Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui elyanne
Pisikutotot nu-mi zisesi ce zodie esti... sau n-am fost atenta...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
io zic ca poate fi cu succes un gemeni, sau o balanta imprastiata, sau un capricorn mai obosit
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
pisikuta spune:
fetele alea care v ati tusnadit, frumoase poze, bre...asa s unii, se distreaza n grup. altii, la munca, la boale...
crina : cum, ma, nu te recunosti? ia las o mai moale cu berea aia, ca ti a cauzat, vezi
?!
elyana si roxanes: ma faceti praf si ma 'nervati! ca eu nu cred in zodii ca de altfel in nimic ce nu e demonstrat empiric. dar vine roxanes si mi da teoriile mele stiintifice peste cap, ca m a dibuit. capricorn cu ascendent in gemeni. si obosita deopotriva. da' mai am inca zvac sa ma distrez si eu pe aici, cu voi
. daca mai aveti ceva de spus, acuma, cat am buna dispozitie si accept sa trageti ![]()
kakanila zisa si nores a dat din diaree in constipatie...e nervoasa, vesnic nemultumita, o doare ceva ca cere in brate mereu, e somnolenta si apatica. vreau sa se termine, vreau copilul meu inapoi! il iubesc si p asta, dar celalalt era asa fericiiiit....
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
Elena.2006 spune:
quote:
citat din mesajul lui pisikuta
kakanila zisa si nores a dat din diaree in constipatie...e nervoasa, vesnic nemultumita, o doare ceva ca cere in brate mereu, e somnolenta si apatica. vreau sa se termine, vreau copilul meu inapoi! il iubesc si p asta, dar celalalt era asa fericiiiit....mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
nu esti normala....

Elena M.&Adrian Atit de mare
elyanne spune:
Am revenit cu poze de la nunta surioarei...
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008_NuntaAlinei
Sunt intercalate printre cele mai vechi... nu's prea multe...
Credeam ca am scapat de durerea in gat... dar vad ca iarasi ma doare...
Pisikuto acu sa faci bine si sa crezi...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
gabi78 spune:
Buna tuturor!
Va multumesc pentru urari si puteti sa mai urati odata caci noi de pe 10 tot sarbatorim.
Pe 10 am implinti 4 ani de fericita casnicie si am sarbatorit noi 2 porumbei
, pe 11 am inceput deja sa ma sarbatoresc pe mine ca am aschimbat prefixu si era musai. DEci vineri baui cu ai mei, simbata cu pretinii si duminica cu onor socrii
. Ca trebuie sa va spun ca si soacra e tot pe 13 nascuta si ... ![]()
![]()
... Dar de baut tot am baut caci motivu era dublu si interpretabil.
Dupa ce mi-am revenit mi-am dat seama ca nu ma voi mai duce din toamna la serviciu si voi sta cei 2 ani, platiti cu drag de stat, acasa cu plodu. E bine ... ca ... si motive sunt o groaza, dar e nashpa ca nu ne putem baga la nici un imprumut, pt ca eu nu exist, si pe de alta parte m-am cam saturat de stat si acasa. Dar ... o fi spre bine ce sa zic.
Vazut poze ... o groaza ca nu mai stiu care cu cine dar stiu ca mi-au placut. Sa va creasca mari puiutii si sa fie sanatosi!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Crina_mio spune:
auzi expresie la ea ... kakanila zisa si nores ...
te par eu cand s-o face mandretea de fata mare
Eliana cand iti deschizi firma pentru organizat nunti, botezuri si alte fericite evenimente?!?!? ca tare frumos ti-au iesit toate aranjamentele. Si mireasa si nasa .... niste frumoase. Io ma mai marit o data ... ca vreau si eu o nunta d'asta.
Pentru gat ai zis ca-l tratezi cu inghetata, poate asta asteapta ca sa-ti treaca.
Gabi - dar tot intr-o betie ai tinut-o Multi ani fericiti in "fericita casnicie"
Vazut Razvanel ce frumos dormea el pe plaja si ce s-a mai distrat cu mami si tati in parc
praslea mic. Madi nu ne-ai zis cum fu cu soacra.
Crina si Maya Georgia
14 luni
varsta Maya
rein spune:
Frumoasa gasca la Tusnad, ma bucur tare pentru voi, cele care ati fost acolo cu soti si puiuti.
Frumos fuse si concediul lui Razvi.
rein spune:
Si acum despre noi, ca am o scurta perioada de acalmie: de ieri dimineata suntem in mare suferinta, pt ca ii ies maselele lui Petru. Ies si sus si jos, are temperatura pana la 39.5, miorlaie continuu, nu doarme, nu mananca, nu mai vrea nici apa. I-am dat continuu Panadol, Nurofen, noaptea Novocalmin supozitor dar tot ii creste temperatura cam la 5 ore. Baleste foarte mult, uneori ii curge si sange din gurita. Nu stim ce sa-i mai facem, ne e tare mila de el, iar doctorita ne-a 'incurajat' ca putem s-o ducem asa si o saptamana.
Na ca mi-am spus si eu of-ul.
va pup, doresc sa nu se intample nici unui copilas asa ceva.
martutza spune:
Ashe si repejor ca pic de oboseala
CE MA OFTIIIIIIIIC CA NU AM FOST LA TUSNAD......
POATE data viitoare...pana atunci vreau sa ma marit din nou...nush cu cine dar vreau sa-mi aranjeze Elyanne sala,sa-mi aleaga Kitty muzica,sa condimenteze Iunia mancarea,sa aleag Anne bauturile,Pisikuta sa astepte oaspetii cu vorbe buna,Crina sa se asigure ca sunt bagati in seama si Roxanici sa-i pishte cu vorbulitze pe cei care merita (cica aici intra socrii indiferent care sunt si cum sunt tot socrii SUNT)...sa nu uit ca vreau ca Mady sa faca baloane pt copiii invitatilor si Paxela sa fie masterr of ceremony pentru pici si Loradin sa scrie versurile de pe invitatii...si pe deasupra sa nu platesc pe nimeni ca va cunosc de parca v-as cunoaste de o viata si doar d'aia sunt buni prietenii,nu?...... ash-ai ca am luat-o razna...?
In alta ordine de idei...
Elpower daca nu stii cu cine seamana fata uita-te AICI sau AICI
Cria nu e corect sa ai baiat asa frumos si sa nu ni-l arati....noroc cu Tusnadu asta ca nu stiam ce "aeroplan" blond si inalt ai...tztztz...
Ioano...io nu zic ca-l lasa socrii sa-si rupa gatu...io zic ca al meu nu asculta si e nevoie de 5 min de neatentie sau sa se trezeseaca singur si sa iasa din camera si gata....zdup cu mine cu zbiltzu de gat la stirile de la ora 5..ca fimiu doarm el aetaj si orice rau i s-ar intampla in sufletu meu de mama e de 100 de ori mai rau...ca doar stiti si voi ca tot mame sunteti...
Crino numai fi modesta...'nteles....
Rein si Pisikuta numai fiti necajite ca trec ele si relele astea...si maselele ies si febra scade...si noi imbatranim
..hihihi
Coana Anne maine te sun sa vaz ce-ti face chishioru...ca io acu aflai ca fugi dupe berbanti pana iti zapacesti chisherele..pupe mama de fata gospodina
nu pe bune ca mi-e frica sa citesc ce am scris...ma tampit serviciu asta...of Doamne si ce usor ar fi fost daca nu-mi placeaaa..dadeam demisia fuguta...da'imi place mama masii de treaba...
si ca sa inchei.....AVETI GRIJA SA PUNETI POZE CELE CARE MERETI IN CONCED CA ALTFEL VA ZIC DE DULCE...ca io abea la anu pup conced....
daca la mine asta e mesaj scurt si rapid va imaginati cum sunt alea lungi,nu? 

si inca n-am beut dar ma asteapta berea in bucatarie pe masa...
pupa mama fetele si baietii mici si pe ale lor mamici.
noapte buna.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
roxanici spune:
ploua, ploua,ploua....
daca nu se opreste maine ploaia ma ingalbenesc de tot in casa ca nu mai are loc fotosinteza
Martutza, vad treaba ca iti prieste jobul asta ca esti in forma buna. Tine-o tot asa.
Rein, de fapt pt tine vroiam sa scriu mesajul asta. Vezi ca 39,5 in continuu sau cum zici tu ca ii creste la 5 ore, nu prea e de la dinti; parerea mea.
ia sa va mai zic din cujetarile mele. Voua nu vi se pare de multe ori ca sotii seamana intre ei?! ca si aratare. Bine, sunt si exceptii dar de f multe ori mie asa mi se pare. Vroiam sa zic ca Thea seamana f bine cu tata-su, da Ela seamana f bine sotu astfel incat poza care a aratat-o Martuta m-a dat peste cap. Thea seamana cu Ela, ba nu, cu tata-su, ba nu...seamana toti intre ei.
Si la Razvi pana acu bagam mana in foc ca e tata-su tot da acu in poze mi se pare ca Mady si cu sotu parca au ochii la fel, cu privire de vulpita si Razvi seamana cu..MAdy?! ori cred ca m-am tampit si e tarziu si tre sa ma culc 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)