Mamici si gravidute de Italia (33)
Raspunsuri - Pagina 5
simonicutza spune:
daraban si fetele care mai locuiesc pe langa Lago di Garda pregatiti-va ca in august VVVVVEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM si stam toata luna lui august !!!!
stiu ca tu Dana mai mergi pe la lac sper sane vedem face-u-face poate ne tragem si vreun galettone daca ne vedem pe 15 august........ ar fi foarte amuzant sa-l vad pe Tobia cum "se da" la Delia .....
Venirea pe lume a Tobia !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita de Tobia birthday
Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Raluk31 spune:
Neatza! Cald, cald, cald..ne-a pleostit plimbarea!
Dana, asa simt si eu, e greu sa mergi pana in inima lucrurilor, desi teoretic internetul faciliteaza treaba asta, pentru ca nu stai fata in fata cu persoana respectiva si e intotdeauna mai usor sa te confesezi unui necunoscut. Totusi,voi nu mai sunteti niste straine pt mine
Si care va sa zica, chiar daca ne vedem intr-o zi (ca tot stam mai aproape), nu vrei sa fii prietena mea?!
Adina,imi pare rau pentru experienta ta cu prietena,ce sa-i faci,relatiile sunt foarte complicate. Va doresc vacanta placuta si sper sa ne mai scrii si din tara,daca-ti face placere.
Roxali,ce tot vorbesti,tu esti foarte activa,mai ales pentru o mamica cu 2 copilasi..Si ai mereu o vorba buna pt toata lumea,chiar daca mai incurci destinatarul
Simona,asa e,internetul e un mod de a cunoaste oameni..Referitor la ce am zis, poate era mai bine sa nu comentez,treaba fetelor daca scriu sau nu. Dar,ma rog,tocmai asta era buba,ca nu intreaba nimeni
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
daraban spune:
ciao fetelor
Simo m-as bucura tare sa ne vedem! noi mergem in fiecare duminica la Lago di Garda,in localitateta Toscolano Maderno,am gasit o plaja f faina acolo.
Raluca as vrea sa fim prietene,normal,numa ca nu prea apucam sa ne intalnim.
Poate cand se face mai racoare pe-afara,mergem pana in zona voastra sa va vedem.
dana si delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
slimatei spune:
neata .. eu tot nu reusesc sa citesc din urma
dau o cafea
vine cineva?
adina nici nu am apucat sa-ti spun bun venit
sper sa nu te sperii de discutiile noastre..asta e ...intr-un grup mai sunt si din astea.. bine macar ca se discuta deschis..macar e un pas.. desi...sunt muuulte nelamuriri si sunt c onvinsa ca vor ramane nerezolvate...
va pup pe toate.. ca stefy imi da tare de facut ..si de cand cu cazatura parca ma simt mult mai incolpa..asa ca stau pe langa ea si o pandesc ... sa vad daca si-a schimbat comportamentul..dar nu v-am zis ca a mai cazut incaodata a doua zi...sub ochii mei ..asa ca acum stam pe jos, am pus o plapuma si...pe pat nici nu se mai pune problema ..nu mai are ce cauta..sfredelusul..mamaaaa dar ce repede se misca parca-i titirez... de'acu.. am la treabaaaa
un we placut!!!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
Ginger00 spune:
Fetelor,eu am intrt sa va salut .Nu mai am vreme deloc de intrat pe forum...de fapt nu mai am vreme de nimic...sunt singura cu bebeii ,soacra a plecat de cateva zile si sotul vine tarziu de la munca.Acum au adormit amandoi si profit ca sa mananc si eu ceva....saptamana vitoare la sfarsit plecam in tara ,abia astept.
Va pup
Berarpiri spune:
Imi pare tare rau ca nu am mai intram ieri pe forum,asa macar apucam sa raspund.Dar o fac acum,niciodata nu e prea tarziu.petro si mikuta eu nu inteleg de ce v-ati simtit jignite.Nici nu mi-a trecut prin gand asa ceva,dar mi se pare ca sunteti exagerate.Nimeni nu va obliga sa mai scrieti la subiectul asta daca nu va place.De ce trebuie sa va legati de mine.....chiar nu inteleg.Daca va jigneam va dadeam dreptate,dar avand in vedere ca nu am zis nimic de genul...nu sunt de acord cu voi.
raluca si stefania va multumesc.
stefania asa fac si eu cu Ambra,o las pe jos,ca altfel nu am nici o sansa,nu pot face nimic toata ziua,ca tre' sa stau langa ea.
daraban multumesc!Deliutza ce mai face?
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
simonicutza spune:
Dana inseamna ca nika "galettone" de 15 august ptr. ca e o vineri , sau ..... glumesc desigur, si eu abea astept sa ne vedem.
slimatei sa stii ca si mie era sa-mi cada "argintul viu" din pat ieri (statea cu tati in pat iar eu faceam treaba prin casa dar cu ochii tot pe el ca pe mercur) dar l-am prins de haine in ultimul moment ... iar la sot imi venea sa-i fac asta: .... m-am speriat nu gluma .... te inteleg acum cand ziceai de sensul de culpa,eu am avut inima in gat singura mea vina e ca l-am lasat cu tati cand era programul lui preferat la TV ...in fine, bine ca nu s-a intamplat nika;
Stefy cum e ??? ai vazut vreo schimbare la ea in comportament ??? ai sa vezi pana la urma ca Doamne Doamne nu doarme si nu a patit nika, peste ceva vreme vei rade cand vei povesti patania asta.
Venirea pe lume a Tobia !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita de Tobia birthday
Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
daraban spune:
Simo sa vedem cum reusim sa ne intalnim,pt ca nu stiu sigur cand ia sotul meu concediu si mergem in Ro.
Dar eu cred ca in prima parte a lunii tot vom reusi sa ne vedem,sper.
katiapam spune:
quote:
Originally posted by daraban
katiapam ca intrebai de noi,suntem bine toti 3,acuma seara am fost la o inghetata si apoi la niste terenuri de tenis.Sotul meu a primit o minge in cap de la cei care jucau
Bine ca nu a primit Delia ca erau f aproape unul de altul.
Piccinica Giulia ce mai face?din ce in ce mai multe cred...descopera lumea.Cum sta cu mersul?
Berarpiri ma bucur ca v-ati acomodat bine in noua casuta.
Pupici fumoasei Ambra
ciaoooo
tare faza cu mingea cred ca ati ris una buna
Giulia e bine face prostiare,umbla cu girello de multe ori fuge cu el dar de mers nu vrea vrea singura e cam lenesa
incepe sa stea singura in picioare dar nu mult pe cind isi da seama cade in kurut
nu prea vrea sa isi dea una mossa
de mincat a inceput sa manince bine mai ales seara
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Adina-calatorie placuta si buona vacanza!!!!!
sa ne auzim (scriem)cu bine
cind poti mai da vesti si din ro
eu am fost in luna mai deci mi-am facut sejurul pe anul asta
Ginger-calatorie placuta si vacanta frumoasa super mamica de gemenasi smecherasi
Micio-ce mai faci?
bafta sotului la examen!!!!
ticker
deGiulia (20/06/07)