Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 18
freshanana spune:
eu am crescut cu 0.5 la picior (dupa) - de la 38 la 38.5-39
am rupte multe sandale purtate cu succes inainte
poate tu ai noroc si revii la dim initiale
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
anca81 spune:
Felicic, din cauza ca sunt umflate picioarele sau de ce? Ca doar n-au crescut in ... lungime 
July, spor la amenajari si distractie placut la Whitesnake. Super cool!
Freshanana, aniversare fericita 
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
freshanana spune:
intrebare : eu nu pot sa ies pe strada cu rokie fara sa pun un pantalon pe dedesunbt. mi se freaca picioarele intre ele si fac rani
voi aveti asa pbleme ? sau numai eu ca m-am facut cat o vaca ? (va imaginati rokie lunga, semi-transparenta, si cu pantaloni pe sub - dupa ce ca se vad imi mai e si cald (noroc ca sunt din bumbac , dc erau sintetici cred ca imi ieseau bube)
multumesc de urare anca
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
andy.p spune:
felicic am mai auzit,mie nu mi s-a intamplat,si nu stiu daca si-a revenit la marimea initiala.
Fresh Happy Anniversary.La cat mai multi ani fericiti impreuna.
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by anca81
Felicic, din cauza ca sunt umflate picioarele sau de ce? Ca doar n-au crescut in ... lungime
July, spor la amenajari si distractie placut la Whitesnake. Super cool!
Freshanana, aniversare fericita
O burtica mititica![]()
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
o sa fii surprinsa, am crescut in lungime

se dilata toate oasele probabil,ca sa sustina burtoiul
care umbla, dar doar de la caldura, nu retin lichide........Mai mult decat atat, beau si ceai diuretic de gravide.......
Vasile24+
bibinika
D'ale gravideniei
kllemi spune:
FRESH
la multi ani, sa fiti fericiti, multa sanatate, si fff multi ani impreuna in pace si armonie alaturi de familie si de bb mai ales....
25+ mami super fericita de 
anca81 spune:
Felicic, uite ca acum stau si ma gandesc ca eu tot in sandale si tongs umblu - nu-mi curg inca degetele pe-afara insa n-am mai bagat picioarele in nimic inchis ca sa vad daca mi-au ramas mici. Na, ce sa zic, sper sa revii la masuri cat mai apropiate de cele dinainte.
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
monica_dicut spune:
Mai fetelor, mi-ati adus aminte ca saptamana viitoare pe 8 fac si io 2 ani de casnicie
zapacita mai sunt.
Felicitari fresh, la mai multi 
Si parca mai era cineva luni pe 7,da imi scuzati neuronnu'.
Cine a intrebat cu La redoute cititi la discutii generale la "clubul redoutistelor" sau ceva in genul scrie ce si cum tre sa faceti plus ca parca zice ceva si de problema pe care ati pomenit-o voi.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz
Andrei
AMR 71 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
JulyMorning spune:
freshana, eu nu prea ies in rochie sau fusta, ca mi se mai umfla gleznele si nu-mi place deloc, am senzatica ca sunt un elefant (bine, oricum sunt, da' macar eram unul ceva mai gratios
) dar in rarele momente cand ies ma irit si eu! Sau daca nu... am dat gata o pereche de pantaloni subtiri de in, mi s-au tocit intre craci 
Io nush la ce masura am ajuns la pantofi, ca am refuzat sa-mi iau ceva de incaltat, dar nu mai incap decat in 2 perechi de incaltari: o pereche de papuci foooooooarte largi si o pereche de incaltari mai sport, de la sketcher's. Nu stiu ce o sa fac... nu vreau sa ma gandesc ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S31+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ilia_99 spune:
bine v-am gasit fetelor.. sper ca azi sa mi se repare si mie netul ca tare greu e fara voi... eeehhh..
felicic,
io ramasei cu juma de numar in plus la picior si cum jumatati de masura nu fac toti ia uite-ma cum imi iau 38 in loc de 37. la fel bazinul, care se ateste si el putin, nu mai revine la forma initiala. bine, diferenta nu e fabuloasa dar eu am observat-o, asa ca in loc sa spun ca sarcina iti strica silueta ma limitez la a spune ca ti-o modifica.
ancule, lasa kinley si schwepps ca au chinina si asta da contractii.
pup toate fetele
23+