Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Si am ajuns la 30 de saptamani.....nu-mi vine sa cred!!!!!!!Fetelor ce repede a trecut, mai avem sa putin!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!

30+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Musette, felicitari pentru semnatura si concediu placut in continuare.

Felicic, si nu l-ai intrebat tu pe Herghe de fibroame? Oricum, cred ca ar fi trebuie sa spuna el ceva... Ciudati medicii asta. Si preturile sunt mari la voi, dar asta e Bucurestiul. La Cluj unde merg luni, clinica privata, ecografist super renumit, morfofetala + 3D e 120 ron. E mai ieftin chiar decat la noi, in Baia Mare.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette felicitari ....fetelor ce trece timpul chiar ma gandeam ieri ca urmatoarea e odiseea noastra..pana acuma tot citeam de celelalte fete..si in curand urmam noi.
anca

29+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burticutze

Musette felicitari pentru semnatura!!!

Valentina 26 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neatza burticele

uff ce noapte grea. am adormit asa de greu si doar cu perna de gravi. eu altfel nu imi gasesc pozitia in pat. e drept ca mi-e mai cald cu ea in bratze dar macar pot adormi, nu ma foiesc in 10 pozitii. perna asta il tine pe tati la distanta ca e ciudata, nu se indoaie si ii sta lui tati in fu... :-)

fetele si o zi buna

31+
AMR 62 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

felicic mie la Herghe mi-au luat 380 cu DVD pt morfo dar mi-a facut numai 2D ca bebe statea ascuns cu mainile la fata si capul in jos (banuiesc ca de aia) si m-a hatzanat si pe mine cu sonda ca sa se miste bebe dar incapatanat cum este nu a vrut

By the way: Neatza si de la mine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 73 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata si de la mine, gagics, eu sunt cu recuperatu' pe la cpitolul 87 acum, dupa o saptamana foarte plina, in care ne-am trimis sefu la mare (vine azi), am ajutat noii angajati sa se integreze (asta nu se termina asa usor), ni s-au stricat o parte din liniile telefonice si am aflat ca cineva din New York le-a asters... Habar n-aveam ca un telefon spre noi ocoleste toata lumea!!!

Azi bagam niste cafea struguri si piersici, dupa ce am inghitit ulei de parafina de dimineata . Pe mine ma sperie Mr. H si incerc sa ocolesc cat pot asemenea musafiri. Sper sa si reusesc... Nerantula sper ca esti mai bine.

Nu mai bag commenturi la ce vorbeati pe unde va citesc eu ca deja sunt vechi, atata doar vreau sa stiu ca sunteti toate bine, vesele si sanatoase, ca ati terminat cu santierele si nu va ardeti la plaja.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!!!

azi intru in saptamana 26 sa dea DD sa crestem mari mari si sa ajungem cu bine la 40!!!

am avut o noapte de cosmar am ajuns la ora 2 la urgente cu urechea asta afurisita de care va tot zic ca ma trage curentul efectiv plangeam de durere sarea incalzita nu si-a mai facut efectul asa ca m-am prezentat la orl...bineinteles ca n-a putut sa-mi dea decat olynth si sterimar ca altceva n-am voie asa ca trebuie sa indur....a si am luat si un paracetamol ...de disperare efectiv

musete eu l-am luat pe cel cu minunea in albastru si e tare tare frumos!!! ii place si lui tati care e un mofturos si jumate

maryb din punctul meu de vedere vestile sunt ffff bune placenta super col lung si inchis, iar de bebe ce sa zic...copil cu personalitate draga!!!!! n-a vrut si cu asta basta!!!!nu te intrista din asta lasa bine ca stii ca e bine sanatos si creste mare!!!

in weekendul asta nu o sa intru ca aveam programata iesire din oras dar sa vad cum o sa ma descurc cu urechea!

va pup pe toate si ne mai conversam luni!!

nocom neaparat sa pui reclama cu baietelul!!!eu una sunt f curioasa

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine! Vreau si eu o cafelutaaa!!!Sunt cam somnorici azi dar imi beau cafeaua si imi revin
musette felicitari pentru semnatura...doamne ce repede a trecut timpul si ce putin mai este

toate gravidutele!!!!

Fetelor care v-ati luat perna de alaptat cum e ? Adica eu am vazut ieri in Real la noi dar era asa de moale si parca ii lipseau o parte din bilutele acelea...nu stiu de ce eu mi-o inchipuiam mai solida...ale voastre cum sunt???

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna dimineata.
Am avut contractii dureroase a seara chiar si cu scobutil(uscosin). Dar intrun final am apucat sa adorm. Acum stau nemancata ca merg la analize si mi-e foameeee

Musette felicitariiiiii. Eu deja nu mai stiu ce sa trec la DPN ca mi s a zis intre 14-20 sept. Ovulatia mea tarzie
De nume nu ne am gandit exact. Am vrut Alexia dar nu sunt asa hotarata, mai vedem.

Ancule imi pare rau de noaptea grea. Poate te ajuta niste Rennie pt st stomac, pe mine ma linisteste
Cum esti cu contractiile? Te ai mai lasat?

Felicic, tb sa il intrebi. Eu intreb la echo si de aia si de aia. Ce parere are de bb, cum i se pare uterul. Cel putin cu Iosup am vorbit destul.
Ce face bb Vasile, suteaza?

nushule imi pare rau de urechie. Nu ti a dat macar ototcalm?

Revin

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput