Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 20
andreea_and spune:
July
welcome back! Si bafta cu amenajatul, bine macar ca nu trebuie sa stai acolo.
Freshanana aniversare frumoasa iti doresc, 10 ani, super!
Ilia
Felicic in lungime mie nu mi-au crescut picioarele dar mi se cam umfla si oricum merg numai in papuci, sandale. Ar face bine sa nu-mi mai creasca ca eu deja port 40
, deh traim pe picior mare la 1,78m.
Eva, Anca ma uit la pozele voastre si ma minunez unde puteti baga omlete de 4 oua si 11 gogosi ca va vad tare micute
.
Saracii Fox si "catel al lui July" (scuze, nu am retinut cum il cheama)eu de cand avem animale nu mai suport artificiile ca fac mult zgomot si ii streseaza si pe caini si pe pisici.
In ultimul timp nu prea mai pot manca nimic...doar fructe, iaurt, sana...nu imi vine pe caldura asta si sotul se ia de mine ca ii tin fata nemancata ca sa nu ma ingras, dar chiar nu am pofta de mancare. Oricum raportez 11kg in plus fata de greutatea de la inceputul sarcinii, ca sa nu le mai adaug iar si pe alea 10 pierdute si recastigate ca ies prea multe.
29+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
freshanana spune:
iata ce am citit azi pe net : a nascut barbatul gravid si o femeie de 70 de ani din India a nascut gemeni
wow wow wow in ce lume traim !!!
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
andreea_and spune:
Freshana, Tzitziri si cine se mai plangea uite ce scriu redoutistele :
Daca primiti un mail in care vi se spune sa validati imediat cosul, altfel acesta expira, nu este decat o strategie de marketing care sa va determine sa mai dati o comanda. Cosul nu expira!
Vedeti aici ca au mai primit si alte fete mail si se pare ca e totul ok.
29+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
tzitziri spune:
Freshanana, am citit si pe subiectul despre laredoute de aici de pe forum ...mi-a spus si Nusha
ca nu e decat o strategie de marketing si acum am primit si raspuns la mailul pe care l-am trimis lor azi dim:
Bonjour Mme XXXX,
Vous vous interrogez à propos du mail que vous avez reçu concernant
la non-validation de votre panier.
Je vous invite à ne pas en tenir compte.
Je vous rassure, votre dernière commande
a bien été enregistrée le 26 juin.
Je vous remercie de votre confiance.
A très bientôt sur votre site www.laredoute.fr !
Asa ca subiect inchis si ne asteptam comenzile![]()
26+ 
bebe David
bitza2008 spune:
Salutare fetili!
Tocmai m-a sunat dr de familie ca a venit rezultatul!!

Este Klebsiella
si e putin sensibila la Amoxicilina (asta am luat eu pana azi inclusiv) si trebuie sa iau Augmentin.
Mi-a zis ca e f puternic si e posibil sa am dureri de stomac; sa mananc sa beau blabla.
Deci am bagat vreo 4 zile amoxicilina degeaba!!
Ma duc la farmacie ca ma asteapta deja reteta.
Andy galro, ti-am dat PM!

tuturor!
31+
LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!
freshanana spune:
uff bitza
lasa ca isi face el augmentinul efectul si gata, scapi de infectie. tin pumnii !!
tocmai am mai citit de o gravi care tot klebsiela avea si a luat 10 zile augmentin si a scapat
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
andreea_ada spune:
Buna Fetele , mai primiti o burtica de septembrie???
o scurta prezentare :eu sunt andreea , am 21 de ani , 28 de saptamani , asteptam o fetita Maia Sofia , voi naste la Cantacuzino cu dna dr Tatiana Jianu , daca mai trebuie alte date va rog sa ma anuntati 
dyanira spune:
Salutare dragele mele burtici!!!!
Intru si eu putin ca azi am stat acasa.Mai putin si gata cu bacu!De fapt ieri a fost ultima proba mai avem afisare rezultate , contestatii si gata in concediu...
.De abia astept ca deja imi e greu cu burtanu dupa mine
.Chiar ma intrebam ieri cum a putu prietena mea acum 2 ani sa vina la scoala pana cu 2 zile inainte sa nasca, vineri a fost la scoala si luni a nascut.
Apropo de nascut , am vazut ca ati vb pe aici in capitolul asta (ca altul nu am citit) de nastere , pe mine ma apuca pandaliile cand ma gandesc ca se apropie nasterea
,Nu stiu cum e mai bine cu cezariana sau natural cert e ca mie mi-e frica de oricare varianta, visez destul de des ca nasc si ca nu pot sa nasc din cauza durerilor.
July am vazut ca ai zis ca faci ultima eco la 32 sapt.Mie nu mi-a spus medicul nimic la ce varsta de sarcina fac ultima eco doar ca data trecuta mi-a spus sa merg dupa 3 sapt ca trebuie sa ne vedem mai des...asta ar fi vinerea viitoare pe 11 iulie dar exact atunci vrem sa plecam intr-un mini concediu vreo 5 zile la munte asa a propus sotul meu deci voi merge la medic dupa ce ma intorc.(vor fi vreo 3 sapt jumate).
Si mie i se pare ca trecut timpul repede mai putin si urmeaza odiseea noastra la rand.Deja pepenashii am vazut ca sunt destul de multi copti.
Mai vroiam sa va intreb despre balansoar ca am vazut ca discutati ,tare mi-as dori si eu unul puteti sa imi dati mai multe amanunte: unde gasesc, preturi etc.
Diana
30+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
freshanana spune:
quote:
Originally posted by andreea_ada
Buna Fetele , mai primiti o burtica de septembrie???
o scurta prezentare :eu sunt andreea , am 21 de ani , 28 de saptamani , asteptam o fetita Maia Sofia , voi naste la Cantacuzino cu dna dr Tatiana Jianu , daca mai trebuie alte date va rog sa ma anuntati
bun venit andreea_ada
sarcina si nastere usoara si o printesa sanatoasa
o sa te treaca fetele pe lista cd au timp
scrie repede vreo 10-12 mesaje ca sa te vedem mai rapid
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
andy.p spune:
bitza macar stii ce ai si la ce e sensibil,ia tratamentul si va fi k.
Dya ce ma bucur sa te vad chiar ma intrebam cat mai ai cu bacul.Bine ca e gata si poti sta linistita.
andreea_ada bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)