Mamici si gravidute de Italia (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

acum imi dau seama ca am ingrosat fara sa vreau measul..asta e..nu a fost cu intentie...dar nici nu mai intru sa modific..ca si asa imi i-a o gramada de timp...
doar ca eu credeam prima ca in cazurile aste ar fi de vine reclama de la pampers..dar cred ca e de la saracul meu mouse ..la cate lovituri a primit... e cam cazul sa-l schimb....

si in fine ca nu-mi terminasem ideea cu raluka ..sa stii ca chiar ma gandesc la voi.. as vrea sa stiu ca totul e bine...acum daca vrei sa crezi sau nu esti libere sa gandesti ce vrei dar eu nu cred ca-mi cade limba sa fac o rugaciune pt. fiecare .. daca ar fi dupa mine..eu as dori la fiecare numai bine..si daca as avea puteri cred poate pe undeva as putea sa ajut cate un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Uite cand am zis si eu sa intru sa ma scuz ca nu am mai intrat vad ca STEFANIA a intrebat de mine. Scuzati-ma dar nu stiu nici eu cum sa ma impart. Deci, scuze, scuze. Nu e cu intentie. Va las sa cititi povestea nasterii de la semnatura si pe urma mai intru sa va povestesc ce-a urmat.

Va pup si scuzati!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by danangie

Uite cand am zis si eu sa intru sa ma scuz ca nu am mai intrat vad ca STEFANIA a intrebat de mine.

ALESSIO, comoara mea

[b]S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

si eu am intrebat de cateva ori de tine ... insa te-am vazut pe topicul celalalt, am vazut si poze cu Alessio, am vazut ca sunteti bine, asa ca m-am linistit

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Discutii , discutii... si "imaginea judelui" umbla brambura .

Mirela, daca mai citesti, sa stii ca imi pare rau ca nu mai scrii...daca nu ti se mai par interesante discutiile as intelege ca e un motiv, dar doar ca Georgica nu vrea sa vb cu tine mi se pare putin copilaresc, sunt destule fete care au raspuns mesajelor tale...Va doresc mult bine!

Katia, ma uimesti cum poti sa tii minte atatea amanunte...multumesc pt urarile de bafta pt sot, a dat examenul, proba scrisa, in sept da oral daca trece la scris, apoi urmeaza sa intre pe contract indeterminat de trece si oralul.

Ieri am fost dimineata sa repetam analiaza lui Eduard pt streptococul nostru prieten, apoi la mare, seara la aniversarea verisoarelor... Revin cu poze de la aniversare...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANA citisem ultimele mesaje, iti multumesc ca ai intrebat de mine. Sincer nu reusesc sa ma impart, acu' incep sa-mi fac un ritm si sper sa pot intra mai des.

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

cat priveste comunicarea virtuala, sunt multe de spus ... chiar acum citeam ceva care merge perfect si pe acest forum

Referitor la utopia unui spatiu dedicat doar unei anumite comunitati care se regrupeaza in jurul acelorasi valori, nu este tocmai o utopie.
Practic functioneaza ca si cu intrarea musafirului in casa, se intra in acest spatiu declarat, orientat inspre AP sau orice altceva vreti voi. Se intra in respect fata de acele valori, din curiozitate, se accepta ceaiul, dupa care musafirul e liber sa urmareasca discutiile manat de interes, curiozitate, perplexitate, etc. In foarte putine cazuri am vazut situatii in care se discuta atat de categoric acesti PRO si CONTRA.
Exiata foarte multe discutii animate in interiorul grupului, se vin cu completari, se cauta sustineri, etc.
Cui nu-i place casa in care a intrat e liber sa se orienteze inspre alta, cine se regaseste in ceal spatiu virtual e intampinat cu caldura.
E ca si cu un forum dedicat artelor martiale, cei interesati il vor frecventa, cei neinteresati nu se vor obosi probabil nici sa deschida o pagina.

si ca tot suntem in Italia va dedic versurile unui cantec

Prima di partire per un lungo viaggio
devi portare con te la voglia di non tornare piu'
Prima di non essere sincera,
pensa che ti tradisci solo tu
prima di partire per un lungo viaggio,
porta con te la voglia di non tornare piu'
prima di non essere d'accordo
prova ad ascoltare un po' di piu'
prima di non essere da sola
prova a pensare se stai bene tu
prima di pretendere qualcosa,
prova a pensare a quello che dai tu
non e' facile pero' e' tutto qui,
non e' facile pero' e' tutto qui.
Prima di partire per un lungo viaggio,
porta con te la voglia di adattarti
Prima di pretendere l'orgasmo,
prova solo ad amarti
Ma prima di non essere sincera
pensa che ti tradisci solo tu
prima di pretendere qualcosa
prova a pensare a quello che dai tu dai
non e' facile pero' e' tutto qui,
non è facile pero' e' tutto qui si.
Stop prima di pretendere qualcosa
non è facile pero' e' tutto qui
prima di pretendere qualcosa
prova a pensare a quello che dai tu...

(Irene Grandi)
http://www.youtube.com/watch?v=NsjjhZJwmNU

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danangie

DANA citisem ultimele mesaje, iti multumesc ca ai intrebat de mine. Sincer nu reusesc sa ma impart, acu' incep sa-mi fac un ritm si sper sa pot intra mai des.

ALESSIO, comoara mea

te inteleg perfect, nu trebuie sa te justifici.

mai intai de toate puiutul tau , in timpul liber ... alte pasiuni.

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi pe la pranz!

Stefi,vad ca ai avut spor la lecturat si comentat!Era o gluma cu dormitul noaptea de grija mea,desi in orice gluma e un pic de adevarDar pe bune,nu ma face sa sufar atata lucru,nu ar fi normal sa astept ca niste persoane pe care nu le-am vazut in viata mea sa-mi simta durerea.
In fine,toata povestea asta e deja prea obositoare!Si de fapt nici nici n-am avut vreodata un motiv real de "cearta" in cadrul grupului,in afara unor probleme imaginate!

Dana-microbista,si cu tine am glumit

Danagie,bravos,am citit istoria voastra,am vazut piticul,care-ti seamana!De la agonie la extaz..ei,daca n-ai trece prin intuneric,cum ai putea aprecia cu adevarat lumina?

Dana7mi,frumoase versurile - cat pot eu intelege cu italiana mea de balta! Ehe,cu teoria stam bine cu totii,practica ne omoara

Alex, nu trebuie sa fim de acord cu toti si toate, ca doar de aia suntem unici! Ma bucur ca sunteti bine,inca un pic si aniversati si voi anisorul!

Oana,nu-i tarziu nici in ultimul ceas, atunci se exprima si judele! Acuma sper ca nu ti-a picat rau..dar cred ca tu esti in asentimentul meu,ca de aia-mi permit

Va pup,gagici, si va doresc o duminica placuta!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Danangie, am citit povestea voastra, l-am vazut si pe Alessio mult asteptat, e un bebe dulce, ma bucur sa te "cunosc" si pe tine...

Raluca, nu te preocupa ca tin la glume si stiu sa fac si diferenta intre glume si ironii

poze

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinaleguti

Salut tuturor, eu sunt la primele arme si nu stiu daca reusesc , dar vreau sa ma inscriu si eu la aceasta comunitate virtuala italiana.
Ma cheama Adina stau la Milano si am doi baieti , pe Teodor de 5 ani si 7 luni si pe Cosmin de 7 luni. Mai este cineva de pe langa Milano?

bine ai venit Adina! Sa-ti traiasca baietii!

si eu sunt prin zona, cand vii din Ro, poate ne o punem de o intalnire cu mamicile de pe aici.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput