Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 8
dana7mi spune:
micio, frumoasa petrecere, cu multa lume, multi copii. Ce dragute sunt sarbatoritele imbracate in ii. Eduard este foarte serios, un gentiluomo.
si noi peste o luna facem petrecere, sa vedem cine a ramas acasa sau au facut vacantele inainte ... mai toti sarbatoritii nascuti in vacante, fac petrecerea in familie.
micio spune:
Dana, asa e a fost o petrecere frumoasa...sotul verisoarei a crescut aici si se cunoaste cu toata lumea din localiate, pe cei cu copii am ajuns sa-i stiu si eu ca ne intalnim in parc, chiar daca nu stam la povesti ne salutam pe strada...Eduard nu a fost tare incantat de "balamuc" la inceput, statea numai dupa mine, cum dispaream incepea sa ma caute: " e qui mama, e qui mama" , petrecerea a fost la un bar langa un lac unde mergem des sa dam mancare la rate si ma tragea sa-l duc sa vada ratele...
Eduard-19.01.'06
dana7mi spune:
rate si gaste ... a fost subiectul meu matinal de fotografiat ... aseara am mers cu cortul la un lac unde pescuim (eu nu, ca nu am rabdare; am pescuit o data in mare ... era interesant, insa nu il aveam pe Ale ) ...
Raluk31 spune:
Fetele,o intrebare : cum arata extrasul actului de nastere italian, modelul plurilingv, pe care l-ati folosit voi ca sa obtineti certificatul Ro de nastere al copilului? Pregatesc actele si nu sunt sigura.. am unul asa ca un tabel si scrie in it si fr si are 2 pagini..asta sa fie?
Oana,frumoase poze,se simte atmosfera de sarbatoare Ce bine ca aveti atatea cunostinte!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Fetele,o intrebare : cum arata extrasul actului de nastere italian, modelul plurilingv, pe care l-ati folosit voi ca sa obtineti certificatul Ro de nastere al copilului? Pregatesc actele si nu sunt sigura.. am unul asa ca un tabel si scrie in it si fr si are 2 pagini..asta sa fie?
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
sunt mai multe formate, indiferent care ar fi, trebuie sa contina:
-numele copilului
-numele si prenumele tatalui si al mamei
-data si locul nasterii.
certificatul de nastere a lui Ale are doar o singura pagina. Acum nu stiu cum arata extarasul actului de nastere, eu am folosit certificatul de nastere.
alex14 spune:
raluka- asa e are dreptate DANA important este sa contina numele copilului , numele mamei si al tatalui si locul nasterii copilului,.Am avut prieteni care au cerut din comuna certificato di nascita si era trecut doar numele copilului fara parinti si nu au putut rezolva nimic in Romania. Asa ca atentie mare !!!
Raluk31 spune:
Ok,mersi pt raspunsuriAsta pare sa contina tot ce trebuie..Cand ati pus apostila a durat? Sau s-a facut pe loc?
Raluca
de Anais Iasmina
dana7mi spune:
depinde de fiecare prefectura. la Milano apostila dureaza 2 zile. de exemplu o duci lunea si o ridici miercuri. Apostila este gratuita.
alex14 spune:
raluk- eu cind am fost mi-au pus apostila pe loc si nu am platit nimic ( apostila o pui la prefetura )
daraban spune:
raluca eu nu imi amintesc cum era,deci nu te pot lamuri prea bine.
Dar cum ziceau si fetele tr sa fie neaparat numele copilului si ale parintilor.Asta imi amintesc,dar cum arata nu prea mai stiu.
Oricum nu era sub forma de tabel.
dana si delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA