Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 10
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by maryb
acum am ajuns si eu acasa, insa sunt dezamagita, bebe a stat cu spatele si incovoiat, motiv pentru care dr nu a putut masura absolut tot.
initial am intrat in cabinet, a inceput sa masoare si apoi mi-a zis sa merg afara sa beau vreo 4 pahare de apa si sa mai astept vreo jumatate de ora poate isi schimba bebe pozitia. Dupa ce am intrat, bebe tot nu a vrut sa se arate, asa ca peste vreo 2 saptamani trebuie sa merg din nou la dr sa masoare ce n-a putut sa masoare azi.
Din masuratorile facute azi, reiese ca bebe este bine, are 454 de grame si a ramas tot baietel.
pe 8 iulie mai merg si la iosup, sper sa-si schimbe si bebe pozitia ca sa poate fi masurat absolut tot.
maryb22+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Maryb, nu te ingrijora, ca se mai intampla sa nu vrea sa stea in pozitie de drepti la masuratori. Important este ca cee s-a putut masura este in grafic si sanatos. Sa-ti traiasca baietelul si sa fie si mai bine data viitoare

29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Joy21
Hello burticilor!
Am vazut ca vorbeati despre epidurala. Am citit un articol pe tema aceasta si m-am gandit ca poate v-ar interesa: http://www.ele.ro/articoldetail?id=10057
Eu si Sophie suntem bine, astazi ne-am inscris pentru examenul de licenta si de bucurie, gargarita mea a stat numai pe vezica. Sapt. viitoare cred ca voi sustine si lucrarea de licenta voi scapa de o problema. Abia astept sa ma apuc si eu de pregatiri pentru micutza mea.
Astazi am aflat si rezultatele analizelor de trim. II, se pare ca totul este bine.
Maryb, felicitari pentru bebelache cu personalitate. Sper ca la urmatoarea eco sa schimbe pozitia.
Eva, m-ai bine-dispus pe ziua de astazi cu matza aia.
Clau_geo, si eu am fost in iunie la cursurile firstbebe. Cel mai mult mi-a placut al treilea, cel despre ingrijirea nou-nascutului - practic, la obiect, mituri demontate.
Cine are sotul plecat in delegatie? Ma alatur si eu. De maine pana marti sun singuraa... Offf..
Pupici la toate.28+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy, ma bucur ca au iesit analizele bine si ca esti sanatoasa, asta inseamna ca si bb este bine mersi in burtica
De abia astept si eu cursul 3 cu cresterea noului nascut
, mai ales pt tati care vrea neaparat sa fie alaturi de noi in primele saptamani Al meu sot s-a intors din delegatie insa pe 15 pleaca pt 11 zile
, nu stiu ce o sa ma fac ataea zile singura.Pup toate burticile si sa aveti o seara usoara si racoroasa.
29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
andy.p spune:
Clau vei sta de vorba cu noi si sa vezi ce repede va trece timpul
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
bun venit burticilor noi
nu v-am mai scris de mult...de 2 saptamani,( si mi-a luat ceva timp sa va ajung din urma cu cititul)...nu ca nu as fi vrut dar nu am avut timp....am fost cam ocupata, plus ca am fost si intr-o mica vacanta cu tati al nostru, la munte, in Bucegi la o cabanutza....a fost superb...
laureta am stat de ieri...pana si in prezent stau..cu ochii pe fetitza ta Inisa....e superba
sper sa am si eu o fetitza la fel de frumoasa![]()
anca am citit ca ai avut ceva problemutze, sunt sigura ca totul este bine acolo in burtica, sper ca ai trecut de pasa aceea proasta plina de neliniste,si sunt sigura ca o sa ai o bebitza sanatoasa tun.
mami si pe Carla
musette
cum te mai simti?
babytza tot pe 7 iulie am inceput si eu aceasta relatie minunata cu tati al nostru...deci pe 7 sarbatorim si noi alaturi de tine si tati al vostru....aaaa si din cate am vazut si piolica o sa isi serbeze ziua de nastere
avem multe de sarbatorit luni
felicitari pt logodna
clau esti o mamica tare frumoasa...si iti sta bine pe malul marii cu burtica la inaintare 
bitza felicitari pt bebe Luca 
ratonelu
legat de statul la soare, cred ca suntem mai sensibile noi acum cat suntem gravidutze, pentru ca si eu am stat in pantaloni scurti si maieut la munte si m-a ars soarele aoleu...m-am si speriat, mai ales ca nu am stat mai mult de 1 ora, si aia plimbandu-ma
Banu si eu vreau sa nasc normal, dar fara epidurala...mi-e cam teama de epidurala dupa ce am citit ca se face in coloana si ca nu simti nimic de la brau in jos...si as vrea totusi sa simt nasterea nu sa trec prin ea asa ca si cand nu s-a intamplat...sunt cam in dubii cu epidurala asta...dar gata nu-mi mai dau cu parerea ca nu vreau sa fiu interpretata gresit, vroiam sa stii ca nu esti singura care naste normal si sa stai linistita ca te-ai integrat foarte bine in odisee, nu ai de ce sa te simti prost
![]()
freshanana faza cu andreea marin si cu zana a fost super tare
toate burticile
23+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
andy_galro spune:
bitza nu stiu despre ce ziar este vorba si nici ce doctori...poate imi trimiti pe PM numele lor si atunci imi dau seama despre cine este vorba si cat de "prestigiu" sunt ei.mersi de avertizare
laureta fetita este superba iar tu deasemenea ai arat foarte bine dupa nastere si acum la fel banuiesc...multi pupici pentru 2 frumoase
nocom ...ma bucur ca esti acasa si te odihnesti 
Va
pe toate si va doresc o seara placuta!!!
Ne auzim maine!!!
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
laureta spune:
Multumesc fetelor de aprecieri. Nimeni din familie nu s a gandit ca va iesi blonduta cu ochi albastri. A luat de la tatal meu. Nici eu nici sora nici nepoti nu avem parul blond si ochi albastri.
Acum zic ca a doua bb-lina va iesi brunetica sa semene si ea cu tati
.
Eu in seara asta vad ca o tin in contractii din alea adevarate. Am pus un scobutil dar vad ca nu trec. Am un guguloi mareeee in dreapta(cred ca bb face podul pe acolo
)
Clau poza este asta http://family.webshots.com/photo/1158730559057095206kXXAEZ
Nocom cum e in concediu , mie mi e frica ca o s-a ma plictisesc. Dar tb pt bb sa stau mai linistita ca am contractii.
De reclame eu nu sunt contra 100% dar pina acum nu m am interesat la vreo firma de casting.
Joy felicitari pt analizele bune si bafta la licenta
gargaritza85, este foarte frumos numele fetitei
maryb ziua de marti vine repede si ai sa il vezi pe bb muuult mai bine la Iosup
Miine ma duc sa donez sange si sa duc si analiza de pipi. Sa vedem cum vor iesi analizele.Repet si cele de coagulare.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
felicic76 spune:
neatza burtici!
Dau eu
cu mult lapte!
laureta: sper ca au trecut contractiile si ca te-ai odihnit! Fetelor, ca sa stiti adevarul, laureta arata mai bine in realitate decat in foto!
MaryB: Nu am auzit ca Iosup sa nu poata masura bebe!stai linistita ca ajugi la el si te lamuresti, apropo placenta ti-o va da de grad II
,
a fost mai bine asa,dacat sa-l impinga pe bebe cu mana prin burta, mai bine sa te-a mai chemat inca o data.
Referitor la eco, ultima am facut-o la Dl.Herghelegiu. Lasand la o parte atitudinea lui ca om, nu ca profesionist, am fost nedumerita: eu am trei fibroame, situate pe peretele exterior al uterului, le-am vazut si pe ecran, dar dumnealui nu a zis absolut nimic. De ce? ptr ca cerusem morfologia copilului si nu o ecografie ?.pana la sfarsit am sperat ca le trece la final, mai ales ca plimba sonda destul de mult si le vedea, dupa nu le-am vazut nicaieri scrise
a fost ciudat, plus ca m-a costat 480 ron cu tot cu dvd.nu cred ca ar fi tb sa ma taxeze in plus, ciudat
gargaritza: bine ai revenit! exprima-ti ideile, imi place sa cred ca la odiseea noastra nimeni nu judeca pe nimeni, pareri diferite tot vor fi, dar asta nu inseamna ca ne suparam una pe alta!
nerantula: cum mai esti? sper ca mai bine
nocom, kid,clau, andy_garlo, bitza, babytza,nusha, andi.p, andreaa si restul de fete 

