Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 9
CD27 spune:
Mary nu fi suparici ai un bebe cu personalitate, o sa-l vezi data viitoare si al meu ne-a facut-o o data, numai cu spatele si cu picioarele pitite
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
maryb spune:
va multumesc frumos pentru galerie, sunteti niste dragute si va pe toate.
sper ca marti sa stea frumos bebe si sa-l poata masura bine dr.
iar peste maxim 2 saptamani merg din nou la dr la care am fost azi, asa mi-a zis sa merg fara programare. pe la 24-25 de spatamani mi-a zis sa merg.
maryb 22+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Joy21 spune:
Hello burticilor!
Am vazut ca vorbeati despre epidurala. Am citit un articol pe tema aceasta si m-am gandit ca poate v-ar interesa: http://www.ele.ro/articoldetail?id=10057
Eu si Sophie suntem bine, astazi ne-am inscris pentru examenul de licenta si de bucurie, gargarita mea a stat numai pe vezica. Sapt. viitoare cred ca voi sustine si lucrarea de licenta voi scapa de o problema. Abia astept sa ma apuc si eu de pregatiri pentru micutza mea.
Astazi am aflat si rezultatele analizelor de trim. II, se pare ca totul este bine.
Maryb, felicitari pentru bebelache cu personalitate. Sper ca la urmatoarea eco sa schimbe pozitia.
Eva, m-ai bine-dispus pe ziua de astazi cu matza aia.
Clau_geo, si eu am fost in iunie la cursurile firstbebe. Cel mai mult mi-a placut al treilea, cel despre ingrijirea nou-nascutului - practic, la obiect, mituri demontate.
Cine are sotul plecat in delegatie? Ma alatur si eu . De maine pana marti sun singuraa... Offf..
Pupici la toate.
28+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
maryb spune:
joy, merci frumos....asa se numeste cand bebe nu vrea sa stea frumos la masurat ??? bebe cu personalitate ??? eu zic ca a fost rau cu noi....
am uitat sa va spus ca placenta este de grad 0, colul de 37 mm si inchis, iar lichidul amniotic in cantitate normala.
maryb 22+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
andy.p spune:
maryb felicitari ptr vestile bune,iar pe bb il vezi cat de curand
joy tin pumnii sa treaca cu bine licenta
bitza nu mai aveti mult si sunteti acasa.
29+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Nocom spune:
Buna seara gagics,
ma bucur ca aveti vesti bune de la eco.
maryb decat sa ti-l intoarca cu forta..cum am mai auzit... mai bine sa mai mergi o data peste 2 saptamani. Nu-i mare baiul!!! te pup
laureta, de ce nua i vrut sa apara inisa in reclame? Matei a filmat deja o reclama cand avea 2 ani si cat a rulat la TV eram foarte mandrii si le spuneam tuturor sa se uite. Iar acum avem o ammintire super placuta. A mai primit o oferta si anul asta sa ilmeze reclama la Omo dar nu s-a descurcat destul de bine la casting asa ca nu a fost ales... Dra daca vom mai avea cazia, vom mai filma... De cate ori ii aratam reclama cu el pe calc se distreaza foarte tare. Era o reclama la cafeaua Elite, acum 2 ani... poate se indura barbatu-meu de mine si mi-o da sa -o pun s-o vedeti, in weekend....
alte noutati nu am, eu de 2 saptamani sunt acasa , in medical, chiar daca nu am nimic, doar lene. Acum mai stau 2 saptamani si apoi imi iau CO si apoi prenatalul. Deci pt mine s-a terminat cu lucrul!!!!!! SUPER!!!!
Va pupacesc pe toate!!
27+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
maryb spune:
nocom, merci frumos, o sa merg din nou peste vreo 2 saptamani si asta este. Sper sa stea frumos atunci si sa-i poata masura la inimioara tot ce trebuie. Ia zi matale, pentru ce diagnostic ai obtinut 2 saptamani de concediu medical ?
abia astept ziua de marti sa merg la iosup
maryb 22+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Nocom spune:
primele 2 saptamani de medical le-am obtinut pentru spondiloza, cica e frecventa in sarcina si a putut sa-mi dea fara probleme.
apoi am mai luat 2 pt ingrijirea copilului bolnav...
si acum inca 2 tot pt spondiloza...
27+
poze eco
serbare gradi
Nocom spune:
bine, eu chiar am probleme cu spatele de ani buni, am spondiloza, scolioza, cifoza si artroza!
insa cand mi-a dat medicalul dr de familie habar nu avea ca eu chiar sufar de ele, mi-a pus ea un dignostic care stia ca merge in sarcina... asa ca poi cere si tu tot asa....
27+
poze eco
serbare gradi
clau_geo spune:
cat pot sa ma enervez vreau si eu poza cu laureta , poate asa ma linistesc ca voi slabi si eu repede de 15-20 kg
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE