Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 6
katiapam spune:
Simo-ce fain ca veniti in concediu!!!
cred ca ti-e dor de italia
pe cind botezul?
Stefania-asa am patit si eu cu Giulia,deja de citeva ori si din carucior a zburat
acum ii pun toate centurile dar cu tot cu ele se ridica intr-o secunda in picioare si atit imi trebuie sa nu fiu pe faza o secunda.....
ticker
deGiulia (20/06/07)
alex14 spune:
buna fetelor!
am aparut si eu , si sincer imi pare rau de cele intimplate , dar asta e nimenea nu poate sa fie perfect.
eu imi cer scuze in ultimul timp nu prea am intrat pe net, am inceput serviciul si mi-e tare greu nu mai am timp de nimic, seara sint terminata
ALEK-al meu creste vazind cu ochii , e un dragalas vrea sa mearga tot timpul pe jos dar ii este frica singur .
raluk- mersi mult ca ai intrebat de mine, sint aici chiar si mai rar , de multe ori intram si eu , citeam si daca nu aveam nimik de zis nu ma amestecam si cred ca este normal la un asa forum cu o asa tema sa iti lauzi puiutii si sa povestim intimplarile si experientele pe care le traim-
Eu sincer am invatat multe de la voi, nu am de ce sa ma pling chiar daca citeodata am trecut cu vederea peste unele pareri venite de pe forum.
va pe toate si toti bebelusii
http://www.flickr.com/photos/alex_14/
slimatei spune:
hai ca am reusit sa citesc un pic pe fuga din urma...
raspund din urma..mai am pana ajung la noile pagini ..asa ca daca voi fi inoportuna ..imi asum responsabilitatea..
in primul rand multumesc fetelor care m-au ajutat cu cate o intamplare si o vorba buna.... face mult cand o mamica e in criza.. acum nu mai am asa frica ..a disparut dar am ramas un pic asa cum sa-i zic...cu mai multee sentimente ..dar incerc sa ma conving ca e ok
in fine stefy e bine..
nu am observat nimic deosebit la ea..la dr.nu am ajuns ca am considerat ca nu e necesar..oricum ii voi face in particular niste investigatii ca dureaza si mai putin ca timp..decat sa stam la cozi interminabile..si..
andreea bine v-ati mutat in casa noua..sa va fie de bine!imi pare rau cu lapticiul, sper ca ai scapat de griji si totul e ok acum
raluca si tu te lupti cu lapticiul..offf..de ce oare..mai auzisem si la petro ca e mai putin si culmea e ca nici eu nu mai am atat de mult.. eu care aveam o maree de nu reusea stefy sa manance cataveam de dadeam in mastite..cei drept si ea creste si probabil ca are nevoie de mai mult... dar eu una cred ca e si d ela cald si ca ar tb sa bem cat mai multe lichide... dat fiind faptul ca sudam si mult..o mare parte din apa care o bem nu mai ajunge sa faca laptici..asa ca mai fortat, mai in sila..trebuie sa beau apa..
am ajuns sa beau o cantitate considerabila de apa pe zi, sa stau cat mai linistita psihic si sa ma odihnesc mult°(somn)...dupa ce am observat ca e mult mai putin...intr-o zi am vrut sa verific cat este..si in vroe 4-5 ore nu reusisem sa am laptici mai mult de 90 gr....nu am de ales daca vreau ca stefy sa aiba parte de tzatuca ei...
stiu cum va simtiti va sunt alaturi cu gandul macar sa stiti si va doresc sa se reglementeze si la voi...
cristina felicitari con tutto il cuore
ma bucur ca giulia sta mai binisor
stim cum e cu telecomenzile..si culmea ca de ele nu se plictiseste asa usor ca de jucarele
ali..nustiu daca ai mai spus ceva daca si-a mai revenit tezorasul tau dar sper sa fie bine
nustiu nici daca ai spus ceva despre cum ai sarbatorit dar sper ca ai avut parte de o zi superba
trimit acum acest mesaj ca nu as vrea sa mi se piarda pe drum...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
slimatei spune:
corina ..imi pare rau ca nu am fost pe faza sa te felicit cum trebuia..dar sper tare ca nu te superi ca o fac acum...wow, o garmada de ore..dar sunt sigura ca acum deja ai uitat acele ore interminabile cand te uiti la puiul tau
sper sa revii cat mai curand cu amanunte si sa ne spui cum iti este..cum iti e in calitate de mamica..si cum e cu puiul mic Andrei..imi imaginez ca e o speldoare..si ca nu-ti mai iei ochii de la el...in fine vrem detalii...
vlada (andreea)...nici nu stiu daca ai sa mai dai pe aici dar eu iti las mesajul..si imi pare rau ca n-am fost pe faza ...
ma bucur ca v-ati petrecut bine vacanta, si ca ati gasit carutul de care aveati nevoie...
slimatei spune:
cristina mult succes in ceea ce ti-ai propus, sa ai spor la invatat si toate sa-ti mearga dupa cum doresti
dat fiind faptul ca am ajuns la paginile cu "pricina"...stau asa si ma gandesc oare vom gandi vreodata la fel toate..cred ca e imposibil..si fiecare o i-a asa cum i se pare... si asa e la urma urmei..cate fete nu au renuntat.. dar la urma urmei..cine e de vina..
haideti sa terminam cu toate discutiile interminabile si sa o luam de la capat cu mai multa constinta fata de" prossimo" eu per prima promit sa o fac si sa incer sa fiu cat mai mult prezenta atat cat imi permite "viata reala"quote:
Originally posted by Raluk31
Katia, si eu sunt convinsa ca fetele pot dormi noaptea si daca laptele meu seaca,si daca Anais face crize toata ziua sau mai stiu eu ce
Apropo, marti avem o noua vizita gastro, trebuie gasita o alta solutie..
