Gata...hai sa zic si eu cum fu in concediul...
oricum tot obosita m-am intors...asa...samb am plecat,aglomerat rau tare,ne-am dus la botez la fetita de care v-am povestit,si am plecatla 2 knd razvi a papat pranzul dormind,ne-am distrat copios...la mare soacra-mea a sta cu dansa in sus si nu a facut nik decat sa ma enerveze,noroc cu socru-miu care facea pe dragutul si il mai lua el pe razvi,dar nu f mult k ma invat cu narav....noroc cu mama,care dormea ea cu razvi noaptea...razvi pe plaja era cuminte se juca pe nisip,alerga,se juca in piscina,in mare un pic ca era rece...de mancat manca pe palja fructele,apoi la terasa dak nu in camera borcan,la 6 cereale in bibe apoi iar lapte la 10 si gata...am avut si parte de peripetii,m-a sunat tata si mi-a zis k m-am inundat in casa,a intrat pe geam k stau la unu si noroc ca era usa la balcon deschisa,a strans pe acolo,iar cand ne-am intors nu aveam apa,gaze,curent,pt ca tata intrerupse totul mai putin gazele pe care emil a uitat sa le plateasca si ni le-au inchis aia de la gaze.....ca noi nimeni!!!
miercuri,pe 23, avem programare la buc,la alexandru thiery,ortoped pediatru,pt razvi...kci am decis sa mai aud o parere inainte de a lua o decizie..
martutza gata eu vin la nunta,fac baloane si ce vrei tu!!!
gata!noapte buna!ne vedem maine la cafea!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan