traiesc povestea la maxim!
Sa dea D-zeu sa va bucurati de David si tu si Bogdan! Sa fie sanatos si implinit! Este un norocos ca are asa parinti si voi sunteti norocosi sa aveti asa minune.
Racusori sunt cei mai tari!

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Felicitari Felicia! Bun venit David, mic racusor nascut in noaptea de sinziene, ce frumos!Acum ce am citit povestea nasterii plina de peripetii si clipe din trairile si dorintele voastre, ca de obicei o placere sa te citesc, esti o tipa super, draga proaspata mami! Numai fericire va doresc si sa fiti asa toata viata!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Fetele, si multumim de aprecieri si urari!!

Momentan suntem la puseul ala de 3 luni, are de 2 zile in fiecare dupa-amiaza intre 5 si 6 cate o ora in care plange ca un om mare, refuza si sanul (plange cu el in gura), nu stiu ce l-o durea, of, scumpul de el, dar ii curg lacrimile pe langa ochisori si ma rupe in doua... Azi mergem la pediatra sa vedem daca ne dam seama ce este si ce putem face. In rest, il car in brate cate trei sferturi de ora (ma rupe, ca are peste 6,5 kg deja) si adoarme epuizat cu capsorul pe umarul meu, saracutul... Sper ca azi sa terminam cu acest puseu ticalos...

Am pus un video nou in albumul din septembrie, daca vreti sa-l vedeti pe zambilici

Va dorim si noi voua la fel, tot binele din lume

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Doaamne Miss Parker, ce bebe superb! Am vazut ca ai mai scris la subiectul asta si am intrat si pe poze, de obicei nu prea ma uit la poze (nu stiu de ce). Vai, e superb. Stii... am si eu 2 fete. Pot sa-ti zic cuscra?
3 luni, cand a trecut timpul?
Felicitari pt. asa bebelus frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Miss, deoarece 'CINEVA' iar mi-a dat trezirea devreme, si a fujit mosh Ene.... m-am re apucat sa cetesc povestea nashterii. SUperb. Emotionant. Sublim.
Sa va dea Dumnezeu sanatate, si fericire cel putin ca pana acu. Si mult succes in urmatorii 20 de ani

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

martie, Cleo, m-am bucurat mult sa va vad pe aici! Candva voi imprima toate aceste pagini si ele ii vor ramane lui David amintire candva...

De vineri am inceput sa-i dau si biberon, se pare ca la 4 luni lapticul meu nu ii mai ajunge (am facut si proba suptului), de vreo 3 saptamani nu mai luase in greutate, asa ca... am trecut pe completare...

Sper sa nu se intarce singur prea repede...

martie, saru'mana pentru complimente, iar daca vrei sa ne incuscrim, io zic sa bagi niste poze aici cu viitoarea mireasa

Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Cu mare placere,

http://family.webshots.com/album/562700829mCNmia

ma rog, aici era la 10 luni, acum are 1,5 ani, ditamai fata, merge in picioare, zice mama, gaga si... Da-vid sau ceva in sensul asta, n-am inteles exact, o s-o mai intreb...

Martie & Bebica & maimuta Sara

Uitasem, iar cea mare e la gradinita germana. Eeeee?

Mergi la inceput