Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andy_galro perna mea e mai goala spre mijoc(unde nu sunt bilutze) si in rest e suficient de tare si de comoda. mai ales cd pun picioarele pe ea nu se lasa (inca nu s-au tasat bilutzele pbabil

31+
AMR 62 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

am luat superbebe (sper sa nu fie reclama) cu "caietul bebelusului"
nu e asa spectaculos ca albumul copilului dar are niste chestii interesante in el si apoi timp de 52 saptamanai ce a facut bb in fiecare zi
pare interesant, cred ca e folositor dc de ex vrei sa tii minte cd a zis ce a zis prima data sau cd a fost bolnav ce tratament a luat (dc intreaba dr) etc. mie mi se pare util, un pic cam scump (25 ron)

31+
AMR 62 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta, bafta la analize si sper sa fii mai bine. Nu m-au lasat contractiile dar nici mai rau nu sunt.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata si de la mine.

Musette - felicitari pt semnatura!! La mai mare!

Noi avem dureri de cap groaznice de vreo cateva zile care nu inceteaza deloc. In rest repaus total la pat si 3 no-spa pe zi. Nu cred ca am dormit mai mult de o ora pe noapte fara sa ma trezesc de durere: carcei, cap sau contractii . Nu ma mai impac deloc cu statul in fund la calculator asa ca prezenta mea pe forum este foarte rara. Sper sa ne revenim mai repede si sa scriem mai des.

Pup toate gravidutele

29 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am perna asta

http://www.nctsales.co.uk/prodshow.asp?id=1262

http://family.webshots.com/photo/1274160164057095206BxWBHg

E pt alaptare ca de dormit cu ea nu pot,e tare. Si nu are bilutze. Am primito de la o prietena.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

monique: pe eco scrie asa: eco sarcina 18-32 sapt cu evaluare 4D biometrica, morfologoca si Doppler. Pe bon fiscal scrie servicii medicale = 480 Ron

anca, : nu am intrebat, oricum sunt mult pre multi termeni stiintifici, speram sa le regasesc pe foaie eventual sub o alta denumire, cu toate ca toti drii la care fusese au folosit cuvantul "fibrom", dar nu......Crl si greutate mi le-a zis la sfarsit,verbal, fara sa le treaca undeva....

oricum, atunci eram multumita de rezultate si nu am pus la suflet, la urma urmei mersesem sa vad ca bebe este bine, il bat la cap pe Dl. T ulterior cu fibroamele

laureta: ehehe, Iosup mai vb cu tine si dupa ce a terminat, nu te zboara afara din cabinet gen: neeeeeeext!

bebe este bine, am facut o pasiune ptr fresh de portocale si ii place la nebunie nu vrea sa bocaneasca cand pune tati mana pe burta, doar cand suntem singuri,..si l-am dat jos si de pe col, am tinut picioarele ridicate vreo zece min si in timpul asta dansam si din buric

Vasile
24+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

neata fetelor

tocmai am aflat ca o fosta colega de facultate a nascut aseara la 3:20 o fetita frumoasa pe nume Ana raluca si are 3,560

A nascut normal cu epidurala si a zis ca n-a simtit absolut nimic. Travaliu a fost vreo 6 ore si atat si n-a simtit chiar nimic. Nu mi-a venit sa cred.

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Laureta imi pare rau sa aud ca ai contractii. Bafta la analize, in afara de scobutil nu poti lua si no-spa? Ti-am mai spus eu, dar tu si Inisa sunteti niste superbe! Am vazut si eu reclama si i-am aratat poza sotului care a zis ca fetita ta e si mai frumoasa! Ne dai si noua reteta?
Joy21 ma bucur ca analizele tale au iesit bine si ca tu si Sofia sunteti ok. Multa bafta la licenta!
Clau_geo lasa ca trece repede timpul si iti tinem noi de urat cat e sotul tau plecat .
Eva super tare pisica aia, am ras ieri toata ziua.
Musette felicitari pentru semnatura!! Maine facem si noi tot 30 saptamani. Concediu placut in continuare, sa ne aduci poze!
Maryb nu mai fii suparata ca marti sigur il vei vedea pe bebe. Nici eu nu am auzit de la vreo fata care a fost la Iosup ca nu a reusit sa vada mai nimic la eco. Stiu cat asteptai sa il vezi dar oricum e bine ca ai colul, placenta si lichidul amniotic ok.
Nusha felicitari pt schimbarea semnaturii! sa treaca durerea de ureche, imi pare rau ca suferi.
300
Felicic , multumim de cafea. Nu mai stii nimic de vecinica ta? N-a intrat deloc saptamana asta..

Eu astept sa vina tati cu perna de gravide ca n-am mai rezistat si mi-am comandat si eu. Perna normala nu mai facea fata, ma tot chinui sa dorm de vreo 4 zile. Sa vedem cum e...
Astazi ne vin usile si mai avem doar mici retusuri de facut la casa. Cred ca luni terminam cu tot, Doamne ajuta!

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

felicic esti o dulce Eu nu cred ca mai pot sa-l dau jos de pe col, nu mai pot sa stau sub nici o forma cu crcacii in sus desi as mai vrea eu

musette, la mai mare

Maine schimbam si noi prefixul mai avem putin putin.
Vaaaai cand ma gandesc ca peste o luna jumate or sa cam inceapa si pe la noi nasterile ma ia cu fiori... brrr

clau, imi pare rau ca ramai singura. Stiu si io cum e ca al meu inginer era mereu plecat prin tara la diverse lucrari . Offf, groaznic. Acum s-a inteles cu seful (care este si nasul nostru) sa nu mai plece deloc, doar supervizeaza totul de aici, plus ca i-a facut program fix nu sti prin ce minune minune care evident o sa tina pana putin dupa nastere. Macar atat.

Fetele care nu dormiti, imi pare rau. Va inteleg pt ca nici eu nu mai pot sa dorm, ma dor toate oasele si burta foarte tare noaptea. Nu stiu ce sa mai fac. Azi-noapte mi-am luat pilota in brate da tot naspa a fost, pana la urma m-am invelit cu ea spre dimineata cxa ma luase frigul (daca puteti crede asa ceva)

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 71 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andreea, m-am intalnit eu cu July miercuri la curs. E ok doar ca are treaba la serv ca se pregateste sa intre in concediu si trebuie sa-si incheie toate cele.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 71 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput