DAVID - darul cerului, frumusetea pamantului

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mama-mama, sta omul fara internet 6 zile si ia uite ce rateaza

martie, sa-ti traiasca fatuca, e superba!! Ce gene lungi si frumoase are, si eu credeam ca David al meu bate recordul (ei, poate la baieti)... Pai atunci sa ne gandim bine la incuscreala asta, sa vedem cum facem

Eu deocamdata am inceput sa-i dau lui David completare formula nr. 1, in speranta ca voi putea sa dorm si eu mai bine noptile, dar tot de 2-3 ori ma trezeste... in timp ce bebele unei prietene doarme dus de la 21 la 6

La controlul de 4 luni, acum 2 zile, a avut 7.240g si 66cm, e absolut perfect!!

I-am facut si un slide show cu pozele cele mai semnificative (e la semnatura). Sper sa va placa!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Ma bucur ca a mers bine cu hranirea naturala! Si eu am inceput, pe la 4-5 luni sa-i dau bibe cu laptic seara, rezultate s-au vazut dupa vre-o 3 saptamani. Asa ca, succes, si nu renunta pentru nimic in lume la alaptat... nu-i asa ca a devenit ceva superplacut si frumos?

Si montajul e super!

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Doamne, MissParker are copilul asta al tau o privire de zici ca te strapunge! Are o mimica de om mare care parca spune "chinuiti-va voi cu mine, ca eu oricum stiu mai bine cu ce se mananca lumea asta!" Pe langa faptul ca e frumos foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

andruskandu, Lo_li_Ta, multumim de interventii/complimente.

Cu alaptatul a devenit acum o placere si mai ales, vorba lui Cleo de la Clubul Scutecelor noastre, e "solutia magica", ma ia groaza la gandul ca in curand, prea curand, n-o voi mai avea la indemana... Simt deja ca se imputineaza lapticul, sotul chiar mi-a zis ca acum miros iar ca inainte de sarcina, semn ca se reordoneaza hormonii... Cred ca totul s-a schimbat de cand am inceput sa completez cu formula, dar daca altfel nu mai ia in greutate, ce sa fac? Deocamdata nu-i dau mai mult de 2 bibe pe zi, unul la pranz si unul seara, cate 100ml fiecare (seara bea chiar un pic mai mult). Oricum, peste 2 zile implineste 20 de saptamani, mai avem 4 saptamani si incepem diversificarea, deci eu zic ca e bine cum au decurs lucrurile pana acum. Daca ar dormi si el noaptea vreo 6 ore legate, nu mi-as mai dori nimic! Sa vedem cum va fi cand il diversific si il trec singurel in camera lui, poate ca adolo va dormi mai bine, daca nu-l vor mai deranja adultii

Lo_li_Ta, cateodata si eu am aceeasi impresie, ca David a venit pe lume gata pregatit in chestiile esentiale, noi tre' doar sa-l insotim si sa-l ajutam in chestiile alea marunte in care nu se descurca inca singur, papica, imbracat, spalat etc. Ma uit in ochii lui si vad mistere-mistere, e atat de expresiv copilul asta... si o spun nu fiindca e al meu, caci sunt f. obiectiva, dar zau ca nu-i gasesc nici un defect. Chiar ca m-a binecuvantat Dumnezeu

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Pai, vezi, Felicia, si cand iti spuneam...
Pentru mine alaptatul a fost o superplacere, nu numai o necesitate. Si mi-a dat DD, ca am alaptat 1 si 9 luni... si nu-ti pot exprima bucuria pe care o aveam cand sugea Andrei si-i simteam bucuria si freamatul lui de placere cand ii ofeream sanul! Increderea pe care o vedeam in ochii lui...dragostea pe care mi-o oferea el...

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

...Si pot sa-ti spun ca a ramas cu dragoste pentru sanii mei. Stie ca de acolo a venit laptic, si-mi cere sa-l las sa-mi pupe sanii.
Daca nu-l las, incepe sa planga, presupun ca o ia ca pe o forma de respingere, asa ca-i permit.
Vai, si ce gesturi tandre are... intai isi freaca obrajorii, apoi ii pupa, pe fiecare in parte...si-mi trage bluza la loc.
Asta-vara, dupa intarcare, imi cerea asta de 10-15 ori pe zi, acum vad ca a mai rarit-o cam la 2-3 ori.

"Da-mi pup nunutzii!"

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Ce face David? Ne mai dai vesti?
In curand implineste 6 luni... baiat mare, gata de mers de-a busi-lea!
Mai papa sanut?

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Bai Miss Parker, ne-ai parasit de tot?

Multumesc pt. complimente, asemenea, uite chiar ma gandeam la tine, iar te-am pomenit la Nasterea in apa si am citit si o postare de-a ta mai veche, de acum vreun an si jumatate, su-per mis-to, mi-a placut asa de mult... . Plus ca recomandai o carte (mami, tati, ma auziti?) pe care abia mi-am cumparat-o. Semn, vezi?
Ce mai face frumusetea de baiat?

Pt. restul mamicilor - luati-va gandul, e dat!

Mergi la inceput

Martie, pai ai doua fete nu? Ia uita-te la mandretea mea de baiat!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Vaaai, scumpul de el, e un dulce!!
Tinem legatura, daaa??

Mergi la inceput