Vasile
24+
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Buna dimineata!
Felicic servesc o cafelutza de la tine si-ti tin companie pana se mai trezesc fetele
.Mey cand aud ce preturi aveti...aici un 4D e 2oo.Te-a taxat mai mult ca el a vazut tot ,dar tie nu ti-a spus numa de bb![]()
laureta cum stai cu contractiile?Te-au mai lasat?
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
'Neatza! Ufff, ce noapte am avut, mi-a fost greata si am avut niste dureri groaznice de stomac + diaree. Acum parca e un pic mai bine dar tot am arsuri la stomac. Beau niste laptic, poate trece. Am mancat mult si total aiurea ieri asa ca suport consecintele 
Laureta, imi pare rau ca ai contractii
, ai incercat cu supozitor (Uscosin parca se numeste, e tot Scobutil)? Ai grija de tine si de bebelina
Maryb, nu fii suparata ca nu mai e mult pana marti. Bine ca ai colul, placenta si lichidul amniotic in regula. E o veste foarte buna.
Joy21
mamica si pe micuta Sophie. Imi pare rau ca ramai singura, stiu ce inseamna. Sotul meu s-a intors ieri seara dar cred ca va pleca din nou saptamana viitoare. Ma bucur ca analizele tale sunt in regula si iti doresc multa bafta la examenul de licenta 
Clau_geo, te tinem noi de povesti cat e sotul tau plecat, sa treaca timpul mai repede.
Gargartiza 

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
musettepink spune:

Am reusit si eu cu greu sa ma pun la curent cu noutatile!
Gargaritza bine ai revenit!A fost super in concediu nu????
noi mai stam 3 zile si ne intoarcem
.
Maryb nici eu nu am auzit ca Iosup sa nu masoare copilul ca sta nu stiu cum asa ca marti sigur vei afla mai multe!
Nushulica ma bucur ca ti-a venit albumul,pe care l-ai comandat,pe cel albastru sau pe celalalt?eu il am pe cel albastru si inca unul de la alta editura.
Laureta eu mai vazusem poza aceea cu tine dupa cezariana dar oricum continui sa ma mir cat de bine arati!
Sper sa iti treaca si contractile.Chiar tu le ce nume te-ai gandit pt fetita?sunt curioasa pt ca nici Inisa nu e un nume tocmai comun si sunt sigura ca si acum veti alege ceva mai deosebit.am dreptate?
Noi suntem bine,cred ca ma ingras acum cat nu m-am ingrasat toata sarcina dar e asa bine sa zaci si sa nu faci nimic......![]()
Va
pe toate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!
29+
LUCA