Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
miri tu esti ca si colacul de salvare! iti multumesc ca existi, pe bune!!
moni BAFTA!!! SA IEI 10!
angi pupicu e tare dulce si s-a facut baiat mare.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
ufff fetelor, tare m-am enervat in seara asta .. am terminat cu baita si m-am dus sa-i dau lui bitzi sa pape. a mancat, era adormita si vine sotu sa vorbeassca cu ea .. bitzi nu dadea niciun semn caci era adormita. a inceput s-o traga de picioare, s-o pupe, s-o strige si s-a trezit fata ..
nici vorba de somn la ea ... acum 15 minute chiaraia in camera ei. l-am trimis pe sot s-o adoarma si ce credeti .. a scos-o de acolo si s-a dus cu ea la noi in pat .. imi vine sa-l strang de gat!!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
ma duc sa vad ce fac .. poate a adormit si o mut la ea in pat. sau poate il gasesc pe sot sforaind si pe bitzi misunand prin pat ... sau pe langa ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
noapte bunaaaa!!!
ne auzim maine.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Laura Ioana spune:
Fete dragi, multumesc mult, mult pt felicitarile pt Thea
Ramona
Ancab
LauraD
Roxana
Irlandeza
Luiza
Monica
LalaD
Elenuta
Am fetita mare: de cateva zile silabiseste intr-una BA-BA-BA, BU-BA, BA-MA-BA-MA, pt ca duminica sa ma faca f fericita
cu MA-MA-MA-MA
(nu imi era adresat direct, dar a zis!!!![]()
Imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa intru, dar sunt dezorganizata rau de tot...parca nu-mi pot intra intr-un ritm, desi Thea e cumintica tare!
La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi: Patricia Alexia
Stefan Cristian
, Bianaca Maria
Chiar voiam sa intreb ce scaun de masa imi recomandat, ca e nebuneala cate modele exista! Ce tre’ sa “faca” un scaun de masa? Ancab de unde l-ai luat pe cel de la Primii Pasi? Cat a costat?
La capitolul diversificare nu m-am prea avantat in combinatii: i-am dat piureuri din fructe (mar, piersica) si de morcov; am incercat si supica intr-o zi si nu i-a placut deloc, deloc! Si la apa se stramba, de zici ca-i dau un kk sa-l pape
Ii bag cu forta cu seringa
Maine cred ca-i dau si piure de legume (numai una, nu?). Cartof sau ce sa-I pasez? Si cam la ce cantitate de piure (legume sau fructe) tre sa ajungem la o masa? Cand ii scot masa de la san?
Deja se poate face baita in cada mare? Despre ce colac e vorba?
Lala20 eu folosesc Zanza No si e f bun. Nu are nicio ciu[pitura. I-am luat roll-on si un aparat cu ultrasunete ce indeparteaza tantarii. Roll-on-ul il folosesc si pt noi si am scapat de piscaturi
Ereena nu pot sa vad pagina de concurs![]()
Elenuta ce draguta cred ca-I Bitzi nazdravana! Ce ma distreaza cum [povestesti cum inhatza tot ce-I la indemana![]()
Angi ce ma sperie faza cu temperatura dupa vaccin!!! Si eu vreau sa mergem maine sa-l facem si am o fricaaa! La 4 luni mi-a facut noaptea 38,6…noroc ca am verificat-o. Si cred ca era de la dintisori, ca la o sapt i-au iesit 2! Dr mi-a spus sa-I dau nurofen la 6 ore, timp de 48 de ore
Moni
bafta multa pe maine!
Elenuta
uff, barbatii astia! Sper ca a adormit pitika si ai putut-o muta in camera ei. Eu inca nu m-am indurat sa-i duc patutul in camera ei, desi i-am facut-o frumoasa... Nush ce-o sa ma fac, am devenit dependenta de prezenta ei![]()
V-am pupat si sper sa nu intru la fel de rar ca pana acum
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
cati_magureanu spune:
Laura-Ioana, la multe, multe lunitze pt. Thea! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!
Tre' sa va marturisesc si eu, ca ieri m-am topit toata! I'm in love with my sweet baby! El era in centrul de joaca iar eu, cu spatele la el, ma uitam pe geam sa vad daca a inceput ploaia si...deodata aud cat se poate de clar si cristlain: MA-MA..n-a fost obisnuitul mmma-mmmaa pe care-l mai maraie el cand este miorlait..nu..a fost ma-ma..m-am intors transfigurata de emotie iar el statea pe burtica, zambea si se uita la mine..deci..nu stiu ce sa cred..Vorba ta, laura...cu adresa, fara adresa dar..a zis, nu?
La multe, multe lunitze si lui Pupilicu mic...cu maaare intarziere! Vazut poze de baiat mare si frumos!
Sper ca se simte mai bine acum, Angi...Mai nu stiu..asa am prins o teama cu vaccinurile astea..stiu ca poate se exagereaza ca nu sunt bune etc. etc. dar daca lumea este "ignoranta" ca sa zic asa si nu stie, intr-adevar, ce se ascunde in spatele chestiei asteia? Nici nu stiu ce sa fac..Eee nu stiu..bineinteles ca o sa facem incontinuare..ca asa stim ca este bine, nu? Pana o sa se aduca dovezi clare ca nu sunt utile si mai rau fac (asa cum am citit in diverse articole incendiare)...mai trece apa pe Siret...
Moni, mult succes maine la licenta!
Am papat si noi morcovel azi si ne-a placut! Sa vedem in urmatoarele zile daca a fost vorba doar de faptul ca a fost ceva nou sau chiar i-a placut! Avem si marturie...
Stancutza, de tine mai intreaba lumea pe aici..de noi..niciodata...dar nu-i bai...probabil ca nu ne-am facut prea cunoscuti...am stat mai in umbra...:-)
Monicaa, uraaa..ma bucur sa aud vesti bune de pe "front"...Bine ca a inceput sa pape Clara bine! Sa o tina tot asa!
Miri...asa este orice inceput..mai greu..dar cine va fi cea mai tare de la check-in mai incolo? Orisicum..esti o ..tare...pai io ma plang de tot felul si n-am doi copii, scoala de soferi, servici si alte alea...ca sa nu mai zic ca-ti mai faci timp si sa scrii pe forum si sa te ocupi de sufletelul tau....Eu nu gasesc timpul asta...vorba laurei_ioana..nu pot sa-mi revin...sa ma organizez...Da'..probabil asa esti tu construita..o fire puternica oricum...
FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
laurici ai vazut pozuta asta
sunt sigura ca o sa-ti placa.
fetelor, chiar ce-o fi cu mitsu??? o avea de invatat? ea mai intra chiar daca era prinsa cu invatatul. sper sa fie bine si ea si bebe C.
irinal imi pare rau sa aud vestile despre operatie, sper sa decurga totul cu bine!! tinem pumnii si sa ne dai de veste.
rodica, miha fetelor ce faceti? sunteti bine si voi si puii??
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Chiar ca-mi place!
Si nu numai acea poza... Toate imi plac. Si la bitzilica ta este evidenta cresterea. Nu mai este chiar bebelus. Are o fata asa de dulce si frumoasa de fetita.
Incep bebeii nostrii sa-si arate sexul...
Vreau sa spun ca pana acum vedeai o fatuca dulce de bebelus dar nu stiai daca este fetita sau baiat....
Eva se vede clar ca este fetita.
A, si imi place tare mult si de mami cum iti sta in bluzita/rochita aia cu buline....!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetele, avem poze noi cu Pupicu la 6 luni http://good-times.webshots.com/photo/2482203690065968642bONzNn
Va cer un sfat mai ales celor care "aveti" deja dinti :))
Luni am facut vaccinul de 6 luni, noaptea a facut temp 39, bagat supozitor, marti la fel temp 38 cu 2. de miercuri insa temp e undeva la 37,5 e marait si are o transpiratie rece care ii uda tot capsorul, de ex acum a dormit o ora in patul nostru si cand s-a trezit cearsaful era ud in zona ude a stat capsorul. Aseara la 11 s-a trezit plangand si plangea de ne-a speriat, ne-am urcat in masina, am dat cateva ture si dc nu se linistea ne-am fi dus direct la spital. A adormit, dar la fel transpirat, ieri nu a papat f bine, azi la pranz nu a vrut sa pape legumele, era marait, avea 37,4, i-am dat nurofen, a adormit si cand s-a trezit a papat imediat toata portia de legume. Gingia nu ma lasa sa ma uit la ea dar mi se pare inflamata jos. E tot cu degetul in gura. In rest, e fff vioi si rade la fel de mult ca inainte. ce sa zic?? S-o fi suprapus vaccinul cu iesitul dintilor? Sau toate starile astea sa fie exclusiv de la vaccin?
Imi cer scuze dar nu am citit nimic din capitolul asta, sper ca sunteti bine si voi si clopoteii.
Theli, am vazut in fuga ca vrei un carucior ca lumea, eu am sa iau saptamana viitoare unul ca asta, au reprezentanta ca noi, e super fain si usor si e ff convenabil: http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-copii-306.html se strange fff mic, incape in portbagajul Matizei mele :)) si l-am vazut live, pus Pupicu in el, etc.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Pupi, frumos ca de obicei!!!
Te omoara cu ochii aia albastrii ai lui!!!
Foarte frumoase fotografiile in care este in prosopelul acela alb!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
jelimoni spune:
neata!!!
ramo,ven, elenuta,theli,cati,laura
multumesc!!AZINOAPTE N-am prea putut dormi...auzi la mine..am avut emotii..
si azi dimineata..bomba...mi-o venit ciclulllll tocmai azi!!mi-0am facut nistye draci,...asta e
va pupacesc pe toate,am plecat!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

...