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
haide mai raluca ..nu mai spune asa.. sa stii ca eu chiar daca de dormit de grija altora reusesc, dar nu inseamna ca nu ma gandesc..daca nu intotdeauna reusesc sa raspun..si mai ales la timp..asta nu inseamna ca nu sunt alaturi de persoana respectiva..dar daca nu o spun..cred ca ai dreptate e egal cu zero..dar eu sper sa ajute mica mea rugaciune in sufletul meu la DD..
sa nu mai spun de cate ori ma gandesc la dana(danangie)dar nu reusesc niciodata sa scriu ca as vrea sa stiu despre ea
imi pare rau ca nici ea nu prea se simte bine printre noi
imi pare sincer raueu nu am cum sa i-au legatura cu ea... daca nu am facut-o prima..nu as vrea sa creada ca sunt superficiala..nu e deloc asa..gandul meu zboara mai mereu la ea(cateodata chiar de mai multe ori pe zi)..dar stii cum e ..pana bati la dejte..pana se deschide pc-ul..mai intervibne cate o faza pe forum inprvidibila care..ce stiu eu..si uite asa omit..mia la colpa..si imi pare rau
oare cum se descurca cu Alessio, cum e [b]dana [b]TE ROG!!! da un semn..macar pt. mine spune cum iti este... nustiu daca la celelalte subiecte ai spus ceva..
eu una nu am mai reusit sa intru nici macar sa citesc..odata mai reuseam macar sa citesc la alte subiecte, dar tb sa ignor muuulte...
ca defapt asa e ..cum sa ma impart..casa, copil si forum... ori ignori una ,ori alta... si eu una am obs cat lasasem de izbeliste multe.. asa ca am fost nevoita sa-mi mai tai avantul de la calculator.. ca prea eram numai calare pe el..si... stiti si voi cred cum e...
trimit acum si mesajul asta ..si sper ca ati inteles cate ceva din el...
slimatei spune:
acum imi dau seama ca am ingrosat fara sa vreau measul..asta e..nu a fost cu intentie...dar nici nu mai intru sa modific..ca si asa imi i-a o gramada de timp...
doar ca eu credeam prima ca in cazurile aste ar fi de vine reclama de la pampers..dar cred ca e de la saracul meu mouse ..la cate lovituri a primit... e cam cazul sa-l schimb....
si in fine ca nu-mi terminasem ideea cu raluka ..sa stii ca chiar ma gandesc la voi.. as vrea sa stiu ca totul e bine...acum daca vrei sa crezi sau nu esti libere sa gandesti ce vrei dar eu nu cred ca-mi cade limba sa fac o rugaciune pt. fiecare .. daca ar fi dupa mine..eu as dori la fiecare numai bine..si daca as avea puteri cred poate pe undeva as putea sa ajut cate un pic
slimatei spune:
quote:
Originally posted by daraban
ciao fetelor
Adina greu se gasesc prietenii adevarati,sa stii.
Eu nu mai cred in asa ceva.Ma multumesc cu niste prieteni de familie care au si ei copii si cam atat.
Nu prea fac confidente cu nimeni in mod deosebit.Mai bine e asa,pt ca nu stii niciodata cand se poate intoarce impotriva ta.
Sa-ti creasca mari baieteii si sa va bucurati de ei!
dana si delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
asa e dana...in cine sa te increzi sa-ti destainui cele mai adanci ganduri si sentimente ale tale... off cateodata chiar avem cu totii nevoie de cineva alaturi..dar mai bine singuri decat sa...
asa cum spui si tu...
acum tb sa plec ..ma cheama datoria..dar am cam monopolizat pe aici destul nu?
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
slimatei spune:
acum imi dau seama ca am ingrosat fara sa vreau measul..asta e..nu a fost cu intentie...dar nici nu mai intru sa modific..ca si asa imi i-a o gramada de timp...
doar ca eu credeam prima ca in cazurile aste ar fi de vine reclama de la pampers..dar cred ca e de la saracul meu mouse ..la cate lovituri a primit... e cam cazul sa-l schimb....
si in fine ca nu-mi terminasem ideea cu raluka ..sa stii ca chiar ma gandesc la voi.. as vrea sa stiu ca totul e bine...acum daca vrei sa crezi sau nu esti libere sa gandesti ce vrei dar eu nu cred ca-mi cade limba sa fac o rugaciune pt. fiecare .. daca ar fi dupa mine..eu as dori la fiecare numai bine..si daca as avea puteri cred poate pe undeva as putea sa ajut cate un pic