Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Ilia
le-am lasat
, gata, doar apa plata cu lamaie.
toate burticile, ma bag la un somnic pentru refacere totala
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
monica_dicut spune:
Eu stiu de la prietenele de dinaintea mea ca ramanem cu juma de numar in plus. Si eu mi-am luat incaltaminte 38 in loc de 37.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz
Andrei
AMR 71 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
JulyMorning spune:
vecinico, apropo de artificii... fox ce parere are? ca al meu era disperat aseara, ditai fiara a tzopait in pat la mine, s-a lipit tot de mine, apoi s-a dus la usa de la baie, mai avea putin si sarea in cada... a fost foarte stresat, nu-si lua privirea de la geam.. 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S31+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
freshanana spune:

multumesc mult pt urari
asemenea va doresc si voua
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
vecinico, apropo de artificii... fox ce parere are? ca al meu era disperat aseara, ditai fiara a tzopait in pat la mine, s-a lipit tot de mine, apoi s-a dus la usa de la baie, mai avea putin si sarea in cada... a fost foarte stresat, nu-si lua privirea de la geam..
_
Our future determines our past
Fasolicade S31+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
la fel, venea la mine sa-l apar eu
si dupa, a inceput sa latre
ne-am culcat intr-un final, dupa ce l-am amenintat ca-l dau afara
Vasile24+
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
Helau ga'lz!
Ce faceti? Toate bune? Ma bucur ca v-am distrat cu matza ieri! Ce fata de proasta are, trebuia sa sa va arat si voua! Eu, una, am murit de ras, ma hipnotizase!
In rest, azi noapte am trait prima noapte cu adevarat chinuitoare! Eu una, nu stiu voi, mor de somn, dar efectiv ca in trim 1, as dormi intr-una. Si pe la miezul noptii turbam de somn pe canapea, asa ca merg in dormitor si ma bag in pat langa al meu. O caldura, oooffff, imi simteam in plus toate organele adunate in gat si burta cum imi impinge in inima. Palpitatii, nervi, perpeliri, ma trezesc, ma pun in canapea in living, cu aerul conditionat la 17°C, asa am dormit pana la 6 a.m. cand m-am trantit in pat si am dormit asa pana la pranz. De la 6 a.m. incolo se mai poate respira, chiar si fara AC, nu stiu de ce, cred ca tocmai atunci reuseste racoare noptii sa raceasca peretii. Al meu saracul s-a trezit, a venit dupa mine, nu intelegea de ce e singur in pat, vroia sa ma ia in brate sa ma duca in pat. El credea ca adormisem acolo. I-am zis ca nu mai pot, asa ca azi luam un ventilator ceva pt dormitor ca, daca nu, eu toata vara voi dormi pe canapea!
Horror, ce mai...
De iesit, no way, ma feresc, cred ca as cadea efectiv pe strada.
Ancule, si eu ieri am facut excese. Ma luase pofta de ceva gras si iaca calesc niste ceapa cu costita, bat niste ("niste" 4!!!
) oua cu branza si le trantesc in tigaia plina de ulei (de masline dar ulei, oricum :))) si asa papa fata o omleta gigant plina de costita si ceapa si branza cu o mare salata de rosii, apoi infulec si pepene... Noroc ca seara am mancat de la japonezi, si ei au o gastronomie destul de lejera, cu mult peste (nu am mancat sushi dar salivam!!!) si macar s-a compensat. Dar cred ca de la ommleta aia mi s-a tras si azi noapte, festin cumulat cu caldura = nightmare
28+
LUCA 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
tzitziri spune:
Freshanana, multi ani inainte si sa aveti o aniversare cat mai frumoasa si dragastoasa![]()
Sa stii ca laredoute au retras banii de pe card...deci sunt comenzile pe punctul de a veni![]()
26+ 
bebe David
EvaF spune:
Freshanana, aniversare fericita! 

Cum poti, mamicule, sa mananci lasagna pe vremea asta? Si eu lesin dupa lasagna, dar cred ca m-as topi in farfurie :)))
28+
LUCA 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
Fresh 
aniversare placuta si la cat mai multi ani impreuna 
Eva si mie imi este foarte somn si pt asta mi-am facut
cu mult lapte. Din cauza caldurii nu pot dormi plus ca ma trezesc de cateva ori pe noapte 
Cat despre incaltaminte eu deja trebuie sa imi iau altele cu juma de nr mai mare ![]()
26+ 
Bebe
Eco
freshanana spune:
eva m-ai distrat cu omleta ta gigant. imi aduci aminte de mn si de pofta mea de omleta care intre timp a trecut. desi costita prajita nu e o idee rea (now that u mentioned it). ar fi o idee pt seara (mai ales ca ieri am luat o costita bestiala)
lasagna as manca si zi si noapte, la fel si pizza si paste carbonara. indif cat e de cald eu astea pot sa le mananc
tzitziri eu de la 10 sun la abn si vbesc cu robotul intr-una ca toti operatorii sunt ocupati. imi bag picioarele in banca lor. sper ca pana la 6 cd se term programul la ei sa gasesc un operator pe care sa imi vars si nervii acum. si poate aflu si cu banii mei ce s-a intamplat. ma bucur ca tu te-ai linistit din acest pdv
inca o data pe toate si multumesc pt urarile voastre
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik